Dáwid Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ha be van kapcsolva is tud visítani a gumi.... :lol: :lol: :D Ezek az egyhatok... há' a franc beléjük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Klímáról jut eszembe, hogy vonyít a kompresszorom... :lol: :lol: Hangosítsd fel jobban a a hifit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Hangosítsd fel jobban a a hifit! :lol: Nincs hifi, gyári cucc van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 szépségesség! :D nekem is esedékes lenne :D http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0726_120350.jpg Váltó mögött mi az a gomb? :lol: Még én sem láttam ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nincs hifi, gyári cucc van benne. :lol: Mondjuk a gyári cuccnak több köze van a Hi-Fi szabványhoz.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nincs hifi, gyári cucc van benne. :lol: Akkor énekelj hangosabban!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Akkor énekelj hangosabban!!! :lol: Azt senki se akarja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Azt senki se akarja :lol: Felhúzott ablaknál másoknak mindegy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Váltó mögött mi az a gomb? :lol: Nekem is ilyen van, de csak TC van rajta. Természetesen csak optikai tuning mert nincs TC-m. :D De kellett a hely az ülésfűtés kapcsolóknak....öööö :lol: ... ülésfűtésem sincs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nekem is ilyen van, de csak TC van rajta. Természetesen csak optikai tuning mert nincs TC-m. :lol: De kellett a hely az ülésfűtés kapcsolóknak....öööö :lol: ... ülésfűtésem sincs. :D Én meg elhagytam a vakdugót az etc helyéről...bár van egy másik, csak mindig elfelejtem magamhoz venni...viszont ülésfűtés funkcionál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Én meg elhagytam a vakdugót az etc helyéről...bár van egy másik, csak mindig elfelejtem magamhoz venni...viszont ülésfűtés funkcionál :D A mostani időjárásnál milyen hasznos lehet! :D De télen nem lehet rossz... :lol: Bár én olyankor egy kormány fűtésnek is örülnék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 A mostani időjárásnál milyen hasznos lehet! :D De télen nem lehet rossz... :lol: Bár én olyankor egy kormány fűtésnek is örülnék... :lol: Ilyen időjárásnál, bőrülésnél nagy segítség a fényvisszaverő cucc a szélvédőre, no meg a klíma :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ilyen időjárásnál, bőrülésnél nagy segítség a fényvisszaverő cucc a szélvédőre, no meg a klíma :lol: Klíma ide vagy oda, 35 fokban ülni órákig egy kocsiban elég ahhoz, hogy beizzadjon a segg... :lol: Üléshűtés kéne, de az szerintem csak a legújabb, legburzsoább gépekbe jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ilyen időjárásnál, bőrülésnél nagy segítség a fényvisszaverő cucc a szélvédőre, no meg a klíma :lol: Haggyad már puding vagy:D A legjobb a 150fokos ülésbe bezuppani és bele sülni. :lol: AZ a jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Klíma ide vagy oda, 35 fokban ülni órákig egy kocsiban elég ahhoz, hogy beizzadjon a segg... :lol: Üléshűtés kéne, de az szerintem csak a legújabb, legburzsoább gépekbe jár. Meg nem árt, ha lukacsos a bőr. :lol: Haggyad már puding vagy:D A legjobb a 150fokos ülésbe bezuppani és bele sülni. :D AZ a jó :D Kinek mi... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nekem is ilyen van, de csak TC van rajta. Természetesen csak optikai tuning mert nincs TC-m. :D De kellett a hely az ülésfűtés kapcsolóknak....öööö :lol: ... ülésfűtésem sincs. :D Nekem ilyen van. ;) Nem gyári, vagyis nem GM gyári. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Nekem van. :lol: Nem gyári, vagyis nem GM gyári. :lol: De ez ablak emelő kaccsoló:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Ilyen időjárásnál, bőrülésnél nagy segítség a fényvisszaverő cucc a szélvédőre, no meg a klíma :D Én ilyenkor inkább bringázok... :lol: A városban ez a legjobb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 De ez ablak emelő kaccsoló:lol: Az-az. :D Itt a TC maga a motor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Az-az. :lol: Itt a TC maga a motor. :lol: Hát ezen hangosan felröhögtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 http://www.origo.hu/auto/20110824-ketnapos...rshajtokra.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 http://www.origo.hu/auto/20110824-ketnapos...rshajtokra.html Ezzel nem is lenne semmi baj...ha nem olyan helyekre állnának be, ahol indokolatlanul van ki téve a 30-as vagy a 60-as tábla... :lol: De majd figyelek, mert holnap megyek Piliscsabára... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! ;) :lol: Az a jeladó nem hiába van elrejtve! :P Ugyanis nem a napsütést kell mérnie, hanem a levegő hőmérsékletét. Ha benn van a lökiben, akkor jóhelyt van...a külső levegő simán bejut oda... :D Ma nekem is kocsival kellett dolgozni jönni...amiből még nem volt baj...csak majd a hazafelé menet lesz brutál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! :D :lol: Ha van klímád,akkor meg fél perc alatt amíg kiszállsz és bemész valami klimatizált helységbe izzadod ki azt a mennyiséget,amit út közben. Klímás,klíma nélküli autóval is szoktam közlekedni. A klímát én inkább kikapcsolom,mert idegesít,hogy fogja a motort,még az Audiban is. Tetőablak bukóra plusz ventilátor kettes állására esküszöm. Ezzel simán tűrhető 30-32 fokig, aztán már tekergetem az oldalablakokat is és lehet eszembe jut,hogy leszarjam mennyire fogja a motort a klíma. :D Viszont hány olyan nap van egy évben amikor ilyen b*szott meleg van? 10-12??...lehet sokat mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts