Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem is ilyen van, de csak TC van rajta. Természetesen csak optikai tuning mert nincs TC-m. :lol: De kellett a hely az ülésfűtés kapcsolóknak....öööö :lol: ... ülésfűtésem sincs. :D

Én meg elhagytam a vakdugót az etc helyéről...bár van egy másik, csak mindig elfelejtem magamhoz venni...viszont ülésfűtés funkcionál :D

Megosztás:

Én meg elhagytam a vakdugót az etc helyéről...bár van egy másik, csak mindig elfelejtem magamhoz venni...viszont ülésfűtés funkcionál :D

A mostani időjárásnál milyen hasznos lehet! :D

De télen nem lehet rossz... :lol:

Bár én olyankor egy kormány fűtésnek is örülnék... :lol:

Megosztás:

Ilyen időjárásnál, bőrülésnél nagy segítség a fényvisszaverő cucc a szélvédőre, no meg a klíma :lol:

Klíma ide vagy oda, 35 fokban ülni órákig egy kocsiban elég ahhoz, hogy beizzadjon a segg... :lol: Üléshűtés kéne, de az szerintem csak a legújabb, legburzsoább gépekbe jár.

Megosztás:

Klíma ide vagy oda, 35 fokban ülni órákig egy kocsiban elég ahhoz, hogy beizzadjon a segg... :lol: Üléshűtés kéne, de az szerintem csak a legújabb, legburzsoább gépekbe jár.

Meg nem árt, ha lukacsos a bőr. :lol:

Haggyad már puding vagy:D A legjobb a 150fokos ülésbe bezuppani és bele sülni. :D AZ a jó :D

Kinek mi... ;)

Megosztás:

Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! :D

:lol:
Megosztás:

Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! ;)

Az a jeladó nem hiába van elrejtve! :P

Ugyanis nem a napsütést kell mérnie, hanem a levegő hőmérsékletét. Ha benn van a lökiben, akkor jóhelyt van...a külső levegő simán bejut oda... :D

Ma nekem is kocsival kellett dolgozni jönni...amiből még nem volt baj...csak majd a hazafelé menet lesz brutál... :D

Megosztás:

Tegnap én is elgondolkoztam azért hogy milyen jó lenne a klíma. Hazafele 38,5'C-t mutatott a külső kijelző ahoz képest hogy csak be van dobva a lökhárító mögé (ott rögzítve van szépen) szóval nem a gyári helyen van és gondolom még melegebb volt kint. Nahh mire hazaértem és kiszáltam a kocsiból, kb úgy néztem ki mint az ACE Ventúrába amikor üllt az orrszarvúban. :lol: Már a ruha is rossz volt ahogy hozzámért, most mondanám hogy kirázott tőle a hideg, pedig nem! :D

Ha van klímád,akkor meg fél perc alatt amíg kiszállsz és bemész valami klimatizált helységbe izzadod ki azt a mennyiséget,amit út közben.

Klímás,klíma nélküli autóval is szoktam közlekedni. A klímát én inkább kikapcsolom,mert idegesít,hogy fogja a motort,még az Audiban is.

Tetőablak bukóra plusz ventilátor kettes állására esküszöm. Ezzel simán tűrhető 30-32 fokig, aztán már tekergetem az oldalablakokat is és lehet eszembe jut,hogy leszarjam mennyire fogja a motort a klíma. :D

Viszont hány olyan nap van egy évben amikor ilyen b*szott meleg van? 10-12??...lehet sokat mondtam.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.