Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

ez a fórum nagyon jó! Nézegettem több off márka fórumot, ott közel sincs ilyen segítőkészség, és nem utolsó sorban forgalom!!! Vannak ott is segítőkész emberek, de gyakran csak 1-2 nap után válaszolnak... jobbesetben...

Igen, csak akkor jönnek azok, akik pont ezt használják ki. "ingyenszerviz, mér'nemválaszoltokmár, felteszemakérdést6helyremertnekemezmostsürgős. stb." és az hogy pár embernek ideje, munkája, pénze van abban, hogy ő itt összeszemetelhesse a topicok felét ugyan azzal a kérdéssel, amit egyébként az oldal tetején megválaszoltak, nagyon nem zavarja. Hányan vannak akiknek még 100-as nagyságrendű hozzászólás után is minden idézetében ott virít a kép. Csak 30x szóltunk, és 15x moderálták, dehát miért is foglalkozna vele, egy modi majd megcsinálja helyette, biztos úgysincs jobb dolga. Idejön off autóval azért, hogy kioktassa az ittenieket, meg ő jobban tudja, vagy ne akarjam már én jobban tudni, hogy az én autóm mennyit fogyaszt, majd ő azt tudja helyettem. Hát a f.sz kivan... :lol:

Megosztás:

Na igen a képekért én is egyszer le lettem cseszve az elején hogy nem jó hírtelen azt se tudtam mivan, de elmondták egyszer aztán felfogom ha meg látom hogy elcsesztem akkor meg utánna szerkesztem, jó ez így nem gond, a lényeg hogy utánszerkeszthető.

Azon viszont borúlni szoktam, amikor idejön egy új és kérdése van, aztán elmondják neki hogy mit hogy erre a kérdező elkezdi bizonygatni hogy márpedig nem mert a "permetezőgép" szerelője azt mondta hogy az nem úgy van. Olyan embert elkezd szidni itt a fórumon aki naponta itt van válaszol és segít, aki hetente kiveszi a komplett motort és kipufogón keresztül összerakja, de annak akkor sincs igaza. :lol:

Megosztás:

Na igen a képekért én is egyszer le lettem cseszve az elején hogy nem jó hírtelen azt se tudtam mivan, de elmondták egyszer aztán felfogom ha meg látom hogy elcsesztem akkor meg utánna szerkesztem, jó ez így nem gond, a lényeg hogy utánszerkeszthető.

Azon viszont borúlni szoktam, amikor idejön egy új és kérdése van, aztén elmondják neki hogy mit hogy erre a kérdező elkezdi bizonygatni hogy márpedig nem mert a "permetezőgép" szerelője azt mondta hogy az nem úgy van. Olyan embert elkezd szidni itt a fórumon aki naponta itt van válaszol és segít, aki hetente kiveszi a komplett motort és kipufogón keresztül összerakja, de annak akkor sincs igaza. :lol:

Huh van 1-2 ilyen borult elméjű amit mond a szerelő az szent igaz, hogy akkora hülyeség mint az állat. Ismerősömnek az off audija néha rángatott kicsit meg az alapjárat nem esett vissza meg ilyenek azt bebeszélték neki, h computert kell cserélni meg ilyenek te jó isten. Akkor árulok C20XE vezérlőt megmagyarázta a csávó, hogy a szerelő megmondta, hogy computert kell cserélni mert hibákat dob és nem múlnak el. Kövi poén, hogy azért nem indul be a verda mert az üzemanyag szintjelző elromlott és így már be se indul. Mennyi ilyen beteg van. Ezeknek ha autószerelő vagy és mondassz valamit elhiszik még ha tök hülye vagy akkor is nem is csoda, hogy az ilyeneket úgy lerántják mint az állat. Igazából én már kb egyikre se mondtam semmit mert akkor én vagyok a hülye mert a szerelő jobban ért hozzá:lol:

Megosztás:

Huh van 1-2 ilyen borult elméjű amit mond a szerelő az szent igaz, hogy akkora hülyeség mint az állat. Ismerősömnek az off audija néha rángatott kicsit meg az alapjárat nem esett vissza meg ilyenek azt bebeszélték neki, h computert kell cserélni meg ilyenek te jó isten. Akkor árulok C20XE vezérlőt megmagyarázta a csávó, hogy a szerelő megmondta, hogy computert kell cserélni mert hibákat dob és nem múlnak el. Kövi poén, hogy azért nem indul be a verda mert az üzemanyag szintjelző elromlott és így már be se indul. Mennyi ilyen beteg van. Ezeknek ha autószerelő vagy és mondassz valamit elhiszik még ha tök hülye vagy akkor is nem is csoda, hogy az ilyeneket úgy lerántják mint az állat. Igazából én már kb egyikre se mondtam semmit mert akkor én vagyok a hülye mert a szerelő jobban ért hozzá:D

Szegény autó azt hiszi nincs benne anyag, és így nem kezdi el szívni :D :lol: ;) Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mit mond a júzernek amikor a szintjelző csere után se indul. "mostan megjegyezte hogy üres a tankja, és most akkor most kumpútert is kell cserélni hogy elfelejtse" :lol:

Megosztás:

Szegény autó azt hiszi nincs benne anyag, és így nem kezdi el szívni :D :lol: :D Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mit mond a júzernek amikor a szintjelző csere után se indul. "mostan megjegyezte hogy üres a tankja, és most akkor most kumpútert is kell cserélni hogy elfelejtse" :lol:

Ezeket már én magam se értem ;)

Megosztás:

Hölgyem átnéztem az autóját, a benzin megfelelő az összes többit ki kell cserélni! :lol:

Amúgy apám is volt már úgy hogy szerelő mondta ki kell cserélni benne valami 80ezres alkatrészt de több napig ott nézegették. Az volt a baj hogy ment az autó aztán kivillant minden és leállt újraindításnál semmi várt 5percet aztán gond nélkül ment tovább.

Kiment németbe megálltak egy szerelő műhelynél rádobták a gépet, 5perc alatt kicserélék az alkatrészt 32ezerért persze teljesen mást kellett cserélni és utánna se volt olyan gond vele. Valami kis műanyag bigyó a hőre pont annyit tágúlt hogy nem volt benne kontakt.

Megosztás:

Igen, csak akkor jönnek azok, akik pont ezt használják ki. "ingyenszerviz, mér'nemválaszoltokmár, felteszemakérdést6helyremertnekemezmostsürgős. stb." és az hogy pár embernek ideje, munkája, pénze van abban, hogy ő itt összeszemetelhesse a topicok felét ugyan azzal a kérdéssel, amit egyébként az oldal tetején megválaszoltak, nagyon nem zavarja. Hányan vannak akiknek még 100-as nagyságrendű hozzászólás után is minden idézetében ott virít a kép. Csak 30x szóltunk, és 15x moderálták, dehát miért is foglalkozna vele, egy modi majd megcsinálja helyette, biztos úgysincs jobb dolga. Idejön off autóval azért, hogy kioktassa az ittenieket, meg ő jobban tudja, vagy ne akarjam már én jobban tudni, hogy az én autóm mennyit fogyaszt, majd ő azt tudja helyettem. Hát a f.sz kivan... :lol:

Halkan jegyzem csak meg, hogy a fórmotort lehet módosítani ergó ha van hozzáértő ember megtudná csinálni, hogy ne lehessen idézni képpel.:lol:

Megosztás:

Halkan megjegyzem, hogy ha 200 felhasználó ki tudja törölni a képet, akkor a 201-edik ingyenszervizes is megteheti.

Persze nem nagy dolog, de hát mit várunk tőle valaki örül annak is ha betudja kapcsolni a gépet :lol: De amúgy egyszerűbb lenne átírni a motort mit ezen szitkozódni erre gondoltam.

Megosztás:

Ennyire büdös gyökér nem lehetsz. Azért mert találtál az úton 5000 Ft-ot és jobb helyet nem találtál neki mint az opel klub, még nem kellene ilyen nagyképűnek és parasztnak lenni. Ide tényleg azért járunk, mert szeretjük ezt a márkát. Az én kocsimon is van sok hiba, de azért járok ide, hogy tanácsokat kapjak, hogy rendbe tudjam hozni. Ezek szerint aki old timer-ekkel foglalkozik, az is szarból akar várat építeni? Vegyél meg egyet. Meglátjuk arra lesz e pénzed.

Corsa b topikban ezt a választ kaptam.

Arra,hogy szerintem nem állapot ami ingyenszerviz kontra klubtagok által tartott szerver szintjén működik.

Ingyenszerviznek read only!

Megosztás:

Találtál 5ezret? :lol:

Megálltam a gyrosos előtti parkolóban... volt egy szép nagy hely a placc közepén, még gondolkoztam is, hogy melyik felére álljak... megálltam a bal oldalán (mert nem egész 2 méterrel közelebb volt a kajához mint a jobb oldala :D ) haver nyitja a jobbos ajtót, "anyáááádegyhúszezres" ... :lol: :D a fél futóművemet megtalálta ott... ;)

Megosztás:

Megálltam a gyrosos előtti parkolóban... volt egy szép nagy hely a placc közepén, még gondolkoztam is, hogy melyik felére álljak... megálltam a bal oldalán (mert nem egész 2 méterrel közelebb volt a kajához mint a jobb oldala :lol: ) haver nyitja a jobbos ajtót, "anyáááádegyhuszezres" ... :lol: :D a fél futóművemet megtalálta ott... :D

Zokszó nélkül elkértem volna a felét. ;)

Megosztás:

Megálltam a gyrosos előtti parkolóban... volt egy szép nagy hely a placc közepén, még gondolkoztam is, hogy melyik felére álljak... megálltam a bal oldalán (mert nem egész 2 méterrel közelebb volt a kajához mint a jobb oldala :lol: ) haver nyitja a jobbos ajtót, "anyáááádegyhúszezres" ... :lol: :D a fél futóművemet megtalálta ott... ;)

Persze még a Gyros-t se fizette ki mi? :D

Vagy mondta hogy máskor is hozd el ilyen jó helyekre? :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.