Dark_Errant Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 http://komike.coldline.hu/images/N95/20110819098.jpg :lol: Szép lett. Gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 :lol: Egész szép mondjuk nekem fekete a varrás is. :lol: Igényesebb mint a szétkopott szarok. Mondjuk nekem 5ösnél elkezdett kikopni mert hozzá ér a váltó a szoknyatartó műanyag pereméhez :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Szép lett. Gratula A gyári már csak ilyen. :lol: Egész szép mondjuk nekem fekete a varrás is. :D Igényesebb mint a szétkopott szarok. Gyárilag is fekete varrásos. :lol: Csak én ilyet kértem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 A gyári már csak ilyen. :lol: Gyárilag is fekete varrásos. :lol: Csak én ilyet kértem. :D Igen igen, én is utólag csináltattam, vettem 1et 1500ért a bontóba állítólag új volt jó volt 1 hónapig szétszakadt, aztán csináltattam vaterán 1 sráccal külön kellett kérnem, hogy fekete fekete legyen mert mindenki ilyen színeset akar.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Igen igen, én is utólag csináltattam, vettem 1et 1500ért a bontóba állítólag új volt jó volt 1 hónapig szétszakadt, aztán csináltattam vaterán 1 sráccal külön kellett kérnem, hogy fekete fekete legyen mert mindenki ilyen színeset akar.. :lol: Az a furi, hogy ebben már nem kötegelő van belefűzve, hanem egy darab vastagabb cérna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Én se büntetek csak ha igazi taj paraszt köcsögről van szó. De akkor brutálisan meg járja nálam ugyanis. Az tuti, hogy állóra fogom előtte fékezni a kocsit és társai. Játszottam már én ilyet amikor 1 köcsög azt játszotta, hogy a cégessel mentem kitettem az indexet, hogy szeretnék kimenni 1 sávot a bunkó még taposta neki jobban azt előtte meg állt a sor nem fértem be oké. Átmentem utána, aztán ő átment az én sávomba én meg megelőztem 2-3 kocsival és előtte voltam újból. Ugye itt megint kiment és fogta bejött mellém és én meg nem engedtem be. :lol: Fogta és elkezdte rám húzogatni a kormányt bejött mögém. elkanyarodtunk együtt 1 utcába ott 20al mentem a csávó előtt végig és nem tudott előzni jobbra balra kocsik. Tudtam, hogy elfogy az utca azt meg is álltam kiszáll a csávó jön felém :lol: Hjaj már nevettem én is kiszálltam a base ball ütővel mondom te kire húzogatod a kormányt. Csávó megfordult beült a szar fordjába visszatolatott azt elment. Értem, és ha elövesz egy stukert és keresztüllő, akkor jól megkapta ugye? És vége fiatal életenek egy egyszerű közlekedési szitu miatt, ahol megint nem érvényesült az okos enged-elv. Ez így van csak ez magyarországon nem igen érvényesül, és általában úgy kanyarodik ki elém, hogy nekem satut kell nyomnom. Egyértelmű, hogy ideges vagyok, és meg se köszöni, nem az idegesít ha kikanyarodik elém és utána tolja neki és eltávolodik. Más miatt idegeskedni olyan mint más hülyesége miatt magadat büntetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Értem, és ha elövesz egy stukert és keresztüllő, akkor jól megkapta ugye? És vége fiatal életenek egy egyszerű közlekedési szitu miatt, ahol megint nem érvényesült az okos enged-elv. Más miatt idegeskedni olyan mint más hülyesége miatt magadat büntetni. Hát ja :lol: inkább nyugodtan kell csak nehéz kibírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Az a furi, hogy ebben már nem kötegelő van belefűzve, hanem egy darab vastagabb cérna. Jobb a cérna nekem volt kötegelős nem tetszett. A gyári is cérnás asszem. Lekötöd leveszed visszateszed nem kell szórakozni a kötegelővel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Jobb a cérna nekem volt kötegelős nem tetszett. A gyári is cérnás asszem. Lekötöd leveszed visszateszed nem kell szórakozni a kötegelővel :lol: Jah. Engem is felvilágosítottak, hogy pont a gyári a cérnás, nem a kötegelős. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 http://komike.coldline.hu/images/N95/20110819098.jpg :lol: Szép lett! :D És a kézifékét nem raktad még fel? Szép a fehér varrással!! :lol: Kiemeli szépen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Még ilyet sem hallottam.... :lol: Haladni kell a korral!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 A szervós kormány ennyire fontos, hogy majd minden hirdetésnél kiemelik??? Nekem sosem hiányzott még... Vezettem szervós szúnyog stiftet is és mondhatni olyan könnyű volt tekerni a kormányát, mint az enyémnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Még ilyet sem hallottam.... :lol: Haladni kell a korral!! :lol: Kicsit kezdetleges. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 A szervós kormány ennyire fontos, hogy majd minden hirdetésnél kiemelik??? Nekem sosem hiányzott még... Vezettem szervós szúnyog stiftet is és mondhatni olyan könnyű volt tekerni a kormányát, mint az enyémnek... Elég sokan tévhitbe élnek a szervóval kapcsolatba. Attól mert van szervó és a kocsi gumijai kopottak összekötök és még a kormányhoz való alkatrészek szana-szét vannak hullva akkor a szervósat is nehéz tekerni. Mellesleg 100x jobb mint a szervó nélküli társai ha rendbe van. Arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, hogy 3mat kell tekerni a kormányt vagy 5öt ez főleg télen fontos meg alapból is. Vezess napi 200-300KM budapesten és majd rájössz, hogy kell e szervó vagy nem. Futárként ahol 5-10-20kmeneként parkolni kell meg be kell állni ide oda a raktárnál a kocsik közé, meg kell fordulgatni mindig. Suzukira mennyit költenek a tulajdonosai kb semennyit mert azt mondják, hogy milyen igénytelen és jó kocsi nem kell rá költeni. Pont olyan igénytelenek mint a gazdái :lol: Láttam már egy swift első lökhárító merevítőjét az én corsámnak kb 3x vastagabb mint a swiftnek így nem igen ülnék ilyen suzukikba inkább. Mellette még ált 1 saab annak is látszott a merevítő annak kb 5x akkora volt mint a corsáé :D Szerintem 1 suzuki semmivel se jobb mint 1 opel :lol: Mellesleg ennyivel jobb állapotba van a kocsid ez látszik a kormánynál is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ezt eddig nem is láttam.... Belinkelhetted volna te is! :P GYÍK Mit linkelgessek? Az oldal tetején van egy szép piros felirat: Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! Ha valaki arra sem hajlandó, hogy legalább beleolvasson..... :lol: Nagyon elku....lt az "F"-es részleg. Hemzseg a képpel idézésekkel, típusidegen autók fotóival, ami ráadásul sok, és nagyobb is, mint amit a szabályzat megenged.....merre járnak mostanában a modik? Még, hogy mi járunk másik topicba offolni :lol: Dáwid!!!!! Itt az ideje, hogy tegyél valamit!!!!! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Elég sokan tévhitbe élnek a szervóval kapcsolatba. Attól mert van szervó és a kocsi gumijai kopottak összekötök és még a kormányhoz való alkatrészek szana-szét vannak hullva akkor a szervósat is nehéz tekerni. Mellesleg 100x jobb mint a szervó nélküli társai ha rendbe van. Arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, hogy 3mat kell tekerni a kormányt vagy 5öt ez főleg télen fontos meg alapból is. Vezess napi 200-300KM budapesten és majd rájössz, hogy kell e szervó vagy nem. Futárként ahol 5-10-20kmeneként parkolni kell meg be kell állni ide oda a raktárnál a kocsik közé, meg kell fordulgatni mindig. Suzukira mennyit költenek a tulajdonosai kb semennyit mert azt mondják, hogy milyen igénytelen és jó kocsi nem kell rá költeni. Pont olyan igénytelenek mint a gazdái :lol: Láttam már egy swift első lökhárító merevítőjét az én corsámnak kb 3x vastagabb mint a swiftnek így nem igen ülnék ilyen suzukikba inkább. Mellette még ált 1 saab annak is látszott a merevítő annak kb 5x akkora volt mint a corsáé :P Szerintem 1 suzuki semmivel se jobb mint 1 opel :lol: Mellesleg ennyivel jobb állapotba van a kocsid ez látszik a kormánynál is :D Hát nem tudom...2004 óta van meg a kocsim, és most hogy 195-ös gumik vannak rajta, még mindig egy kézzel tekergetem parkolásnál... ;) Sajna meg is látszik a kormányon, mert egy helyen van kifényesedve! :D Az említett szúnyog meg rendben van. Igaz, hogy egy hölgy ismerősömé, de a legtöbbet én javítom/javíttatom... De nekem nem lenne értéknövelő szempont egy kormányszervó. Mint ahogy az elektromos tükör sem. De ez csak az én véleményem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Szép lett! :D És a kézifékét nem raktad még fel? Szép a fehér varrással!! :lol: Kiemeli szépen! :D Az is már rajta van. Annyi hogy szebb, nem összegyűrött és csak a karnál van a fehér varrás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Mit linkelgessek? Az oldal tetején van egy szép piros felirat: Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! Ha valaki arra sem hajlandó, hogy legalább beleolvasson..... :lol: Nagyon elku....lt az "F"-es részleg. Hemzseg a képpel idézésekkel, típusidegen autók fotóival, ami ráadásul sok, és nagyobb is, mint amit a szabályzat megenged.....merre járnak mostanában a modik? Még, hogy mi járunk másik topicba offolni :D Dáwid!!!!! Itt az ideje, hogy tegyél valamit!!!!! ;) :P :D Kb. ezért is maradtak el azok az emberek, akik értettek is hozzá. :D De ez már nem most kezdődött, és tényleg unalmas két oldalanként beírni vagy linkelni ugyanazt. A keresőt sem használják, de kár is leírni, úgyis bonyolult. :D Azért mindig akad valaki, aki megpróbál segíteni. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Kb. ezért is maradtak el azok az emberek, akik értettek is hozzá. :D De ez már nem most kezdődött, és tényleg unalmas két oldalanként beírni vagy linkelni ugyanazt. A keresőt sem használják, de kár is leírni, úgyis bonyolult. :lol: Azért mindig akad valaki, aki megpróbál segíteni. :D :lol: Egyezményesen kéne ránevelni a népet az olvasásra, mert így sosem fogják elolvasni...egyszerűbb megint kérdezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Mit linkelgessek? Az oldal tetején van egy szép piros felirat: Bármilyen kérdés előtt olvass bele a GYIK topikba! Ha valaki arra sem hajlandó, hogy legalább beleolvasson..... :lol: Nagyon elku....lt az "F"-es részleg. Hemzseg a képpel idézésekkel, típusidegen autók fotóival, ami ráadásul sok, és nagyobb is, mint amit a szabályzat megenged.....merre járnak mostanában a modik? Még, hogy mi járunk másik topicba offolni :lol: Dáwid!!!!! Itt az ideje, hogy tegyél valamit!!!!! :D :D ;) Köptem már ma is kettőt, de még nem láttam, hogy történt -e valami. Majd mindjárt b.cogatom Dzsonit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Kb. ezért is maradtak el azok az emberek, akik értettek is hozzá. :D De ez már nem most kezdődött, és tényleg unalmas két oldalanként beírni vagy linkelni ugyanazt. A keresőt sem használják, de kár is leírni, úgyis bonyolult. :D Azért mindig akad valaki, aki megpróbál segíteni. :D :lol: Ez sajnos így igaz. Kereső??? Mijaz? Minek az? Inkább megkérdezi, aztán morog, ha nem válaszolnak rá. Eszébe sem jut, hogy visszalapozzon néhány oldalt, esetleg elolvasson egy feliratot, ami kiveri a szemét. Senkinek sem magára venni! Általánosságban írtam!!! Egyezményesen kéne ránevelni a népet az olvasásra, mert így sosem fogják elolvasni...egyszerűbb megint kérdezni Nem, a legegyszerűbb az lenne, ha a fórummotorra telepítene valaki néhány .Mod-ot. Az egyik csak akkor engedné hozzászólni a népet, ha elolvasta legalább a GYik topicot, ami azt hiszem jónéhányunk munkáját dícséri. A másik meg kiszedné az idézetekből a képet, hogy szándékosan se lehessen benne hagyni. A mostani formában minden így fog maradni, sőt csak rosszabb lesz. Őszintén szólva már minden hozzáértő meggondolja,hogy segítsen-e, mert vagy meg se köszönik a válaszát, vagy vitába szállnak vele. Most őszintén! Kinek hiányzik ez? :lol: Köptem már ma is kettőt, de még nem láttam, hogy történt -e valami. Majd mindjárt b.cogatom Dzsonit ;) :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Köptem már ma is kettőt, de még nem láttam, hogy történt -e valami. Majd mindjárt b.cogatom Dzsonit :lol: Ha így írod a nevét, akkor lehet Te kapsz. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ha így írod a nevét, akkor lehet Te kapsz. :D :lol: Blitzen elmoderálta tőlünk a labdát, most ez a bünti :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Na jó csak ott a másik véglet, nem a védelmük miatt mert egyszer én is kezdő voltam (most is :lol: ). De néha olyan oldalakat kéne végigolvasni ami 400-500oldal. Bár a Gyíkban tényleg sokminden benne van. Pl én alapból lementettem mert ha nincs net azért Gyík az legyen. :D Keresőt meg jelenleg se tudom használni, főleg ha kérdésem az hogy az a műanyag fekete bigyóval mit kell csinálni hogy jó legyen, Képet azt viszont tudok róla csinálni. Úgy meg nem tudok rákeresni hogy "fekete bigyó" :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 jaj, ne már! Mindenki benézte az elején nem? Elég ha megnézed a kérdező hozzászólását... van akinek a kérdés az első, persze sokmindenki beköszön azért előtte! ;) Azért van ez a fórum, hogy segítsünk egymásnak! Ha pl hírtelen kell valami, senki sem áll neki átnyálazni 200-300 oldalt! hanem kérdez, hátha valaki épp a napokban járt így vele, és tudna segíteni! Jó, értem én a lényeget, és egyet is értek vele. :D Teljes mértékben!! :D De a napokban é is benéztem az elektromos ablak témát... Elfelejtettem, megmondom őszintén. :lol: Csak segíteni akartam, ahogy tudtam... :lol: Még jó hogy jött valaki, és eszébe jutott a GYÍK! Ami iszonyatosan hasznos dolog!! Én is lementettem, mindíg jól jöhet, sőt van olyan haverom, akinek nincs netje, és annak odaadtam pendrive-on, és áldott ő is minden kedves szerkesztőt!! Én is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vesz ebben a jó dologban!! És ez a fórum nagyon jó! Nézegettem több off márka fórumot, ott közel sincs ilyen segítőkészség, és nem utolsó sorban forgalom!!! Vannak ott is segítőkész emberek, de gyakran csak 1-2 nap után válaszolnak... jobbesetben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts