hakapeszimaki Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Most nem tom mit izéltek a klímát majd utólag beszereli! :) Ehhez kell még a tetőre egy aggregátor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Pályán 130-140 8.5. Országút 100-110 7.5. Városban benyel 10l-t simán,de volt aki leírta már a corsa topikban,hogy az 1.2 fostaliga 9-et Szegeden,szóval nem sok az a 10. :) Annyi ezért nem kéne nekem 1.2 motor soha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 A mocikkal az a baj, hogy túl kevés rajtuk a vas!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 A kiegyenlítő tartály érdekes rajta, ilyet astrában még nem láttam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 A kiegyenlítő tartály érdekes rajta, ilyet astrában még nem láttam. :) Az a levegőcső rögzítés sem semmi. :D :D :lol: Amúgy asszem kadett kiegyenlítő az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Ez igaz de az autókereskedők a legjobb autókozmetikusok is a világon :) :D Én meg egy olyan kereskedőtől vettem a kocsit aki már 20 éve is ezzel foglalkozott, gondoltam pár 100ezres kocsiért nem nem rontja el az évtizedes hírnevét. Meg ugya sehova nem kellett futkozni minden papírt elintézett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Péntek estére kiváló és érdekes Opeles olvasnivaló :) Opel Kadett C Berlina teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Péntek estére kiváló és érdekes Opeles olvasnivaló :) Opel Kadett C Berlina teszt Tetszett a cikk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Szerintem lemaradtam valamiről ;) , de ha találsz valamit Siófokon vagy Tolna megye északi felén arra ránézek, ha arra járok. Ha már Alex megígérte. :D (pont tegnap jártam be a Siófok-Tamási-Nagyberki útvonalat) :D De Veszprémben nem járok a mostani tervek szerint, max. majd jövő hónapban, amikor megyek vissza Olaszba melózni. :D Hát őőő izé..... :D :) Az az igazság, hogy véletlenül összekevertelek Endre06-tal...Olyan hasonló az avatarotok :lol: :lol: Péntek estére kiváló és érdekes Opeles olvasnivaló :) Opel Kadett C Berlina teszt Egy ilyen Berlina szerepel valamelyik Csöpi filmben is..... Ha jól emlékszem piros... Ugyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Egy ilyen Berlina szerepel valamelyik Csöpi filmben is..... Ha jól emlékszem piros... Ugyi? :) Itt van :D Bocs! Ebben Ascona van és fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Péntek estére kiváló és érdekes Opeles olvasnivaló :) Opel Kadett C Berlina teszt LÁJK! Nekem a 70-es évekből a manta A 1.9 (zseb challenger) a kedvencem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Péntek estére kiváló és érdekes Opeles olvasnivaló :) Opel Kadett C Berlina teszt Nagyon jó, nekem kéne most egy ilyen, jó állapotban! Tesóméknak volt ilyen. Nagyon jó kis autó volt az is. Csak pirosba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 http://racing-bazar.hu/utcai/kulfoldipapir...l_astra_f_sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Nagyon jó, nekem kéne most egy ilyen, jó állapotban! Nagyon kis finom gép, hihetetlenül kellemeset csalódtam benne. Igaz nincs benne kraft, de olyan jól vezethető, hogy meglepődtem rajta, pedig előtte a legutóbbi veterán, amit próbáltam az egy Mercedes-Benz 560SEC volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Caravan kibővítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Caravan kibővítve. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...hltransport.jpg Jáá, idén még nem volt :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Jáá, idén még nem volt :D :) akkó örüljééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 A kiegyenlítő tartály érdekes rajta, ilyet astrában még nem láttam. :) Sztem Corsáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Sztem Corsáé. Nem ilyen a corsa kiegyenlítő tartálya. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Én nem rég hazafelé láttam 1 astra f caravant piros ment előttem azt a hátsó lengéscsillapító karcolta az aszfaltot de olyan durván, hogy szikrázott. Plafonig volt pakolva :D Természetesen "brazilok" voltak. :D Bocsánat ezt az egyéb csevegésbe szántam :D Kerék nem volt rajta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Kerék nem volt rajta? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ezt most olvastam egy hirdetésben? "Ismert tény hogy a forgalomban levő belsőégésű motorok átlagosan az üzemanyag 60%-át égetik el. A fennmaradó 40% ki megy a kipufogó rendszeren. A modern gépjárműveknél már a kipufogó gázok vissza vannak vezetve a motortérbe, hogy még egy keveset kinyerjenek ebből az energiából. De így sem tudnak 75-80%-nál jobb arányt elérni. " Nem hiszem el, hogy egy fejlesztő ilyeneket leír...vagy csak én tudtam rosszul az AGR szelep működésének okát... :) Itt olvasható a többi csoda: LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ezt most olvastam egy hirdetésben? "Ismert tény hogy a forgalomban levő belsőégésű motorok átlagosan az üzemanyag 60%-át égetik el. A fennmaradó 40% ki megy a kipufogó rendszeren. A modern gépjárműveknél már a kipufogó gázok vissza vannak vezetve a motortérbe, hogy még egy keveset kinyerjenek ebből az energiából. De így sem tudnak 75-80%-nál jobb arányt elérni. " Nem hiszem el, hogy egy fejlesztő ilyeneket leír...vagy csak én tudtam rosszul az AGR szelep működésének okát... :D Itt olvasható a többi csoda: LINK Nyilván f@szság, hiszen ha nem égetné el a benzint, akkor a forró kipufogóban belobbanna. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Nyilván f@szság, hiszen ha nem égetné el a benzint, akkor a forró kipufogóban belobbanna. :) :D :D Lásd Kojak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Azt tudom, hogy a hengerből távozó gáznak kell lennie valamennyi benzin/üzemanyag tartalmának, hogy a katalizátor folyamataihoz elég energia legyen...de ez... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts