Breki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Annyival állok "jobban", hogy nekem a heft is lesz annyi, mint a bontás-építés :D :D Nálad lesz mit pótolgatni...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Nálad lesz mit pótolgatni...... :) Azon gondolkozom, hogy lehet egyszerűbb lenne szerezni, egy padlólemez-darabot, és inkább cserélni, mint foltozgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Azon gondolkozom, hogy lehet egyszerűbb lenne szerezni, egy padlólemez-darabot, és inkább cserélni, mint foltozgatni. Mivel amúgy is ki kell pakolnod az utasteret, így lehet egyszerűbb lenne.. Nem mindegy, hogy a rozsda mellé próbálsz faragni valami fix pontot, vagy vágsz egy nagyot, és teszel helyette jobbat. Utóbbi nekem szimpibb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Mivel amúgy is ki kell pakolnod az utasteret, így lehet egyszerűbb lenne.. Nem mindegy, hogy a rozsda mellé próbálsz faragni valami fix pontot, vagy vágsz egy nagyot, és teszel helyette jobbat. Utóbbi nekem szimpibb :) Igen... Úgyhogy indulok caravan padlólemez vadászni... :D Zoliiiii!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Holnap akkor megnézzem azt a zöldet? Úgyis szabin leszek. Vagy a képeken látható rozsda miatt inkább ne? Bár ennyiért úgyse számíthatsz rozsdamentesre. :) Meg ugye ott van még a km-er is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Igen... Úgyhogy indulok caravan padlólemez vadászni... :) Zoliiiii!!! :D :D :D :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Szerintem meg nem az Ecotec hülyeség, hanem az amit kitaláltak róla...Egy valaki még 10évvel ezelőtt elkezdte szajkózni hogy rossz az Ecotec, és azóta mindenki ezt nyomja.... Lehet hogy aki ezt az egészet kitalálta, magasról szart rá a kocsijára....Naná hogy akkor cserben hagyja!! Ha valaki rendszeresen karbantartja, odafigyel rá...Akkor az is ugyan úgy kiszolgálja, mint más 8szelepes társai!! Kapásból két olyan ismerősöm van akinek 1.6-os 16v-és Ecotec van a tulajdonában már 5-és 8éve!! Semmi gondjuk nincsen!! Nekik is csak szerencséjük van? Vagy csak karbantartják a kocsijukat?? Igen igen de te, meg akinek nincs gondja vele,karbantartja a fiatalabb,jellemzően jobban felszerelt ecotec motoros autóját az nem is fogja felrakni 3 kilóért. :) Szomszédom 2éve adta el a bordó c16nz-jét 320ért, 93es évjárat,hétvégi papához járós, garázsban tartott ha köhintett szerelőhöz vitték autó volt,el is kelt ismerősök között. Én megnézném az A vectrákat is,250-300 között teljesen korrekt darabok vannak. Ennyiért akár jó is lehet Ebben van ABS,klíma,napfénytető,elektromos ablak,centrálzár,KLÍMA,légzsák, ha fele működik már királyság!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Ugye említettem, hogy erősen merült akkumulátor miatt felvillant a légzsákhiba. Nos már tegnap az akksicsere (hogy el tudjak vánszorogni autószerelőmhöz) után sem világított, de most se, hogy már minden jó. :) Új görgő, új szíj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Ugye említettem, hogy erősen merült akkumulátor miatt felvillant a légzsákhiba. Nos már tegnap az akksicsere (hogy el tudjak vánszorogni autószerelőmhöz) után sem világított, de most se, hogy már minden jó. :) Új görgő, új szíj. :D Pedig hallottam már olyan nepperszöveget,hogy a lemerült akksi miatt világít az ABS meg a légzsák visszajelző. :D Most akkor tényleg?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Pedig hallottam már olyan nepperszöveget,hogy a lemerült akksi miatt világít az ABS meg a légzsák visszajelző. :) Most akkor tényleg?? :D Valamennyi igazság van benne. Nekem az 1.8-ason sokat vacakolt az ABS. Akksi csere után elmúlt a gond. Légzsákról nem tudok nyilatkozni, az nem volt még, de minek az nekem? Kemény vagyok, férfiként halok meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Pedig hallottam már olyan nepperszöveget,hogy a lemerült akksi miatt világít az ABS meg a légzsák visszajelző. :) Most akkor tényleg?? :D Én jártam úgy autóval, hogy sokat állt, akksi is kakukk volt. Bebikáztuk volt check, meg abs is....aztán raktam bele másik akksit, mentem vele, és elmúlt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Pedig hallottam már olyan nepperszöveget,hogy a lemerült akksi miatt világít az ABS meg a légzsák visszajelző. :) Most akkor tényleg?? :D Ahogy írják is a többiek lehet benne valami. De azért a nepperekkel vigyázni kell, mert nekik mindenre van valami egyszerű és okos magyarázatuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Valamennyi igazság van benne. Nekem az 1.8-ason sokat vacakolt az ABS. Akksi csere után elmúlt a gond. Légzsákról nem tudok nyilatkozni, az nem volt még, de minek az nekem? Kemény vagyok, férfiként halok meg :D Múltkor agyaltunk rajta,hogy mi lesz ha napszemüveggel az arcodon kapod a lufit. Erről még nem hallottam,hogy veszélyes pedig józan ésszel végiggondolva nem kevés esély van rá,hogy mindkét szemedre megvakulsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Múltkor agyaltunk rajta,hogy mi lesz ha napszemüveggel az arcodon kapod a lufit. Erről még nem hallottam,hogy veszélyes pedig józan ésszel végiggondolva nem kevés esély van rá,hogy mindkét szemedre megvakulsz. :D Próbáltál már összetörni egy mostani napszemüveget? :) (megsúgom, nem törik össze egy légzsáktól, ha meg mégis, ((mert amúgy nem, de ha mégis)), akkor sem szilánkosan :lol: ) Viszont az orrod fájni fog :D Bár ha lufi már nyílik, akkor valószínű nem csak az orrod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Próbáltál már összetörni egy mostani napszemüveget? :) (megsúgom, nem törik össze egy légzsáktól, ha meg mégis, ((mert amúgy nem, de ha mégis)), akkor sem szilánkosan :D ) Viszont az orrod fájni fog :D Bár ha lufi már nyílik, akkor valószínű nem csak az orrod :D A plexi az ok,de a keret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 A plexi az ok,de a keret? Elég sok szemüveges (és mégtöbb napszemüveges) vezető van, és elég sokan, akiket csapott már meg lufi. Biztos foglalkoznának vele valahol, ha ennyire fenyegető probléma lenne :) De végülis annyi hülye teszt van, csináljunk egy "szemüveg törésteszt" labort, és lehet hogy még pénz is lenne belőle :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Elég sok szemüveges (és mégtöbb napszemüveges) vezető van, és elég sokan, akiket csapott már meg lufi. Biztos foglalkoznának vele valahol, ha ennyire fenyegető probléma lenne :) De végülis annyi hülye teszt van, csináljunk egy "szemüveg törésteszt" labort, és lehet hogy még pénz is lenne belőle :D :D Benne vagyok! :D Vonjuk még bele az autós újságírás képviseletében invictus Ádámot,így meglesz a nyilvánosság is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Amúgy mellesleg nekem ez is tetszik/tetszene: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._16v_gl-4855462 --- vélemény? Lehet csal a szemem, de a 2. képen olyan mintha nem igazán akarna illeszkedni a csomagtartóajtó, lenne egy kis hézag?! Nekem ilyen amióta belémjöttek a múlt héten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Na vajon miért?? :D :) :lol: Amiért én is azt vettem. :D Hmm...valahonnan ismerős a kép, de nekem ennyire nem volt még kinyílva. Viszonylag gyorsan orvosoltam a problémát http://liftesek.hu/auto/kezitarto.jpg Nekem is meg kell lépnem ezt a lépést... meg van nyílva fél oldala. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Benne vagyok! :D Vonjuk még bele az autós újságírás képviseletében invictus Ádámot,így meglesz a nyilvánosság is. :) :D Majd kérünk kölcsön, egy légzsákos tesztautót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Amúgy mellesleg nekem ez is tetszik/tetszene: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._16v_gl-4855462 --- vélemény? Lehet csal a szemem, de a 2. képen olyan mintha nem igazán akarna illeszkedni a csomagtartóajtó, lenne egy kis hézag?! 96-os, fekete-hátteres gyantás csomiemblémával, meg oldalindex nélküli sárvédővel? :) (jóó, én is lefalaznám a p.csába, de lehet hogy ezt inkább cserélték :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 500.000 km, és ki van írva a hírdetésben! Nah jó, német hírdetés! De soká fogunk mi itt tartani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Pedig hallottam már olyan nepperszöveget,hogy a lemerült akksi miatt világít az ABS meg a légzsák visszajelző. :) Most akkor tényleg?? :D Egyértelmű volt, hogy nekem azért villant be a légzsák, csak az nem, hogy töröltetnem kell, vagy elmúlik a baj ha lesz töltés vagy épeszű akkumulátorfeszültség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Amúgy mellesleg nekem ez is tetszik/tetszene: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._16v_gl-4855462 --- vélemény? Lehet csal a szemem, de a 2. képen olyan mintha nem igazán akarna illeszkedni a csomagtartóajtó, lenne egy kis hézag?! Holnap akkor megnézzem azt a zöldet? Úgyis szabin leszek. Vagy a képeken látható rozsda miatt inkább ne? Bár ennyiért úgyse számíthatsz rozsdamentesre. :) Meg ugye ott van még a km-er is. Jól nézd meg, mert nekem is ugyanez az évjáratú van és a csomagtér ajtaja másabb. Ez a fészlift előtti vagy pedig a Classicok ajtaja... ebből következhet, hogy a rés egy törés utáni csomagtérajtó csere miatt van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 én nemtom ezmiez, kicseréltem a sarukat, a kábelek végeit szétcsiszoltam, most nem forrósodik az akksi, nem világit a visszajelzője sem, már éppen pezsgőt bontanék mikor véletlenségből rátettem a kis kezemet a kiegyenlítőtartályra.. ami rohadtmód forró :) ilyen nincs tényleg, mikor mehetek már a géppel istenem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts