Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Van olyan classic amelyiken az sincs. :) Már nem azért, de az egy üléshuzat.... :D a műanyagokra meg a kormányra gondoltam de igazából classicot még élőben nem láttam :D
spzoli Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 a műanyagokra meg a kormányra gondoltam de igazából classicot még élőben nem láttam :) A műanyagok feketék, a kormány meg tipikus fapad/classic kormány... :D
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Azokon egész javítható rugók vannak, majd csütörtökön megdobállak velük :D Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :)
Dark_Errant Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :) Like :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :D :)
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :)
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :) Munkás traktorkombis vagyok, mit vártál? :D :D (Viszont anyámnak van négy mínuszos ruhacsipesze :D )
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 (Viszont anyámnak van négy mínuszos ruhacsipesze :D ) :) :D :D
Breki Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :D Én múlt héten javítottam a corsáét így, de nem mertem leírni...... :) Mondjuk én nem magamtól jöttem rá. Odahozta a kutya anyós csipeszét, amit szétrágott. Pont akkor nézegettem mivel lehetne helyettesíteni a kettétört rugót, mikor megláttam a földön :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....400_km-5024266 :D :D :lol: (amúgy hol a díszléc? :D ) Rohadjak meg, ha Pócsra megyünk versenyre, én ezt megnézem :) Kíváncsi vagyok milyen volt amikor új volt ;) Szép szép, de ennyiért adnám a Fábiát is, klímásval! :) :D Azért az csak más....
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Szép szép, de ennyiért adnám a Fábiát is, klímásval! :) :D Azért az csak más.... Nem venni megyek, csak érdekel milyen egy alig futott astra váltó :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem venni megyek, csak érdekel milyen egy alig futott astra váltó :D Készíts rendesen képeket, leírást a tapasztalatról, és szigorúan oszd meg velünk! :) :D Ígérjük, megdícsérünk érte! :D
Alex0403 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Csak ez az egy készült. :D Hát akkor készüljön több.... :D ;) Mennyit ül?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....400_km-5024266 :D :D :lol: (amúgy hol a díszléc? :D ) Rohadjak meg, ha Pócsra megyünk versenyre, én ezt megnézem :lol: Kíváncsi vagyok milyen volt amikor új volt :) Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :) Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb
Gabibácsi Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Hát akkor készüljön több.... :D :D Mennyit ül?? Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :) Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb valamint a hátsó lámpája nem ráncfelvarrott, túl világos a tolatólámpa, nem?
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Hát akkor készüljön több.... :D :D Mennyit ül?? Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :D Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb gyanús, gyanús, de ki tudja, lehetséges, csak túl sok az árulkodó jel számunkra. Aki nem ért hozzá, akár el is hiheti. :)
spzoli Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 valamint a hátsó lámpája nem ráncfelvarrott, túl világos a tolatólámpa, nem? Süti a nap... :)
Dark_Errant Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Süti a nap... :) És sajtból van a hold...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 És sajtból van a hold... Ne is mondd... :) :D
Alex0403 Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 gyanús, gyanús, de ki tudja, lehetséges, csak túl sok az árulkodó jel számunkra. Aki nem ért hozzá, akár el is hiheti. :) Így van...Hagyaték...jó persze...de miért volt felbakolva??
hakapeszimaki Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Így van...Hagyaték...jó persze...de miért volt felbakolva?? Úgy nem fáradnak a gumik. Unokatesóm 2107-et adott el 5000km-rel, ugyanígy felbakkolva,letakarva állt a garázsban,néha elmentek vele nyaralni. Új zsiguli illat volt benne. Problem? :)
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Úgy nem fáradnak a gumik. Unokatesóm 2107-et adott el 5000km-rel, ugyanígy felbakkolva,letakarva állt a garázsban,néha elmentek vele nyaralni. Új zsiguli illat volt benne. Problem? :D És kereskedés árulja mi? Azért érdekes valljuk meg őszintén... :) Ja Dáwid! Nézd meg a gumik gyártási évét is!!! Az elárul mindent, nem hiszem, hogy pár ezer km alatt sokat koptak volna! :D Mindenesetre szép tiszta! a kiegyenlítő tartály is. (vagy új van rajta :D )
hakapeszimaki Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 És kereskedés árulja mi? Azért érdekes valljuk meg őszintén... :) Ja Dáwid! Nézd meg a gumik gyártási évét is!!! Az elárul mindent, nem hiszem, hogy pár ezer km alatt sokat koptak volna! :D Mindenesetre szép tiszta! a kiegyenlítő tartály is. (vagy új van rajta :D ) Szerintem teljesen felesleges kínlódni ilyenekkel,hogy hú nyakik tolom az összes kárpitot tisztószerrel meg kiegyenlítő tartályt cserélgetek,meg összes kezelőszervet,hogy júúj 4000 km-rel majd jól eladom 2X annyiért. Mert ott kezdődik a dolog,hogy ennyiért senki nem fogja megvenni,hiába akármilyen keveset futott,amikor egész jó 5-6 éves G-t lehet enyiért fogni, 50-60e km-rel. Ezt ilyen 6-700-ért ha felrakják még Dáwidon kívül akár valami vevőféle is megnézné. :D
rtomi Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 Hát nem kockáztatok egy akksi elszállást, úgyhogy bevitetem magam a szomszéddal :\ Sarucserét bepróbálok délután, hátha. Én megnézném a kaszni és a test saru közt nincsen -e eloxidálódva a fém. lehet,hogy azért kevés a test. :) Csavarozd le a kaszniról a sarukat és jól csiszold meg őket fémtisztára. :D
daykiller Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 A bűnös: :) Annyira megrogyott a görgő, hogy cserélni kellett azt is. Ja meg a klíma kompresszort is annyira megtépte, hogy a kuplungja összeért. :D
pszilaj Elküldve Augusztus16, 2011 Elküldve Augusztus16, 2011 A bűnös: http://komike.coldline.hu/images/N95/20110816094.jpg :) Annyira megrogyott a görgő, hogy cserélni kellett azt is. Ja meg a klíma kompresszort is annyira megtépte, hogy a kuplungja összeért. :D úúú bakker...nem semmi... :D
Recommended Posts