Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Van olyan classic amelyiken az sincs. :) Már nem azért, de az egy üléshuzat.... :D a műanyagokra meg a kormányra gondoltam de igazából classicot még élőben nem láttam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 a műanyagokra meg a kormányra gondoltam de igazából classicot még élőben nem láttam :) A műanyagok feketék, a kormány meg tipikus fapad/classic kormány... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Azokon egész javítható rugók vannak, majd csütörtökön megdobállak velük :D Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :) Like :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Látszik,hogy nem corzáááááss: ruhacsipesz rugó a megfejtés! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :) Munkás traktorkombis vagyok, mit vártál? :D :D (Viszont anyámnak van négy mínuszos ruhacsipesze :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 (Viszont anyámnak van négy mínuszos ruhacsipesze :D ) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Neeeeee, most komolyan azt mondjátok, hogy ezt nem ismertétek? :D Én múlt héten javítottam a corsáét így, de nem mertem leírni...... :) Mondjuk én nem magamtól jöttem rá. Odahozta a kutya anyós csipeszét, amit szétrágott. Pont akkor nézegettem mivel lehetne helyettesíteni a kettétört rugót, mikor megláttam a földön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....400_km-5024266 :D :D :lol: (amúgy hol a díszléc? :D ) Rohadjak meg, ha Pócsra megyünk versenyre, én ezt megnézem :) Kíváncsi vagyok milyen volt amikor új volt ;) Szép szép, de ennyiért adnám a Fábiát is, klímásval! :) :D Azért az csak más.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Szép szép, de ennyiért adnám a Fábiát is, klímásval! :) :D Azért az csak más.... Nem venni megyek, csak érdekel milyen egy alig futott astra váltó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Nem venni megyek, csak érdekel milyen egy alig futott astra váltó :D Készíts rendesen képeket, leírást a tapasztalatról, és szigorúan oszd meg velünk! :) :D Ígérjük, megdícsérünk érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Csak ez az egy készült. :D Hát akkor készüljön több.... :D ;) Mennyit ül?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra....400_km-5024266 :D :D :lol: (amúgy hol a díszléc? :D ) Rohadjak meg, ha Pócsra megyünk versenyre, én ezt megnézem :lol: Kíváncsi vagyok milyen volt amikor új volt :) Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :) Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Hát akkor készüljön több.... :D :D Mennyit ül?? Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :) Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb valamint a hátsó lámpája nem ráncfelvarrott, túl világos a tolatólámpa, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Hát akkor készüljön több.... :D :D Mennyit ül?? Én vinnék egy rétegvastagságmérőt is.... :D Meg aztán 11évig állt garázsba?? Gumik akkor kuka....stb stb gyanús, gyanús, de ki tudja, lehetséges, csak túl sok az árulkodó jel számunkra. Aki nem ért hozzá, akár el is hiheti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 valamint a hátsó lámpája nem ráncfelvarrott, túl világos a tolatólámpa, nem? Süti a nap... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Süti a nap... :) És sajtból van a hold... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 És sajtból van a hold... Ne is mondd... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 gyanús, gyanús, de ki tudja, lehetséges, csak túl sok az árulkodó jel számunkra. Aki nem ért hozzá, akár el is hiheti. :) Így van...Hagyaték...jó persze...de miért volt felbakolva?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Így van...Hagyaték...jó persze...de miért volt felbakolva?? Úgy nem fáradnak a gumik. Unokatesóm 2107-et adott el 5000km-rel, ugyanígy felbakkolva,letakarva állt a garázsban,néha elmentek vele nyaralni. Új zsiguli illat volt benne. Problem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Úgy nem fáradnak a gumik. Unokatesóm 2107-et adott el 5000km-rel, ugyanígy felbakkolva,letakarva állt a garázsban,néha elmentek vele nyaralni. Új zsiguli illat volt benne. Problem? :D És kereskedés árulja mi? Azért érdekes valljuk meg őszintén... :) Ja Dáwid! Nézd meg a gumik gyártási évét is!!! Az elárul mindent, nem hiszem, hogy pár ezer km alatt sokat koptak volna! :D Mindenesetre szép tiszta! a kiegyenlítő tartály is. (vagy új van rajta :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 És kereskedés árulja mi? Azért érdekes valljuk meg őszintén... :) Ja Dáwid! Nézd meg a gumik gyártási évét is!!! Az elárul mindent, nem hiszem, hogy pár ezer km alatt sokat koptak volna! :D Mindenesetre szép tiszta! a kiegyenlítő tartály is. (vagy új van rajta :D ) Szerintem teljesen felesleges kínlódni ilyenekkel,hogy hú nyakik tolom az összes kárpitot tisztószerrel meg kiegyenlítő tartályt cserélgetek,meg összes kezelőszervet,hogy júúj 4000 km-rel majd jól eladom 2X annyiért. Mert ott kezdődik a dolog,hogy ennyiért senki nem fogja megvenni,hiába akármilyen keveset futott,amikor egész jó 5-6 éves G-t lehet enyiért fogni, 50-60e km-rel. Ezt ilyen 6-700-ért ha felrakják még Dáwidon kívül akár valami vevőféle is megnézné. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Hát nem kockáztatok egy akksi elszállást, úgyhogy bevitetem magam a szomszéddal :\ Sarucserét bepróbálok délután, hátha. Én megnézném a kaszni és a test saru közt nincsen -e eloxidálódva a fém. lehet,hogy azért kevés a test. :) Csavarozd le a kaszniról a sarukat és jól csiszold meg őket fémtisztára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 A bűnös: :) Annyira megrogyott a görgő, hogy cserélni kellett azt is. Ja meg a klíma kompresszort is annyira megtépte, hogy a kuplungja összeért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 A bűnös: http://komike.coldline.hu/images/N95/20110816094.jpg :) Annyira megrogyott a görgő, hogy cserélni kellett azt is. Ja meg a klíma kompresszort is annyira megtépte, hogy a kuplungja összeért. :D úúú bakker...nem semmi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts