zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 WD40-nel kínáld meg vastagon :D Ez biztos,hogy jó!Nekem is bevált! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Ez biztos,hogy jó!Nekem is bevált! :) Na, észrevettél? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Na, észrevettél? :) :D :D Aha észre!Már csak a kocsid hátúlját láttam!De dudáltam utánad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 WD40-nel kínáld meg vastagon :D Arra már gondoltam, de úgy kellene hogy kárpít leszed aztán úgy fujkáljam? Mert ha megbontom tuti törik, reped meg sose lesz olyan mint volt. Bár ha már nagyon idegesíteni fog muszáj lesz rászánnom magam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Aha észre!Már csak a kocsid hátúlját láttam!De dudáltam utánad! :) Akkor neked volt a játékdudád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Arra már gondoltam, de úgy kellene hogy kárpít leszed aztán úgy fujkáljam? Mert ha megbontom tuti törik, reped meg sose lesz olyan mint volt. Bár ha már nagyon idegesíteni fog muszáj lesz rászánnom magam. :) Max a patentek törnek, ha már nagyon el vannak öregedve, de azt még előzőleg lehet venni. 5-6 csavar fogja, plusz az omega rugó a tekerőnél. Ezeket kiszeded, akkor mar le kell pattannia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Max a patentek törnek, ha már nagyon el vannak öregedve, de azt még előzőleg lehet venni. 5-6 csavar fogja, plusz az omega rugó a tekerőnél. Ezeket kiszeded, akkor mar le kell pattannia. Uhh tényleg még az a rugó is, bár valahol olvastam hogy kell lehet a gyíkban de majd visszakeresem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én pl már annyi szívást olvastam itt az elektromos ablakokról hogy inkább marad a tekerős. Bár lehet be kellene olajozni mert az első kettőt ha letekerem az első 2cm-en, általába megilyednek a bennülők hogy uhh ez meg mi volt. Csak pl én meg azt utálom mikor felhúzzák az ablakot belülről úgy látszik hogy fel van kintről meg kb 1cm-el még lejebb van. akkor szoktam egy kicsit ráfeszíteni, bár valszeg nem használ neki. :) Én magam szereltem át őket, magam kábeleztem be de 80.000 km alatt hibátlan volt mindkettő eddig, pedig sokat van használva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én magam szereltem át őket, magam kábeleztem be de 80.000 km alatt hibátlan volt mindkettő eddig, pedig sokat van használva! :D Mert ügyes vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hát igen teljesen értem amit mondotok... De mi van akkor, hogyha nekem kimondottam nincsen egy darab ismerősöm se, aki értene a típushoz és hasonlók. Ezért is vagyok gondba emiatt, hogy akkor mi lehet tenni ilyenkor. Tudom, hogy nehéz kifogni ennyiért jót...de a helyzet az, hogy kb 2 hónapja a bank elvitte az autónkat...azóta vagyunk így, és hamarosan pedig olyan helyzetek alakulnak, hogy kell egy mindenképpen. Azért csak 300.000 mert, az is sok, azt sem tudom hogyan kaparom össze, elvileg 400.000-500.000 között akartam volna, de az felejtős lett. Igazából nekem az a fontos, hogy elvigyen a-b-be, valamennyire rendben legyen...hiszen úgy tudom hogy azért a fenn tarthatósága viszonylag nem drága. Mivel nincsen autó, ezért nem tudom mennyire érdemes ráckevéről elmenni pl misklocra meg ilyenek...nem tudom meddig érdemes elmenni hány km-s sugar ú körig :lol: ;) Higgyétek el nagyon szar a helyzet, teljes kétségbe vagyok esve, és nem tudom hogyan lesz ennek a végén megoldása :) :D Senkit sem tudsz megkérni, hogy menjen veled autót nézni? Nem kell márkaismerő legyen, hanem pl értsen a motorhoz, meg tudja mit kell nézni a kasztnin. Már ez is több a semminél! Milyen autód volt? mennyit kellett fiezetni? :D Tudom milyen hajóban eveztek, nekünk is van még 2 hónap a Fábián, azután lesz egy saját kifizetett autóm - ami igazán jó, hibátlan - kb 1 hónapig, amíg el tudom adni, és kifizetem a házadósságunkat... :) És marad a 95-ös F astra ami olyan amilyen, de legalább megbízható, és tényleg olcsón fenntartható! :D Írd meg merrefelé laksz (most látom, hogy Ráckevén), hátha van fórumos cartársunk, aki szívesen segítene autóválasztásban! Esetleg abban tudnánk segíteni, hogy leírkáljuk, hogy mire érdemes figyelni! :lol: Be lehetne tenni a GYÍK-ba is egy ilyen "vásárlási útmutatót", biztos sokaknak segítene majd! Arra gondolok, hogy mik az árulkodó jelek egy autónál az elhasználtságra, meg ilyesmik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Mert ügyes vagy! :D Te is meg tudod csinálni! :D Sosem csináltam még ilyet! Kértem segítséget a fórumon ha elakadtam.... egyáltalán nem az én érdemem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Az elsőt meg se nézném...Azért fényképezte le csurom vizesen, hogy ne lehessen látni mennyire el van mattolva az a piros szín! Áhh... nem szokott :D :) Aha észre!Már csak a kocsid hátúlját láttam!De dudáltam utánad! :D Ha már a hátulját látod fölösleges... A rendőr vinnyogását se hallja meg, egyszerűen nem éri utol a hang :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Hát igen teljesen értem amit mondotok... Azért csak 300.000 mert, az is sok, azt sem tudom hogyan kaparom össze, elvileg 400.000-500.000 között akartam volna, de az felejtős lett. Igazából nekem az a fontos, hogy elvigyen a-b-be, valamennyire rendben legyen...hiszen úgy tudom hogy azért a fenn tarthatósága viszonylag nem drága. Higgyétek el nagyon szar a helyzet, teljes kétségbe vagyok esve, és nem tudom hogyan lesz ennek a végén megoldása :D :D Egy qrva jó kadettEastraFG-t tudok 240-ért :) jóó, ha az "A" és a "B" nem aszfalttal van összekötve, akkor kicsit problémásabb használni, de amúgy faca dög :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lalicapri Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni: Egy évre külföldre utazom és itthon hagyom az astra kombim 1994 es nem mint ha számítana igazából csak az a kérdés hogy mit tegyek vele? Állagmegóvás érdekében.Sajnos fedett helyen nem tudom hagyni de, azt már lebeszéltem hogy havonta 1x 2x megmozgatják kicsit ,de sok állás lesz az biztos. Olajat cseréltem most, meg az etanolt is elfurikázom és benzint hagyok a rendszerben. További véleményeket várok. előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni: Egy évre külföldre utazom és itthon hagyom az astra kombim 1994 es nem mint ha számítana igazából csak az a kérdés hogy mit tegyek vele? Állagmegóvás érdekében.Sajnos fedett helyen nem tudom hagyni de, azt már lebeszéltem hogy havonta 1x 2x megmozgatják kicsit ,de sok állás lesz az biztos. Olajat cseréltem most, meg az etanolt is elfurikázom és benzint hagyok a rendszerben. További véleményeket várok. előre is köszi. Szerintem ha havonta 2x mennek vele pár km-t akkor semmi baja nem lesz mire hazajössz. De azért a megmozgatás ne annyi legyen hogy beinditják pár percre, hanem egy pár km-t menjenek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Ha már a hátulját látod fölösleges... A rendőr vinnyogását se hallja meg, egyszerűen nem éri utol a hang :D Héhé, megkülönböztető nélkül jött utánam...arról meg nem tehetek, hogy gyenge a fábricska. :D Egy qrva jó kadettEastraFG-t tudok 240-ért :) jóó, ha az "A" és a "B" nem aszfalttal van összekötve, akkor kicsit problémásabb használni, de amúgy faca dög :D Gyári magassággal ennyi az ár. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sziasztok! Véleményeteket szeretném kérni: Egy évre külföldre utazom és itthon hagyom az astra kombim 1994 es nem mint ha számítana igazából csak az a kérdés hogy mit tegyek vele? Állagmegóvás érdekében.Sajnos fedett helyen nem tudom hagyni de, azt már lebeszéltem hogy havonta 1x 2x megmozgatják kicsit ,de sok állás lesz az biztos. Olajat cseréltem most, meg az etanolt is elfurikázom és benzint hagyok a rendszerben. További véleményeket várok. előre is köszi. Lehetőleg ne út mellé tegyétek le, hogy a többi autó a retket ne verje rá (főleg télen, meg ősszel, hogy a saras-sós trutymák ne álljon rajta) és ne is fa alá, mert vannak viharok is, madarak is, meg egyes barátságos fáknak olyan mennyiségű gyantája is, hogy utána feszítővassal nyithatod ki az ajtókat, arról nem is beszélve, hogy hogy fogod leszedni a fényezésről :D Illetve semmiképp ne takarjátok le. Ha befőttet csinál belőle az ember, azt nem fogja szeretni. Egy napellenzőt tehetsz a szélvédő mögé, hogy a beltér ne kapja a napot telibe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Héhé, megkülönböztető nélkül jött utánam...arról meg nem tehetek, hogy gyenge a fábricska. :D Gyári magassággal ennyi az ár. :D Nah, akkor még használható is. Ez is pipa, ki akart vectrát is venni? gyerünkgyerünk, el kell adni mindent, kell a részesedés :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én annyit tanultam a saját hibámból, hogy MINDENT újra meg kell nézni mikor átveszed a kocsit (még a gumit is :D) :D Ez a kis extra kiadás nem volt bekalkulálva, így egy hónapot állt az autó a kertben. De ma berugok: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0811_151207.jpg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én annyit tanultam a saját hibámból, hogy MINDENT újra meg kell nézni mikor átveszed a kocsit (még a gumit is :D) :lol: Ez a kis extra kiadás nem volt bekalkulálva, így egy hónapot állt az autó a kertben. De ma berugok: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0811_151207.jpg :D Ér beszóni, hogy ferdén áll az ülésed? :D Szerintem el van törve neked is a magasságállító hátsó fele :) (amúgy várunk ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Akkor neked volt a játékdudád :) jaja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Főtengelyjeladó probléma megoldva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Áhh... nem szokott :D :) Ha már a hátulját látod fölösleges... A rendőr vinnyogását se hallja meg, egyszerűen nem éri utol a hang :D mert annyira nyomja neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Én pl már annyi szívást olvastam itt az elektromos ablakokról hogy inkább marad a tekerős. Bár lehet be kellene olajozni mert az első kettőt ha letekerem az első 2cm-en, általába megilyednek a bennülők hogy uhh ez meg mi volt. Csak pl én meg azt utálom mikor felhúzzák az ablakot belülről úgy látszik hogy fel van kintről meg kb 1cm-el még lejebb van. akkor szoktam egy kicsit ráfeszíteni, bár valszeg nem használ neki. :) Aha csak az milyen kényelmetlen, hogy áll a csaj a buszmegállóban, megállsz, aztán áthajolsz letekerni az ablakot hogy megkérdezd elviheted-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Aha csak az milyen kényelmetlen, hogy áll a csaj a buszmegállóban, megállsz, aztán áthajolsz letekerni az ablakot hogy megkérdezd elviheted-e? :) Én anno a Zastavámba csináltam elektromos ablakot, azt hiszem Dacia és Trabant ablaktörlő motorból... :D Volt is a lámpánál nagy pislogás, mikor a jobb első ablakot leengedtem, tekerés nélkül!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts