Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem jutottam el hozzá.

De most voltam egynél. Lézeres hőmérővel játszadoztunk. Mikor nekem már 95fokon áll a mutató, a termosztátnál még csak 87fok van...

Ezek után meg nyugodtam...

Nekem úgy szokott lenni, hogy nagy tempózásnál, egy-két foknyit fentebb megy a mutató. Olyan, mintha nem tudna jobban cirkulálni a víz. Vagy a termosztát nem nyit nagyobbra, vagy a vízpumpa nem nyom annyit...nem tudom.

A szerelő sem mondott okosat?

Sziasztok!

Nekem amikor oda kint sincs kevesebb mint 35 fok és sokat használom városba nekem pl rendszeresen felforr a viz de akkor bekapcsol a venti és hűti, aztán egy darabig jó városon kívül sose tud be állni pont 90 re vagy fölötte van vagy alatta. Télen meg egyáltalán nem mozdul 90 vonal alatti vonalról szerintem nekem a mutatom szar.

Ja és az én szerelőm se mondott semmi okosat csak annyit, hogy az astráknak 95 az üzemi pufff

Megosztás:

Az elsőre nem tudok mit mondani, a második nekem is feljön néha...

Nekem ilyenek még sosem voltak és még mindig olyan a fórum, mint 3 éve. :lol: :D

Hát beccaráss!!! Mi bánatos k**** ***** történt vele?? Nem nyúltam semmihez, nem állítottam be semmit!! :) :D Az idegroham mindjárt elvisz!!! :D

Megosztás:

Hááát ez!!!! Ráklikkelek a profilomon az utolsó hozzászólásomra....és ezt adja ki..... Megjelenik a legeslegelső Hsz...és utána ez a szar :D :D

Meg ez!!!! Milyen hiba?? Meg milyen szolgáltatást nem tudok én használni??? :) :D

Az elsőt nekem fájörfoxápdét hozta egyszer, egy következő el is vitte, a másodikat passzolom, még nem volt hozzá szerencsém :lol:

Megosztás:

Helló evribádi!

arra volnék kíváncsi, hogy szerintetek mennyire érdemes/éri meg a BC-t utólag beszerelni?

mert ahogy látom, az itthoni kínálatban nem igazán fordul elő.

és kb mennyibe fájna?

most a carstyling oldalán láttam hirdetést...valami 40.000 pengő?

és valóban egyszerű, akár otthon is beszerelhető, vagy azért némi villamossági szakértelem szükséges?

köszi!

kellemes estét! :)

Korkki

Megosztás:

Helló evribádi!

arra volnék kíváncsi, hogy szerintetek mennyire érdemes/éri meg a BC-t utólag beszerelni?

mert ahogy látom, az itthoni kínálatban nem igazán fordul elő.

és kb mennyibe fájna?

most a carstyling oldalán láttam hirdetést...valami 40.000 pengő?

és valóban egyszerű, akár otthon is beszerelhető, vagy azért némi villamossági szakértelem szükséges?

köszi!

kellemes estét! :)

Korkki

Csak a fórum BC topicja szükséges, meg az, hogy a negyedéért vedd meg, valakitől, aki értelmes áron adja, nem pedig csak kidobja kársztájlingra aranyért :D :D

Megosztás:

Hááát ez!!!! Ráklikkelek a profilomon az utolsó hozzászólásomra....és ezt adja ki..... Megjelenik a legeslegelső Hsz...és utána ez a szar :D :D

Meg ez!!!! Milyen hiba?? Meg milyen szolgáltatást nem tudok én használni??? :) :lol:

Alex, nyugi csak elnyomtál valamit. ;)

Akkor most szépen a kék csíkban(egyéb csevegés) jobb oldalon levő Beállítások-ra kattintasz és a Megjelenítési módok közül kiválasztod az EREDETI-t.

Remélem segítettem a lelki világodon. :D

Megosztás:

Perselyke már megint szórakozik velem....

Elmesélem, mert remélem másnak is volt ilyen baja, és egyszerűen megoldódott....

Szal tegnap némi teherrel a tetőn 100as tempóval haladok az M3as autópályán. És nagyon feltűnően a vízhőfok mutatóm beáll 95fokra. Gondoltam biztos elzárt a termosztát egy kicsit mindjárt vissza megy az általam megszokott 90re. De nem akarta az igazságot. már 40km-t jöttem, és még mindig 95fok.

Telefonálgatások... Egy helyben állós, max fűtéses próba járat... semmi. sőt csak majdnem hogy feljebb ment a mutató. Leállít, vár 10 percet, sapka levesz, szuszogás, víz meg mindig max vonalon.

Tapasztalok: Hűtő telibe forró, tartályban a víz már majdnem rotyog.

Újra indít, nem tud mit tenni lemegy Debrecenbe.

Vissza fele ugyan ez. És 120as tempónál 95fokra állt be.

A vizem nem folyik, a termosztátom, kinyit, venti 102nél kapcsol, de csak 100ig hűt vissza.

Ötletek?

Nézd meg a hűtőt lehet hogy csak tele van porral és bogárral.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.