astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Szervusztok! Elnézést előre is az esetlegesen hülye kérdésemnek, de újjonc vagyok és nem igazán hozzá értő. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 3 kormány fajta között? Azt tudom, hogy a középső az az Astra Classic-ba van, és nem lufis, de szervósnak a szervós? Az utolsó tudom, hogy lufis, és szervós is?! Viszont a legelsőről nem tudok semmit. http://m.blog.hu/va/vancello/image/11july/fastra9.jpg http://nyugatiautobonto.hu/portal/static/u.../460299_im0.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/1/1/4/BIG_0008737114.jpg Még egyszer sorry az idétlen kérdésemért. Előre is köszönöm! Kellemes napot! Semmi köze a szervóhoz! A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan! Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta! Miért érdekel? Cserélni akarod? :) Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D )
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Semmi köze a szervóhoz! A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan! Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta! Miért érdekel? Cserélni akarod? :) Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D ) Köszönöm a gyors válaszokat. Igen valóban jól néz ki a sportosabb, eddig nem is tudom miért nem tetszett annyira :D :lol: Nem nem akarom cserélni, hiszen sajnos még nincsen is mit, nincsen verda...csupán érdeklődtem, meg nem tudtam, hogy van e köze ennek a szervóhoz, vagy nincsen.
RickJames Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :) nekem az első van ^^
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :) nekem az első van ^^ Esélyes :D
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 :) :D :D :D Amúgy nekem miért nem rakja ki a képet, amit a profilomra felraktam, vagy valamit nem jól csináltam?
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 :) :D :D :D Amúgy nekem miért nem rakja ki a képet, amit a profilomra felraktam, vagy valamit nem jól csináltam? A személyes fotót a vezérlőpult, személyes adatok, avatar-ba kell feltöltened, ha ide raktad és mégsem látszik, akkor próbálj ki, és belépni, van hogy csak így jön elő.
megadave Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :D nekem az első van ^^ Ugye nem mondod, hogy ez most esett le? :lol: :) ;) 93-ban nem volt alap a lufi... :D
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176 Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) ) Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :D Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem...
megadave Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176 Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :)
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) ) Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem... Átírásba csak a rendszám, forgalmi, törzsköny, regisztrációs matrica meg a müszaki plakett van benne. Motorátirási költség nincs. E rendszámoztatni meg 60e megvan és 1 évig lehet használni.
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :) Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni.
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni. DTL A felszereltsége elég jó, de azért sok ez érte! :D Szép-szép, az biztos. de se villanyablak, se villany napfénytető, se klíma. :)
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni. :) :D :D 3ajtós meg itthon nincs sok, am annyira nem ritka...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Te még szabadlábon vagy? Még a kezét nem tördelték össze, lehet a lábát már igen. :)
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Még a kezét nem tördelték össze, lehet a lábát már igen. :) :É:É:É Nemtom miért :É
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 Jah a kocsi miatt. Haverom vitte el, ő adta el. Kért a srác tőle személyit. Nem. Én meg megkaptam 2 dolgot, neki meg maradt 30e ft-ja
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Elküldve Augusztus1, 2011 A személyes fotót a vezérlőpult, személyes adatok, avatar-ba kell feltöltened, ha ide raktad és mégsem látszik, akkor próbálj ki, és belépni, van hogy csak így jön elő. Nagyon köszönöm szépen a segítséget! :) :D
Dark_Errant Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Van vkinek mara kolcsonbe egy tetocsomagtartoja??? SURGOS lenne!!! 5 ajtosra kell
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Van vkinek mara kolcsonbe egy tetocsomagtartoja??? SURGOS lenne!!! 5 ajtosra kell Van. Eljössz érte? :) Múltkor kaptam, de az enyémre nem jó, azóta is a garázsban van.
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 nekem az első tetszik ezek közül a leginkább. Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! Nekem is tetszik. Pont ilyen van. :)
Frodo Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok tud valaki Bp.-en normális árban AC Pumpát?? c14nz-hez!Válaszokat előre is köszi!
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Pacsi van CarTársak! Mi a helyzet Veletek? :) :D
pszaby Elküldve Augusztus2, 2011 Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! Új vagyok itt nálatok. (corsa topicba már írkáltam :) ) Szóval autóvásárlás áll fenn, és hatalmas bajba vagyok hogy astra vagy corsa. :S Dieseleket nézegetem mert fontos lenne a jó fogyasztás. Belinkelek párat amiket nézegettem. Létszi vessetek rá pár pillantást mi a véleményetek mint tapasztalt Astrásoknak. :D Örök kérdés még bennem hogy opel motorost vagy isuzu dieselt érdemes-e venni? Menetteljesítmények, fogyasztás stb. Tehát: Osztrák lehetett Isuzu, osztrákból behozott Magyar és drága DTL Nem olcsók az ilyen évjáratú és felszereltségű Astrák ahogy nézegetem őket. :D Előre is köszi!
Recommended Posts