astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szervusztok! Elnézést előre is az esetlegesen hülye kérdésemnek, de újjonc vagyok és nem igazán hozzá értő. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 3 kormány fajta között? Azt tudom, hogy a középső az az Astra Classic-ba van, és nem lufis, de szervósnak a szervós? Az utolsó tudom, hogy lufis, és szervós is?! Viszont a legelsőről nem tudok semmit. http://m.blog.hu/va/vancello/image/11july/fastra9.jpg http://nyugatiautobonto.hu/portal/static/u.../460299_im0.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/1/1/4/BIG_0008737114.jpg Még egyszer sorry az idétlen kérdésemért. Előre is köszönöm! Kellemes napot! Semmi köze a szervóhoz! A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan! Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta! Miért érdekel? Cserélni akarod? :) Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Semmi köze a szervóhoz! A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan! Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta! Miért érdekel? Cserélni akarod? :) Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D ) Köszönöm a gyors válaszokat. Igen valóban jól néz ki a sportosabb, eddig nem is tudom miért nem tetszett annyira :D :lol: Nem nem akarom cserélni, hiszen sajnos még nincsen is mit, nincsen verda...csupán érdeklődtem, meg nem tudtam, hogy van e köze ennek a szervóhoz, vagy nincsen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :) nekem az első van ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :) nekem az első van ^^ Esélyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 :) :D :D :D Amúgy nekem miért nem rakja ki a képet, amit a profilomra felraktam, vagy valamit nem jól csináltam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 :) :D :D :D Amúgy nekem miért nem rakja ki a képet, amit a profilomra felraktam, vagy valamit nem jól csináltam? A személyes fotót a vezérlőpult, személyes adatok, avatar-ba kell feltöltened, ha ide raktad és mégsem látszik, akkor próbálj ki, és belépni, van hogy csak így jön elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 b_szki akkor nincs légzsákom? :D :D nekem az első van ^^ Ugye nem mondod, hogy ez most esett le? :lol: :) ;) 93-ban nem volt alap a lufi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176 Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) ) Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :D Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176 Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) ) Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem... Átírásba csak a rendszám, forgalmi, törzsköny, regisztrációs matrica meg a müszaki plakett van benne. Motorátirási költség nincs. E rendszámoztatni meg 60e megvan és 1 évig lehet használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :) Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni. DTL A felszereltsége elég jó, de azért sok ez érte! :D Szép-szép, az biztos. de se villanyablak, se villany napfénytető, se klíma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Attól hogy TDL pack nem? 3 ajtós, nem sok 3ajtósat látni. :) :D :D 3ajtós meg itthon nincs sok, am annyira nem ritka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Te még szabadlábon vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Te még szabadlábon vagy? Még a kezét nem tördelték össze, lehet a lábát már igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Még a kezét nem tördelték össze, lehet a lábát már igen. :) :É:É:É Nemtom miért :É Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Jah a kocsi miatt. Haverom vitte el, ő adta el. Kért a srác tőle személyit. Nem. Én meg megkaptam 2 dolgot, neki meg maradt 30e ft-ja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 A személyes fotót a vezérlőpult, személyes adatok, avatar-ba kell feltöltened, ha ide raktad és mégsem látszik, akkor próbálj ki, és belépni, van hogy csak így jön elő. Nagyon köszönöm szépen a segítséget! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Van vkinek mara kolcsonbe egy tetocsomagtartoja??? SURGOS lenne!!! 5 ajtosra kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Van vkinek mara kolcsonbe egy tetocsomagtartoja??? SURGOS lenne!!! 5 ajtosra kell Van. Eljössz érte? :) Múltkor kaptam, de az enyémre nem jó, azóta is a garázsban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 nekem az első tetszik ezek közül a leginkább. Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! Nekem is tetszik. Pont ilyen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok tud valaki Bp.-en normális árban AC Pumpát?? c14nz-hez!Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Pacsi van CarTársak! Mi a helyzet Veletek? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Sziasztok! Új vagyok itt nálatok. (corsa topicba már írkáltam :) ) Szóval autóvásárlás áll fenn, és hatalmas bajba vagyok hogy astra vagy corsa. :S Dieseleket nézegetem mert fontos lenne a jó fogyasztás. Belinkelek párat amiket nézegettem. Létszi vessetek rá pár pillantást mi a véleményetek mint tapasztalt Astrásoknak. :D Örök kérdés még bennem hogy opel motorost vagy isuzu dieselt érdemes-e venni? Menetteljesítmények, fogyasztás stb. Tehát: Osztrák lehetett Isuzu, osztrákból behozott Magyar és drága DTL Nem olcsók az ilyen évjáratú és felszereltségű Astrák ahogy nézegetem őket. :D Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts