tibcsy Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Renzso! Biztos van egy fényképed , rakd be ide!!! :) :roll: :lol:
opel16v Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Azzal már tuti megölne... :) :lol: :D De nem bánom, ne kímélj... Rakd be ide azt a képet... Lesz ami lesz. :lol: :lol: :lol:
Lacee Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Nah srácok melegedik a hangulat?!nem kéne :) AMugy én szoknya ügyben jártam ma Kess bácsinál....Ezuton is thx hogy elhoztad ,tárolgattad :lol: Fehérgsi! Orákig szoptam a szoknyákkal!Ezuton kérek elnézést kedves anyukádtol !Ha csuklott akkor én voltam bocsi :D A gumi a szoknyákban nem engedi fel a cuccost a váltofejre.....szal ezt kellett megoldanom...nem kis nyöszörgéssel :lol: Kézinél meg müanyag tányért nem birtam kiszedni 1 oráig :lol: de végül is sikerült...Egyszóval jo munka volt a Naygidtol!És töled is !A tarifárol nem is beszélve....korekt volt!THX még 1x! Csao all...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Nem tudtam mi a furcsa Zsoltban, de mostmár minden tiszta! :)
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen traumán ment át szegény gyerek! :)
Lacee Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Und itt vannak a képek a szoknyárol...ha vlkit érdekel..... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Csao
szizso Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Und itt vannak a képek a szoknyárol...ha vlkit érdekel..... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Csao a képek alapján szépen van megvarva, leakalappal viszont ezt jó lesz tisztítani :wink:
Lacee Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 JAHAM én is tisztitástol félek mer ha minden 2. nap kéne akkor kicsit uncsi lenne :D :) De asszem megérte....és ma mikor felraktam sokat dzsuváztam és nem igazán maradt meg rajta....szal ennyi :lol:
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! Nagyi biztos örül majd! :lol: WhiteGSI mikor lesz a következő adag?
Lacee Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 http://www1.bluewin.ch/magazine/index.php/...uto/tuning/3160 kuksizni!!!
redline Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! asszonytól engedélyt kell kérni? :twisted: :twisted: :twisted:
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! Nagyi biztos örül majd! :lol: WhiteGSI mikor lesz a következő adag? tomi van 1 garnitura fehér nálam elvigyem holnap amikor megyek a kormányért??? akkor mit szólnátok egy jövőheti talihoz, ha már sokan nem érnek rá holnap....
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 vagy legyen holnap is meg jövőhéten is???? :wink:
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Most mi van? Nem kell engedélyt kérni csak ki szoktam kérni a véleményét! Tudod asszonyszámba veszem! Kess Most mikor akarsz jönni a kormányért?
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Most mi van? Nem kell engedélyt kérni csak ki szoktam kérni a véleményét! Tudod asszonyszámba veszem! Kess Most mikor akarsz jönni a kormányért? holnap meló után, ha neked is jó 8)
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Akkor be viszem magammal mert nem megyek haza! Palotán alszom onnan megyünk reggel Egerbe. kb 6-ig dolgozom holnap. Vigyem magammal akkor is?
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Akkor be viszem magammal mert nem megyek haza! Palotán alszom onnan megyünk reggel Egerbe. kb 6-ig dolgozom holnap. Vigyem magammal akkor is? az jó lenne ha bevinnéd a melóhelyedre, ha nem nagy probléma de hol is melózol pontosan???
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Elküldve Április1, 2004 Azt nem mondhatom meg ha megmondom meg kell, hogy öljelek! 8) OK viszem a kormányt! Csörgök holnap dél körül!
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Azt nem mondhatom meg ha megmondom meg kell, hogy öljelek! 8) OK viszem a kormányt! Csörgök holnap dél körül! na meg elviszem a pizo cuccát is :)
Kess Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 Kis kíváncsi! :lol: Hátsót. ááá aszittem vmi sportosat előre :? most látom új képet raktál fel 8) :) :twisted:
opel16v Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 ÁÁÁ, ahhoz mit szólna az asszonypajtása :?: :) Ez az avatar kicsit személyesebb. :lol:
mélykék76 Elküldve Április1, 2004 Elküldve Április1, 2004 ....Ez az avatar kicsit személyesebb. :lol:.... Figyelemfelkelő az biztos. Még az a szerencse, hogy nem írogatsz sokat :)
Recommended Posts