tibcsy Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Renzso! Biztos van egy fényképed , rakd be ide!!! :) :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Azzal már tuti megölne... :) :lol: :D De nem bánom, ne kímélj... Rakd be ide azt a képet... Lesz ami lesz. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Nah srácok melegedik a hangulat?!nem kéne :) AMugy én szoknya ügyben jártam ma Kess bácsinál....Ezuton is thx hogy elhoztad ,tárolgattad :lol: Fehérgsi! Orákig szoptam a szoknyákkal!Ezuton kérek elnézést kedves anyukádtol !Ha csuklott akkor én voltam bocsi :D A gumi a szoknyákban nem engedi fel a cuccost a váltofejre.....szal ezt kellett megoldanom...nem kis nyöszörgéssel :lol: Kézinél meg müanyag tányért nem birtam kiszedni 1 oráig :lol: de végül is sikerült...Egyszóval jo munka volt a Naygidtol!És töled is !A tarifárol nem is beszélve....korekt volt!THX még 1x! Csao all... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Nem tudtam mi a furcsa Zsoltban, de mostmár minden tiszta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Ettől függetlenül sajnálom, hogy ilyen traumán ment át szegény gyerek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Und itt vannak a képek a szoknyárol...ha vlkit érdekel..... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Und itt vannak a képek a szoknyárol...ha vlkit érdekel..... http://kep.tar.hu/barbi83/index.phtml?aid=27624013 Csao a képek alapján szépen van megvarva, leakalappal viszont ezt jó lesz tisztítani :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 JAHAM én is tisztitástol félek mer ha minden 2. nap kéne akkor kicsit uncsi lenne :D :) De asszem megérte....és ma mikor felraktam sokat dzsuváztam és nem igazán maradt meg rajta....szal ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! Nagyi biztos örül majd! :lol: WhiteGSI mikor lesz a következő adag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 http://www1.bluewin.ch/magazine/index.php/...uto/tuning/3160 kuksizni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! asszonytól engedélyt kell kérni? :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Megbeszélem a dizájneremmel :) , hogy tetszik e neki a fehér megoldás ha igen akkor én is benevezek egy párra! Nagyi biztos örül majd! :lol: WhiteGSI mikor lesz a következő adag? tomi van 1 garnitura fehér nálam elvigyem holnap amikor megyek a kormányért??? akkor mit szólnátok egy jövőheti talihoz, ha már sokan nem érnek rá holnap.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 vagy legyen holnap is meg jövőhéten is???? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Most mi van? Nem kell engedélyt kérni csak ki szoktam kérni a véleményét! Tudod asszonyszámba veszem! Kess Most mikor akarsz jönni a kormányért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Most mi van? Nem kell engedélyt kérni csak ki szoktam kérni a véleményét! Tudod asszonyszámba veszem! Kess Most mikor akarsz jönni a kormányért? holnap meló után, ha neked is jó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Akkor be viszem magammal mert nem megyek haza! Palotán alszom onnan megyünk reggel Egerbe. kb 6-ig dolgozom holnap. Vigyem magammal akkor is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Akkor be viszem magammal mert nem megyek haza! Palotán alszom onnan megyünk reggel Egerbe. kb 6-ig dolgozom holnap. Vigyem magammal akkor is? az jó lenne ha bevinnéd a melóhelyedre, ha nem nagy probléma de hol is melózol pontosan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2004 Azt nem mondhatom meg ha megmondom meg kell, hogy öljelek! 8) OK viszem a kormányt! Csörgök holnap dél körül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Azt nem mondhatom meg ha megmondom meg kell, hogy öljelek! 8) OK viszem a kormányt! Csörgök holnap dél körül! na meg elviszem a pizo cuccát is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Tomi! Űlésért mikor jössz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 milyen ülést vett a tomi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Kis kíváncsi! :) Hátsót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Kis kíváncsi! :lol: Hátsót. ááá aszittem vmi sportosat előre :? most látom új képet raktál fel 8) :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ÁÁÁ, ahhoz mit szólna az asszonypajtása :?: :) Ez az avatar kicsit személyesebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 ....Ez az avatar kicsit személyesebb. :lol:.... Figyelemfelkelő az biztos. Még az a szerencse, hogy nem írogatsz sokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts