RickJames Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 A venti akkor forog, ha a hőgomba kapcsolta. Ha nem meleg, akkor miért hűtené? :D A sziszegés az lehet pölö a kiegyenlítő tartály kupakjában a túlnyomás szelep ;) (vagy valahol valami, meg kell lesni, hogy honnan jön, vakon, távolról senki nem találja ki, mi lehet :icon4: ) a zsigulié mindig forgott :icon4: valahol a blokknál van a sziszegés, de nem tudtam "kihallani" honnan, majd a szerelő talán.. mikor kéne bekapcsolnia amúgy, kb ha 90hez ér a mutató? kár hogy csütön dolgozom, kivinném lurdyba hogy ránézzetek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 a zsigulié mindig forgott :D valahol a blokknál van a sziszegés, de nem tudtam "kihallani" honnan, majd a szerelő talán.. mikor kéne bekapcsolnia amúgy, kb ha 90hez ér a mutató? kár hogy csütön dolgozom, kivinném lurdyba hogy ránézzetek :icon4: Ha 100-hoz ér, akkor kapcsol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Ja, azt láttam. Azt hittem először, valami részeg idióta, a rosszabbikból. :icon4: ;) Aztán ismerősnek tűnt. Azzal voltam elfoglalva, nehogy taroljak mint a jó tekejátékos. :D Baccus, nem voltatok kivilágítva. :lol: Annyira nem voltam részeg... ;) Azért elég lazán visszafogottan intettél egyet. ;) :lol: A zebrát amúgy sem 100 km/h-s sebességgel kéne megközelíteni... ;) Fűzfőn is láttam a verdád valamelyik nap. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 a zsigulié mindig forgott :icon4: valahol a blokknál van a sziszegés, de nem tudtam "kihallani" honnan, majd a szerelő talán.. mikor kéne bekapcsolnia amúgy, kb ha 90hez ér a mutató? kár hogy csütön dolgozom, kivinném lurdyba hogy ránézzetek ;) És éjszakás vagy? :D Délután tedd le az autót, meg add le a kulcsot a mekiben, és megnézzük mi :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 És éjszakás vagy? :D Délután tedd le az autót, meg add le a kulcsot a mekiben, és megnézzük mi :icon4: :icon4: az a durva hogy tényleg éjszakás leszek, 22től 06ig. reggel hat körül még kint lesztek? ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 az a durva hogy tényleg éjszakás leszek, 22től 06ig. reggel hat körül még kint lesztek? ^^ Nem lehetetlen, de valszeg azért nem :D viszont 8 körül már vannak kint népek :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Ma odamentem autóvillamosságihoz, hogy a BC-vel mit tudna kezdeni. Kb azt se tudta, hogy van ilyen F Astrában. Aztán rádugott egy készüléket, ami akkora mint egy autós erősítő, rádiós kommunikációval. Mindent kezelt a kütyü (nincs már hibakód... :D), csak a kijelzővel nem tudott kommunikálni. :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 áß, akkor lehet elsziszegek addig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 De amúgy is nagyobb kereket akarok venni alá csak azért kérdeztem hátha akkor kevesebbet csalna. mért mit mondjak még az átmérőn kívül? :D Egy felnire lehet ilyen gumit is tenni: meg ilyet is: Ha a felni ugyan akkor is lenne, a gumi azért erősen beleszól a teljes átmérőbe :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Egy felnire lehet ilyen gumit is tenni:http://m.blog.hu/au/autofilia/image/lowtyo/peres/20080928(025).jpg meg ilyet is: http://m.blog.hu/fe/ferrari18/image/246ansonelite/kereke.jpg Ha a felni ugyan akkor is lenne, a gumi azért erősen beleszól a teljes átmérőbe :D Jahh tényleg! Akkor pontosabban 175/70 R13 a kerekem és W=1102 az órám Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ne mán képet nem tudtam kitörölni! bocsesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ne mán képet nem tudtam kitörölni! bocsesz Javítás-Img /Img tagokat törlöd, és eltűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Javítás-Img /Img tagokat törlöd, és eltűnik :icon4: Olyat mint az első nem is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Olyat mint az első nem is lehet :icon4: Nézzél körül egy kicsit a csomagtartódban :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nézzél körül egy kicsit a csomagtartódban :icon4: :D Találtam egy krovakészletet :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Találtam egy krovakészletet :icon4: Alatta? :icon4: (vagy ha plusz súly, akkor a raktárban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Jo de még mindig nem vontatok le következtetést abbol hogy leírtam a kerékméret meg az óraszámot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Lehet nem lesz kész a kocsi csüt estig, de egy másikkal lehet akkoris kimegyek, hátha meghallgathatok egy normális c20xe hangot, legyen valami viszonyítási alapom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bicsi Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Sziasztok! Ma megpróbáltam a gyári car 300-at kiszedni de persze nem sikerült sőt 3 hernyócsavar be is esett... Meg lesznek a csavarok vagy elbúcsúzhatok tőlük, illetve kb mennyibe kerül ezt kiszedetni? köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Hali! Időnként nem működik az ablaktörlőm 1 es fokozatba vagy mikor mosófolyadékot juttatok a szélvédőre néha akkor se töröl, csak akkor ha gyors legalább 2 vagy 3 asba kapcsolok. Ha megindul utánna egy darabig megy 1 esbe is. Ma pl.: 1 esbe nem törölt felnyomtam 3 asba akkor vissza 1 és behüjült lassan-gyorsan felválltva nyomta és egy kis idő után beállt. aztán 1es fokozaton hagyva néha még produkál olyat, hogy késve törölt(nem volt a szokásos ütembe) aztán kb 6km megtétele után megjavult probálgattam minden fokozatot és hibátlanul működött. Meg egyszer mintha a kapcsoloba lett volna a probléma de ha a spricni működik utánna semmi köze a kapcsolonak hozzá nem? Ugyértem automat törölni kéne párat. Találkozott már valaki ilyesmi hibával? MI lehet? (időnként előjönnek számomra x - aktás hibák :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Sziasztok! Ma megpróbáltam a gyári car 300-at kiszedni de persze nem sikerült sőt 3 hernyócsavar be is esett... Meg lesznek a csavarok vagy elbúcsúzhatok tőlük, illetve kb mennyibe kerül ezt kiszedetni? köszi üdv hernyocsavar ki a lukba kell valami hosszabb szöget vagy strapabiro valamit benyomni aztán kicsitkifelé oldalra fesziteni (érzed majd hol vannak a fülek szerintem - kb 3cm re a luktól kívülről) és simán kihuzod (ha nem rohadt be az idők során) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Hali! Időnként nem működik az ablaktörlőm 1 es fokozatba vagy mikor mosófolyadékot juttatok a szélvédőre néha akkor se töröl, csak akkor ha gyors legalább 2 vagy 3 asba kapcsolok. Ha megindul utánna egy darabig megy 1 esbe is. Ma pl.: 1 esbe nem törölt felnyomtam 3 asba akkor vissza 1 és behüjült lassan-gyorsan felválltva nyomta és egy kis idő után beállt. aztán 1es fokozaton hagyva néha még produkál olyat, hogy késve törölt(nem volt a szokásos ütembe) aztán kb 6km megtétele után megjavult probálgattam minden fokozatot és hibátlanul működött. Meg egyszer mintha a kapcsoloba lett volna a probléma de ha a spricni működik utánna semmi köze a kapcsolonak hozzá nem? Ugyértem automat törölni kéne párat. Találkozott már valaki ilyesmi hibával? MI lehet? (időnként előjönnek számomra x - aktás hibák :icon4: ) Reléhiba? :D Ma megpróbáltam a gyári car 300-at kiszedni de persze nem sikerült sőt 3 hernyócsavar be is esett... Meg lesznek a csavarok vagy elbúcsúzhatok tőlük, illetve kb mennyibe kerül ezt kiszedetni? Én kiszedtem a kis kijelzőt, benyúltam, és simán kitoltam (hátulról) :icon4: Próba szerencse! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Én kiszedtem a kis kijelzőt, benyúltam, és simán kitoltam (hátulról) :icon4: Próba szerencse! :icon4: Nekem meg csak komplett bontás után jött ki: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bicsi Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Nekem meg csak komplett bontás után jött ki: :D asszem ezzel most nem próbálkozom.. :icon4: talán a szögeset megpróbálom mennyiért szedik ki és egyáltalán hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts