pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D Mennyibe került ( úgyis megkérdezi más is :icon4: ) A 8-as menetűnek mekkora a gombóc a végén? a hatos 700 huf körül volt darabja...a nyolcas 170 huffal drágább... :icon4: Nem tudom már, mert visszavittem és kicseréltettem hatosra. Meg nem mértem, hanem belepróbáltam, de nem volt jó bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 a hatos 700 huf körül volt darabja...a nyolcas 170 huffal drágább... :icon4: Nem tudom már, mert visszavittem és kicseréltettem hatosra. Meg nem mértem, hanem belepróbáltam, de nem volt jó bele... :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;) Heh?? Csak az van ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :icon4: és csörög? ;) :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;) Gátlót is pöstről rendelt az úr ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 és csörög? :icon4: Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent ;) De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál ;) Már? :D Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele :icon4: Gátlót is pöstről rendelt az úr ;) Van annak aki el nem issza ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent ;) De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4: Szombaton Petivel vectraztunk... ;) :lol: :lol: Mondjuk az meglepő volt, hogy hazafelé nagyon jól ment az astra :lol: Már? :icon4: Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele ;) Van annak aki el nem issza :lol: ;) Majdnem nem nyitottam ki a söröm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Majdnem nem nyitottam ki a söröm :D Én nem iszom el mégsincs :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Én nem iszom el mégsincs :D Akkor meg mind1, hogy iszod vagy sem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ahol jót találok onnan veszem! :D Egyébként készülök elnézni az egyik helyi bord...akarom mondani bontóba, 22-es stabrúd ügyében... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Igen. Integettem is mint a hajótörött. ;) Ja, azt láttam. Azt hittem először, valami részeg idióta, a rosszabbikból. :icon4: :icon4: Aztán ismerősnek tűnt. Azzal voltam elfoglalva, nehogy taroljak mint a jó tekejátékos. :D Baccus, nem voltatok kivilágítva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ahol jót találok onnan veszem! :D Egyébként készülök elnézni az egyik helyi bord...akarom mondani bontóba, 22-es stabrúd ügyében... :icon4: :icon4: Azt nem voltam hajlandó beszerelni, ne kérdezd miért. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D Azt nem voltam hajlandó beszerelni, ne kérdezd miért. :icon4: Gondolom nem egyszerű berakni a helyére! Már ha a stabrúdra érted... :icon4: Ha meg a telóra, akkor nem igazán rázza az a kocsit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Már? :D Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele :icon4: Persze hogy persze. :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Gondolom nem egyszerű berakni a helyére! Már ha a stabrúdra érted... :D Ha meg a telóra, akkor nem igazán rázza az a kocsit... :icon4: Stabra gondoltam. Elvileg elég a két hátsó bölcsőcsavart kiszedni....bvectran mennyivel egyszerűbb :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Stabra gondoltam. Elvileg elég a két hátsó bölcsőcsavart kiszedni....bvectran mennyivel egyszerűbb :icon4: akkor az nem nagy valami! :icon4: Igaz, hogy otthon a szillent csavarján szétnyílt a krovafej... akkor mi lenne a bölcső csavarjával... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 akkor az nem nagy valami! :icon4: Igaz, hogy otthon a szillent csavarján szétnyílt a krovafej... akkor mi lenne a bölcső csavarjával... :D Én gond nélkül cseréltem, igaz, csáposon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Na sziasztok! Gondoltam ma megosztom veletek megtörtént a nagy szerviz az ASTRÁN. Nem volt kis munka de megszületett. Kicseréltük a komplett vezérlést,szűrőszettet meg az olajat. Mellékelek egy pár képet a kocsiról is :D :icon4: hogyér volt a komplett vezérlés ha nem vagyok indiszkrét? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 hogyér volt a komplett vezérlés ha nem vagyok indiszkrét? :D 20 ezer volt a vezérlés vízpumpával együtt+10 ezer az olaj meg a szűrő szett. Viszont most ilyet keresek Mivel nekem a hőfokmérőm össze vissza mér.Nincs esetleg itt valakinek egy eladó :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Holnap merre császkálsz? Odaadnám a motyót, míg tényleg el nem hagyom :D Breki köszönöm szépen,h ogy megcsináltad! Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :icon4: És tényleg köszöni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent :icon4: De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4: Az a hang máshonnan jön. még nem jöttem rá, de meg lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Az a hang máshonnan jön. még nem jöttem rá, de meg lesz Lurdy ---> Peti ---> heppi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ha nem forog a venti lapát egy olyan 6 kilóméter megtétele után, az normális? illetve sziszegő hang jön a motorból, valahol.. holnap elvileg elviszi a szerelő de azért gondoltam megkérdezem, hogy most ez miez :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 ha nem forog a venti lapát egy olyan 6 kilóméter megtétele után, az normális? illetve sziszegő hang jön a motorból, valahol.. holnap elvileg elviszi a szerelő de azért gondoltam megkérdezem, hogy most ez miez :\ A venti akkor forog, ha a hőgomba kapcsolta. Ha nem meleg, akkor miért hűtené? :D A sziszegés az lehet pölö a kiegyenlítő tartály kupakjában a túlnyomás szelep :icon4: (vagy valahol valami, meg kell lesni, hogy honnan jön, vakon, távolról senki nem találja ki, mi lehet :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts