pszilaj Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 :D Mennyibe került ( úgyis megkérdezi más is :icon4: ) A 8-as menetűnek mekkora a gombóc a végén? a hatos 700 huf körül volt darabja...a nyolcas 170 huffal drágább... :icon4: Nem tudom már, mert visszavittem és kicseréltettem hatosra. Meg nem mértem, hanem belepróbáltam, de nem volt jó bele...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :D
Breki Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 a hatos 700 huf körül volt darabja...a nyolcas 170 huffal drágább... :icon4: Nem tudom már, mert visszavittem és kicseréltettem hatosra. Meg nem mértem, hanem belepróbáltam, de nem volt jó bele... :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;)
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;) Heh?? Csak az van ;) :icon4:
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :icon4: és csörög? ;) :icon4: nem semmi ára van.....Debrecenben nincs bontó? Ott csak olcsóbb lett volna :D Mondjuk így se rossz, főleg, hogy kicserélték ;) Gátlót is pöstről rendelt az úr ;)
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 és csörög? :icon4: Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent ;) De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4:
Breki Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál ;) Már? :D Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele :icon4: Gátlót is pöstről rendelt az úr ;) Van annak aki el nem issza ;) :icon4:
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent ;) De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4: Szombaton Petivel vectraztunk... ;) :lol: :lol: Mondjuk az meglepő volt, hogy hazafelé nagyon jól ment az astra :lol: Már? :icon4: Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele ;) Van annak aki el nem issza :lol: ;) Majdnem nem nyitottam ki a söröm :lol:
Breki Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Majdnem nem nyitottam ki a söröm :D Én nem iszom el mégsincs :icon4:
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Én nem iszom el mégsincs :D Akkor meg mind1, hogy iszod vagy sem :icon4:
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Ahol jót találok onnan veszem! :D Egyébként készülök elnézni az egyik helyi bord...akarom mondani bontóba, 22-es stabrúd ügyében... :icon4:
Tiv. Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Igen. Integettem is mint a hajótörött. ;) Ja, azt láttam. Azt hittem először, valami részeg idióta, a rosszabbikból. :icon4: :icon4: Aztán ismerősnek tűnt. Azzal voltam elfoglalva, nehogy taroljak mint a jó tekejátékos. :D Baccus, nem voltatok kivilágítva. ;)
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Ahol jót találok onnan veszem! :D Egyébként készülök elnézni az egyik helyi bord...akarom mondani bontóba, 22-es stabrúd ügyében... :icon4: :icon4: Azt nem voltam hajlandó beszerelni, ne kérdezd miért. ;)
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 :D Azt nem voltam hajlandó beszerelni, ne kérdezd miért. :icon4: Gondolom nem egyszerű berakni a helyére! Már ha a stabrúdra érted... :icon4: Ha meg a telóra, akkor nem igazán rázza az a kocsit... ;)
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Már? :D Nemrég még a zsebemben csörögtek.... Reggel visszaadtam az öregnek a fusiját, most már foglalkozhat vele :icon4: Persze hogy persze. :icon4: ;)
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Gondolom nem egyszerű berakni a helyére! Már ha a stabrúdra érted... :D Ha meg a telóra, akkor nem igazán rázza az a kocsit... :icon4: Stabra gondoltam. Elvileg elég a két hátsó bölcsőcsavart kiszedni....bvectran mennyivel egyszerűbb :icon4:
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Stabra gondoltam. Elvileg elég a két hátsó bölcsőcsavart kiszedni....bvectran mennyivel egyszerűbb :icon4: akkor az nem nagy valami! :icon4: Igaz, hogy otthon a szillent csavarján szétnyílt a krovafej... akkor mi lenne a bölcső csavarjával... :D
invictus Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 akkor az nem nagy valami! :icon4: Igaz, hogy otthon a szillent csavarján szétnyílt a krovafej... akkor mi lenne a bölcső csavarjával... :D Én gond nélkül cseréltem, igaz, csáposon.
RickJames Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Na sziasztok! Gondoltam ma megosztom veletek megtörtént a nagy szerviz az ASTRÁN. Nem volt kis munka de megszületett. Kicseréltük a komplett vezérlést,szűrőszettet meg az olajat. Mellékelek egy pár képet a kocsiról is :D :icon4: hogyér volt a komplett vezérlés ha nem vagyok indiszkrét? :icon4:
ivanyii Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 hogyér volt a komplett vezérlés ha nem vagyok indiszkrét? :D 20 ezer volt a vezérlés vízpumpával együtt+10 ezer az olaj meg a szűrő szett. Viszont most ilyet keresek Mivel nekem a hőfokmérőm össze vissza mér.Nincs esetleg itt valakinek egy eladó :icon4: :icon4:
Dark_Errant Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Holnap merre császkálsz? Odaadnám a motyót, míg tényleg el nem hagyom :D Breki köszönöm szépen,h ogy megcsináltad! Jani köszöni, az NE már telósan takarva szunyál :icon4: És tényleg köszöni
Dark_Errant Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Nemtudom, a kerékagycsapágy elnyom mindent :icon4: De kipróbáltam helyrecsinált vezérléssel, és kicsit tetszik :D :icon4: Az a hang máshonnan jön. még nem jöttem rá, de meg lesz
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Az a hang máshonnan jön. még nem jöttem rá, de meg lesz Lurdy ---> Peti ---> heppi :D
RickJames Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 ha nem forog a venti lapát egy olyan 6 kilóméter megtétele után, az normális? illetve sziszegő hang jön a motorból, valahol.. holnap elvileg elviszi a szerelő de azért gondoltam megkérdezem, hogy most ez miez :\
Dáwid Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 ha nem forog a venti lapát egy olyan 6 kilóméter megtétele után, az normális? illetve sziszegő hang jön a motorból, valahol.. holnap elvileg elviszi a szerelő de azért gondoltam megkérdezem, hogy most ez miez :\ A venti akkor forog, ha a hőgomba kapcsolta. Ha nem meleg, akkor miért hűtené? :D A sziszegés az lehet pölö a kiegyenlítő tartály kupakjában a túlnyomás szelep :icon4: (vagy valahol valami, meg kell lesni, hogy honnan jön, vakon, távolról senki nem találja ki, mi lehet :icon4: )
Recommended Posts