invictus Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Sziasztok Magasan fog a kuplungom Esetleg lehet még állítani vagy mehetek cserélni az egészet 80 rugóért? Üdv Ben Lehet állítani is, a motorházban, a váltó felett ott a menetes állítási lehetőség. A cseréért meg sok a 80. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Sziasztok Magasan fog a kuplungom Esetleg lehet még állítani vagy mehetek cserélni az egészet 80 rugóért? Üdv Ben Nálunk az egyik szervízben 40ezerből Sachs szettet raknak bele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Rá volt gyógyulva a hátsó dob csatlakozás a középdob csövére, igen erősen. :icon4: Meg ugye át kellett hegeszteni a tartókat a régiről az újra. A te nyakadon mentem át majdnem csütörtök éjjel veszprémben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bicsi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Nálunk az egyik szervízben 40ezerből Sachs szettet raknak bele... :D Tárcsával és mindennel együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Tárcsával és mindennel együtt? 2 éve 30-ból volt teljes szett cserém. (Igaz átqrtak :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Tárcsával és mindennel együtt? Szereléssel együtt a szett... szerkezet+tárcsa+kinyomó+munkadíj ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na sziasztok! Gondoltam ma megosztom veletek megtörtént a nagy szerviz az ASTRÁN. Nem volt kis munka de megszületett. Kicseréltük a komplett vezérlést,szűrőszettet meg az olajat. Mellékelek egy pár képet a kocsiról is :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na sziasztok! Gondoltam ma megosztom veletek megtörtént a nagy szerviz az ASTRÁN. Nem volt kis munka de megszületett. Kicseréltük a komplett vezérlést,szűrőszettet meg az olajat. Mellékelek egy pár képet a kocsiról is :icon4: :icon4: http://kepfeltoltes.hu/110717/F_nyk_p0005_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110717/F_nyk_p0006_...ltoltes.hu_.jpg Pofás :D (ééééés, nem áll ferdén az ablaktörlője ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Pofás :D (ééééés, nem áll ferdén az ablaktörlője :icon4: ) Viszont a hátsó lámpák nem belevalóak. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Viszont a hátsó lámpák nem belevalóak. :D Miért nem belevalók? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Miért nem belevalók? :D Mert féészlift előttiek, de nekem tetszik :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Holnap merre császkálsz? Odaadnám a motyót, míg tényleg el nem hagyom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Mert féészlift előttiek, de nekem tetszik ;) Nekem is így tetszik a célnak megfelel :D :icon4: Majd holnap csinálok képet az elejéről is csak most fáradt voltam :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Holnap merre császkálsz? Odaadnám a motyót, míg tényleg el nem hagyom :icon4: Eddig homály, rád csörgök ha megvan nagyjából a köröm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Eddig homály, rád csörgök ha megvan nagyjából a köröm :D Rendben! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Eddig homály, rád csörgök ha megvan nagyjából a köröm :D felém mikor jársz? :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 felém mikor jársz? :icon4: ;) óóóó hogy mindenkinek én kellek (nah de hol vannak ilyenkor az F-astrás csajok? :icon4: ) Csörgök majd oda is ;) Lehet hogy ma délután :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 óóóó hogy mindenkinek én kellek (nah de hol vannak ilyenkor az F-astrás csajok? :icon4: ) Csörgök majd oda is ;) Lehet hogy ma délután :D F-astrás csajok nálam vannak :icon4: Izé csak egy... Szeptemberben esküvő ;) Jah, ma délután 6.30 után leszek otthon, épp a meghívókat intézem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Én felvágtam flexel kétoldalt a csövet, kicsit szétfeszítettem és úgy le lehetett kalapálni a középdob csövéről. Itt meg véső kalapács kombó. Ja meg átrohadt vele együtt a középdob cső vége, azt beheftelte szerelőm. A te nyakadon mentem át majdnem csütörtök éjjel veszprémben? :D Igen. Integettem is mint a hajótörött. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Egy kis képes infó a mocitető telókhoz. http://liftesek.hu/auto/20110702122.jpg http://liftesek.hu/auto/20110702123.jpg Az alsó a sárvédő felfogatócsavar helyére van betekerve, a képen látszik melyik. Ide bemegy a 8-as menetű is, felesleges faragni. A felső meg a mocitető rögzítő felső csavarja helyére. Ide kell a 6-os menetű faudi. :D Nem tudod véletlenül, hogy ezeket a faudikat hogyan kell szétszedni? Flex? :icon4: Mert vettem négyet, de ezek össze vannak pattintva... RÁJÖTTEM!!!! ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Nem tudod véletlenül, hogy ezeket a faudikat hogyan kell szétszedni? Flex? :lol: Mert vettem négyet, de ezek össze vannak pattintva... RÁJÖTTEM!!!! :lol: ;) :D :icon4: :icon4: ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 :D :icon4: :icon4: ;) ;) ;) De arra is rájöttem, hogy a nyolcas faudi nem megy bele a gáztelóba... :lol: Így majd 6-osokkal oldom meg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 De arra is rájöttem, hogy a nyolcas faudi nem megy bele a gáztelóba... :icon4: Így majd 6-osokkal oldom meg... :icon4: Ja, hogy csavarboltba vetted őket. Valahol leírtam már, hogy 10mm a gombóc a tetején :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ja, hogy csavarboltba vetted őket. Valahol leírtam már, hogy 10mm a gombóc a tetején :D Ilyet vettem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ilyet vettem: :D Mennyibe került ( úgyis megkérdezi más is :icon4: ) A 8-as menetűnek mekkora a gombóc a végén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts