RickJames Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Sziasztok, na végülis vettem egy gsi-t (tudom tudom.. :icon4: ), és mivel ez az első astrám, lenne pár hülye kérdésem. Az első az, hogy mi az az "ETC" lámpa, kigyulladt hazafelé, és nem aludt ki. Találtam egy ETC gombot a kézi mellett is, megnyomtam de semmi nem történt. Hálistennek nem katapult gomb. A másik, hogy a hütőfolyadék kupakján lévő csatlakozó nincs bekötve, ez miért lehet? Illetve lesz még egy kérdésem, csak szeretnék róla képet csinálni, mert nem tudom elmagyarázni hogy mi lehet az, vagy hogy hol van :$ Köszi, és bocs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Sziasztok, na végülis vettem egy gsi-t (tudom tudom.. :icon4: ), és mivel ez az első astrám, lenne pár hülye kérdésem. Az első az, hogy mi az az "ETC" lámpa, kigyulladt hazafelé, és nem aludt ki. Találtam egy ETC gombot a kézi mellett is, megnyomtam de semmi nem történt. Hálistennek nem katapult gomb. A másik, hogy a hütőfolyadék kupakján lévő csatlakozó nincs bekötve, ez miért lehet? Illetve lesz még egy kérdésem, csak szeretnék róla képet csinálni, mert nem tudom elmagyarázni hogy mi lehet az, vagy hogy hol van :$ Köszi, és bocs :D ETC = Electronic Traction Control, azaz kipörgésgátló. Próbáld meg hosszabban nyomni, hátha akkor elalszik. Amikor kikapcsolod, akkor jelez vissza a műszerfalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Sziasztok! Corsa b-hez kéne nekem Astra f-ből a 5 ajtósnak a hátsó ajtó, külső kilincse. Nincs valakinek otthon a varázsdobozban, kicsi pénzért egy jól működő darab? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Tegnap kemény 2 órás bőnyálas sz?pás keretén belül ki lett cserélve a régi hátsó dob egy újra. :icon4: Aztán kiderült, hogy valahol a leömlőnél kifúj a rendszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Tegnap kemény 2 órás bőnyálas sz?pás keretén belül ki lett cserélve a régi hátsó dob egy újra. :icon4: Aztán kiderült, hogy valahol a leömlőnél kifúj a rendszer. :D Nekem meg az öt éves lengyel hátsó dob belül összehullott...és szép zörgős hangja van... ;) Megette a szesz! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Köszi invictus! Túl óvatos vagyok, vagy szerintetek se nagyon mászkáljak vele egy vezérműszíj/olaj/szűrő csere előtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Köszi invictus! Túl óvatos vagyok, vagy szerintetek se nagyon mászkáljak vele egy vezérműszíj/olaj/szűrő csere előtt? Milyen motor van benne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Milyen motor van benne? :icon4: Szerinted amiben van kipörgésgátló az milyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 c20xe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Nekem meg az öt éves lengyel hátsó dob belül összehullott...és szép zörgős hangja van... ;) Megette a szesz! :icon4: Ez is már széthullott, aztán kiürítettük, összeraktuk. ;) Ez Bosal volt, meg most is Bosal került fel. :icon4: Csak egy hangyányit össze volt gyógyulva a középdob csövével a hátsó dob csatlakozása. ;) Meg persze akasztófülek sem voltak az új Bosal-on. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 nem kell oltogatni JÓ? :D :icon4: :icon4: nemJÓ :lol: ;) Szerinted amiben van kipörgésgátló az milyen? ;) Jóvanna, ennyi infóó egyszerre már sok. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 nemJÓ ;) ;) a helyes sorrend: "JÓ, nem, amúgy se olyan mintha péjnttel lenne, tök élethű" :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Köszi invictus! Túl óvatos vagyok, vagy szerintetek se nagyon mászkáljak vele egy vezérműszíj/olaj/szűrő csere előtt? Ha mész is vele, akkor óvatosan...Csúnyán tud kócolódni a 16szelep :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Tegnap kemény 2 órás bőnyálas sz?pás keretén belül ki lett cserélve a régi hátsó dob egy újra. :icon4: Aztán kiderült, hogy valahol a leömlőnél kifúj a rendszer. :icon4: Mi volt az elhúzódó szerelést kiváltó ok? :D Ha mész is vele, akkor óvatosan...Csúnyán tud kócolódni a 16szelep ;) Óvatosan? 80-nál kinyomott kuplungnál szakadt el a szíjam felváltáskor. 5-be váltottam mielőtt valaki poénkodna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Óvatosan? 80-nál kinyomott kuplungnál szakadt el a szíjam felváltáskor. 5-be váltottam mielőtt valaki poénkodna. :icon4: 2-ből is lehet 5-be váltani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na ő lett, szerdán elviszi a szerelő átnézni, vezérlést cserélni etc, aztán jöhet a szépítgetés, most csöppet fáradtka :D de gondoltam megmutatom, hátha ismerős vkinek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0716_103611.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 2-ből is lehet 5-be váltani :D Nenenem ez sima váltás volt. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na ő lett, szerdán elviszi a szerelő átnézni, vezérlést cserélni etc, aztán jöhet a szépítgetés, most csöppet fáradtka :icon4: de gondoltam megmutatom, hátha ismerős vkinek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0716_103611.jpg Gratula az "új" járgányhoz!! Sok-sok baleset mentes km-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Na ő lett, szerdán elviszi a szerelő átnézni, vezérlést cserélni etc, aztán jöhet a szépítgetés, most csöppet fáradtka :D de gondoltam megmutatom, hátha ismerős vkinek: http://i214.photobucket.com/albums/cc124/w...0716_103611.jpg Igen igen..... Csatlakozom az előttem szólóhoz! Sok balesetmentes Km-t kívánok én is! A szépítgetésről ha megengedsz egy tanácsot: A GSI így szép ahogy van..... Nem kell rá semmi, csak egy jó sötétítés, szép alufelni, és ültetés!! Ennyi! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Igen igen..... Csatlakozom az előttem szólóhoz! Sok balesetmentes Km-t kívánok én is! A szépítgetésről ha megengedsz egy tanácsot: A GSI így szép ahogy van..... Nem kell rá semmi, csak egy jó sötétítés, szép alufelni, és ültetés!! Ennyi! :icon4: Nekem a GSIben csak a hűtőmaszk nem tetszik. De ez az én kifacsarodott ízlésemnek köszönhető! :icon4: Viszont a futóművét és az erejét irigylem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Köszönöm :D a szépítgetés alatt annyit értettem hogy lakatolás fényezés, és a beltér összeszedése, nekem is így tetszik "á lá gyári" :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Mi volt az elhúzódó szerelést kiváltó ok? :D Óvatosan? 80-nál kinyomott kuplungnál szakadt el a szíjam felváltáskor. 5-be váltottam mielőtt valaki poénkodna. ;) Rá volt gyógyulva a hátsó dob csatlakozás a középdob csövére, igen erősen. :icon4: Meg ugye át kellett hegeszteni a tartókat a régiről az újra. Köszönöm :icon4: a szépítgetés alatt annyit értettem hogy lakatolás fényezés, és a beltér összeszedése, nekem is így tetszik "á lá gyári" ;) Ha telenyomod matricával ezt a szép állapotú kocsit, akkor úgy felrúglak, hogy beszorulsz az ózonlyukba! ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Rá volt gyógyulva a hátsó dob csatlakozás a középdob csövére, igen erősen. :D Meg ugye át kellett hegeszteni a tartókat a régiről az újra. Én felvágtam flexel kétoldalt a csövet, kicsit szétfeszítettem és úgy le lehetett kalapálni a középdob csövéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bicsi Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Sziasztok Magasan fog a kuplungom Esetleg lehet még állítani vagy mehetek cserélni az egészet 80 rugóért? Üdv Ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Sziasztok Magasan fog a kuplungom Esetleg lehet még állítani vagy mehetek cserélni az egészet 80 rugóért? Üdv Ben Autót azért nem kell cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts