Gabor -- C14Se Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 El fog mozdulni, és megint car lesz :D hónapokig szívtam vele, aztán 2 kábelkötegelővel odahúztam a csatit a foglalathoz 1-2 éve, és azóta nem volt baj vele ;) Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :icon4: A kábelkötegelős dolog nekem is eszembe jutott nemrég. Következőnek az jön. Ha nincs benne ködzáró, mi a hóhérért kell nekem megvenni bele a 21/4es izzót? ;) ;) :icon4:
spzoli Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 A kábelkötegelős dolog nekem is eszembe jutott nemrég. Következőnek az jön. Ha nincs benne ködzáró, mi a hóhérért kell nekem megvenni bele a 21/4es izzót? :icon4: :icon4: :D 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked ;)
Endre06 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked :icon4: Vazze az 4db zsemle! :D
Dáwid Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Vazze az 4db zsemle! :D Drága helyen laksz, itt a spúrban csak 19. (mondjuk olyan is :icon4: :icon4: )
Endre06 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Drága helyen laksz, itt a spúrban csak 19. (mondjuk olyan is :icon4: :D ) Gondoltam ki kell egészítenem a dolgot. :icon4: Amúgy 25Ft-ért olyan nagy mint 2-3 tescos zsemle. ;)
Gabor -- C14Se Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked :icon4: 21/4 :D
astrásgyerek Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 .... Viszont már tudom, miért nem ég a jobb oldali hátsó ködlámpám: nincs bevezetékezve, és a foglalatból is hiányzik az alsó érintkező :icon4: Valakinek van valami ötlete, ez miért ilyen, vagy logikus magyarázat nincs rá, kérdezzem az előző tulajt? Az égő ugyan úgy 21/4 Wattos. ...... Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :D Alapból nincs benne jobb oldalt. :icon4: (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...)
Dáwid Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Alapból nincs benne jobb oldalt. :D (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...) Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4:
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4: Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D
spzoli Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :icon4:
pszilaj Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Lézerdiódákat kell berakni és levágni a kocsi orrát, ha túl közel jön! :D
pszilaj Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Zárófény nem a vonatoknál van? :icon4:
spzoli Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Zárófény nem a vonatoknál van? :D Nem vagyok vasutas :icon4:
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Hát utánna már én voltam az uccsó. :icon4: Nem vagyok vasutas ;) Day merre vagy? :icon4:
megadave Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Zárófény nem a vonatoknál van? :icon4: Azt nem végzár lámpának hívják? :D
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Azt nem végzár lámpának hívják? :D Úgy tudom autónál ködzáró vonatnál zárófény.
astrásgyerek Elküldve Július7, 2011 Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Hmmm... Ebben van valami! :icon4:
Dáwid Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Hmmm... Ebben van valami! :icon4: Neeem, tök logikátlan. Mindenki tudja, hogy az esőlámpa, amit kizárólag szemerkélő esőben, éjszaka, a belvárosban szabad használni. :D
zotya975 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Hmmm... Ebben van valami! :icon4: Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :D Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó?
Dáwid Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :icon4: Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó? De, egy évben 2x :D És amikor utolértem azt aki előttem ment, le is kapcsolta.
spzoli Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 De, egy évben 2x :D És amikor utolértem azt aki előttem ment, le is kapcsolta. Lehet tavaly Zotya is csak lekapcsolta a ködzárót a passaton...mikor utolérte... :icon4:
AttilaGLS Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Sziasztok. Nem tudja valaki? a Dizel és Benzines fordulatszámos műszerfal között van külömbség? Be lehet rakni egy Dizel autóba benzines autóból származó fordszámérős műszerfalat,hogy legyen nekem is fordszám mérőm?
Gabibácsi Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Sziasztok. Nem tudja valaki? a Dizel és Benzines fordulatszámos műszerfal között van külömbség? Be lehet rakni egy Dizel autóba benzines autóból származó fordszámérős műszerfalat,hogy legyen nekem is fordszám mérőm? Van. Más az a skála is, és a W szám. Fizikailag belefér :D
Alex0403 Elküldve Július8, 2011 Elküldve Július8, 2011 Kis méregzsák!!! :icon4: :icon4: Nekem tetszik :D
Recommended Posts