Gabor -- C14Se Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 El fog mozdulni, és megint car lesz :D hónapokig szívtam vele, aztán 2 kábelkötegelővel odahúztam a csatit a foglalathoz 1-2 éve, és azóta nem volt baj vele ;) Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :icon4: A kábelkötegelős dolog nekem is eszembe jutott nemrég. Következőnek az jön. Ha nincs benne ködzáró, mi a hóhérért kell nekem megvenni bele a 21/4es izzót? ;) ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 A kábelkötegelős dolog nekem is eszembe jutott nemrég. Következőnek az jön. Ha nincs benne ködzáró, mi a hóhérért kell nekem megvenni bele a 21/4es izzót? :icon4: :icon4: :D 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked :icon4: Vazze az 4db zsemle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Vazze az 4db zsemle! :D Drága helyen laksz, itt a spúrban csak 19. (mondjuk olyan is :icon4: :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Drága helyen laksz, itt a spúrban csak 19. (mondjuk olyan is :icon4: :D ) Gondoltam ki kell egészítenem a dolgot. :icon4: Amúgy 25Ft-ért olyan nagy mint 2-3 tescos zsemle. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 21/5 de igazából sztem ne az a 100ft bántsa a lelked :icon4: 21/4 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 .... Viszont már tudom, miért nem ég a jobb oldali hátsó ködlámpám: nincs bevezetékezve, és a foglalatból is hiányzik az alsó érintkező :icon4: Valakinek van valami ötlete, ez miért ilyen, vagy logikus magyarázat nincs rá, kérdezzem az előző tulajt? Az égő ugyan úgy 21/4 Wattos. ...... Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :D Alapból nincs benne jobb oldalt. :icon4: (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Alapból nincs benne jobb oldalt. :D (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...) Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4: Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Lézerdiódákat kell berakni és levágni a kocsi orrát, ha túl közel jön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Zárófény nem a vonatoknál van? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Zárófény nem a vonatoknál van? :D Nem vagyok vasutas :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Hát utánna már én voltam az uccsó. :icon4: Nem vagyok vasutas ;) Day merre vagy? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Zárófény nem a vonatoknál van? :icon4: Azt nem végzár lámpának hívják? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Azt nem végzár lámpának hívják? :D Úgy tudom autónál ködzáró vonatnál zárófény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :D Hmmm... Ebben van valami! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Hmmm... Ebben van valami! :icon4: Neeem, tök logikátlan. Mindenki tudja, hogy az esőlámpa, amit kizárólag szemerkélő esőben, éjszaka, a belvárosban szabad használni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Hmmm... Ebben van valami! :icon4: Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :D Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :icon4: Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó? De, egy évben 2x :D És amikor utolértem azt aki előttem ment, le is kapcsolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 De, egy évben 2x :D És amikor utolértem azt aki előttem ment, le is kapcsolta. Lehet tavaly Zotya is csak lekapcsolta a ködzárót a passaton...mikor utolérte... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AttilaGLS Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok. Nem tudja valaki? a Dizel és Benzines fordulatszámos műszerfal között van külömbség? Be lehet rakni egy Dizel autóba benzines autóból származó fordszámérős műszerfalat,hogy legyen nekem is fordszám mérőm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Sziasztok. Nem tudja valaki? a Dizel és Benzines fordulatszámos műszerfal között van külömbség? Be lehet rakni egy Dizel autóba benzines autóból származó fordszámérős műszerfalat,hogy legyen nekem is fordszám mérőm? Van. Más az a skála is, és a W szám. Fizikailag belefér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Kis méregzsák!!! :icon4: :icon4: Nekem tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
AttilaGLS Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts