Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

El fog mozdulni, és megint car lesz :D hónapokig szívtam vele, aztán 2 kábelkötegelővel odahúztam a csatit a foglalathoz 1-2 éve, és azóta nem volt baj vele ;) Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :icon4:

A kábelkötegelős dolog nekem is eszembe jutott nemrég.

Következőnek az jön.

Ha nincs benne ködzáró, mi a hóhérért kell nekem megvenni bele a 21/4es izzót? ;) ;) :icon4:

Megosztás:

....

Viszont már tudom, miért nem ég a jobb oldali hátsó ködlámpám: nincs bevezetékezve, és a foglalatból is hiányzik az alsó érintkező :icon4:

Valakinek van valami ötlete, ez miért ilyen, vagy logikus magyarázat nincs rá, kérdezzem az előző tulajt? Az égő ugyan úgy 21/4 Wattos.

...... Szerintem ködzáró normál esetben csak bal oldalt van :D

Alapból nincs benne jobb oldalt. :icon4: (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...)

Megosztás:

Alapból nincs benne jobb oldalt. :D (a bal oldali a kötelező-bár van olyan autó, amelyikben mindkét oldali megvan! Nem spórolták ki a gyárban azt az egy érintkezőt, és égőt! Én is be akartam szerelni jobb oldalra is, csak még sosem érkeztem odáig... vezetékezni is kellene, mert gyárilag az sincs meg - legalábbis az enyémekben...)

Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4:

Megosztás:

Én helyből nem is szeretem, ha 2 oldalon világít. :icon4: Amikor már franctudjamióta megyek valami duplaködzárós akármi után, és már 6x kisütötte szemem, akkor már elég sz.rul venni észre hogy most féklámpa is világít mellette, vagy csak a szemem ég hetedszerre :icon4:

Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D

Megosztás:

Azért közel sem olyan zavaró a miénken a ködzáró mint sok fiatalabb kocsin talán az ledes lehet vagy mittudomén, nameg eléggé lent is van. De ha egy van akkor talán nem keverik össze a féklámpával. Bár volt olyan, hogy 80-al belefutottam a ködbe, bekapcsoltam a mögöttem jövő meg ráállt a fékre. :D

Még jó, hogy azért ködzáró, hogy a sort záró ember kapcsolja fel... :icon4:

Megosztás:

Hmmm... Ebben van valami! :icon4:

Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :D Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó?

Megosztás:

Hát nem sok minden, erős ködben jön mögöttem valaki 40 méterre, , mint ahogy előttem ia van valaki, ködzáró nélkül lókukit sem látom hogy hol van , de nem kapcsoljuk be mert nem mi vagyunk a uccsók? :icon4: Vagy sohasem mentetek már bele olyan ködfoltba hogy szinte eltünt az előtetek haladó?

De, egy évben 2x :D És amikor utolértem azt aki előttem ment, le is kapcsolta.

Megosztás:

Sziasztok.

Nem tudja valaki? a Dizel és Benzines fordulatszámos műszerfal között van külömbség?

Be lehet rakni egy Dizel autóba benzines autóból származó fordszámérős műszerfalat,hogy legyen nekem is fordszám mérőm?

Van.

Más az a skála is, és a W szám.

Fizikailag belefér :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.