brezsó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Egyszer régebben mintha már lett volna erről szó itt a fórumon. És mintha valaki csinált is volna róla esti képeket a régi és az új izzóval. És ég és föld különbség volt a képeken, ahogy világított az újabb izzó. Sokkal erősebb és sokkal fehérebb volt a fénye az újnak. Próbáltam vissza keresni csak nem találtam. Breki csinált ilyen "tesztet", ha jól emlékszem, de talán Invictusnak is voltak valami hasonló összehasonlitó képei... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Egyszer régebben mintha már lett volna erről szó itt a fórumon. És mintha valaki csinált is volna róla esti képeket a régi és az új izzóval. És ég és föld különbség volt a képeken, ahogy világított az újabb izzó. Sokkal erősebb és sokkal fehérebb volt a fénye az újnak. Próbáltam vissza keresni csak nem találtam. Ezt kerested? Balról jobbra: mezei halogen, osram nightbraker +50%, tungsram megalight +90% Breki csinált ilyen "tesztet", ha jól emlékszem, de talán Invictusnak is voltak valami hasonló összehasonlitó képei... :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ezt kerested? Balról jobbra: mezei halogen, osram nightbraker +50%, tungsram megalight +90% http://liftesek.hu/auto/refi.jpg A nájtbréker azért egy kicsit csalt, az ajtó fölötti lámpával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 A nájtbréker azért egy kicsit csalt, az ajtó fölötti lámpával :D Meg anyóssal, aki kapcsolgatta :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mostmár valószínű jah. Év elején kicsit hiány volt belőle. Annyira, hogy én Tatabányáról vettem, Gáboron keresztül (és már onnan is az utolsó 3 párt hozta el nekem :icon4: ) Múltkor meg a gazdaságosban volt kb.2000Ft-ért a pár...vettem is hirtelen felindulásból két adagot mert épp kialudtak amik voltak.(ugyebár nálunk mindig kell világitani egész évben, mindenhol) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ezt kerested? Balról jobbra: mezei halogen, osram nightbraker +50%, tungsram megalight +90% :D Igen igen, valami ilyesmi volt. Nagyon jónak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Múltkor meg a gazdaságosban volt kb.2000Ft-ért a pár...vettem is hirtelen felindulásból két adagot mert épp kialudtak amik voltak.(ugyebár nálunk mindig kell világitani egész évben, mindenhol) :icon4: Én amúgy is világítok mindenhol. :D Tudom magamról hogy én is könnyebben észreveszem azt aki világít, mint azt aki nem, ha láthatóbb vagyok, az nekem is jobb :icon4: Ennyit megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Majd ha beállítottam a lámpám, akkor én is csinálok ilyen ki mit lát cuccot. Sőt lehet, hogy átmegyek Brekihez és ott lövünk képet.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Én amúgy is világítok mindenhol. :D Tudom magamról hogy én is könnyebben észreveszem azt aki világít, mint azt aki nem, ha láthatóbb vagyok, az nekem is jobb :icon4: Ennyit megér. Én is mindenhol világítok. Beindítás után a lámpa az első dolgom felkapcsolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Majd ha beállítottam a lámpám, akkor én is csinálok ilyen ki mit lát cuccot. Sőt lehet, hogy átmegyek Brekihez és ott lövünk képet.. :D Akkor építsek egy rampát addig, hogy át tudj ugratni a küszöbön? :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Akkor építsek egy rampát addig, hogy át tudj ugratni a küszöbön? ;) :icon4: Most elég magas az autó...több mint 10cmre van a bölcső a talajtól :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Most elég magas az autó...több mint 10cmre van a bölcső a talajtól :icon4: :D Akkor nem kell rampa.... ;) Gyere..... ;) szerszámot ne hozzál! Van kisflex, nagyflex, ütvefúró...... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Akkor nem kell rampa.... :icon4: Gyere..... ;) szerszámot ne hozzál! Van kisflex, nagyflex, ütvefúró...... :D Csak hőlégfúvó kell a lámpaállításhoz :icon4: A kedvencem mert olyan hűs...ja nem ez más ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Csak hőlégfúvó kell a lámpaállításhoz :icon4: A kedvencem mert olyan hűs...ja nem ez más :icon4: Az is van, de spéci ragacsot Neked kell hozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Az is van, de spéci ragacsot Neked kell hozni :D Marad mindig.. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Marad mindig.. :D ...és be tudod úgy zárni, hogy ne száradjon be? Nekem sose sikerül, mindig ásni kell, ha újból használni akarom a maradékot :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 mikor odaverem a refit meg a szúrót a rám villogó személygépkocsisoknak a kamionból mert villognak mert azt hiszik hogy távolságival megyek na ott van fény ! na akkor olyan mintha ha űrhajóba üllnék kapcsolok mindent!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 ...és be tudod úgy zárni, hogy ne száradjon be? Nekem sose sikerül, mindig ásni kell, ha újból használni akarom a maradékot :D Mmint a lámpámon marad annyi, hogy vissza tudom zárni vele rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mmint a lámpámon marad annyi, hogy vissza tudom zárni vele rendesen... Ja, az más :D Visszafelé is melegíteni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Ja, az más :D Visszafelé is melegíteni kell? Naná Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Csak hőlégfúvó kell a lámpaállításhoz :D A kedvencem mert olyan hűs...ja nem ez más :icon4: Haggyá'má' a hőlégfúvómmal :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Mostmár valószínű jah. Év elején kicsit hiány volt belőle. Annyira, hogy én Tatabányáról vettem, Gáboron keresztül (és már onnan is az utolsó 3 párt hozta el nekem :icon4: ) Nem emlékszem, hogy az utolsók lettek volna :D Amúgy nekem is vannak összehasonlító képeim, de látom már tárgytalan. Megéri váltani rá. A kékes rész meg a kocsi előtt jelenik meg egyből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nem emlékszem, hogy az utolsók lettek volna :D Amúgy nekem is vannak összehasonlító képeim, de látom már tárgytalan. Megéri váltani rá. A kékes rész meg a kocsi előtt jelenik meg egyből. Akkor honnan szereztem meg sz uccsó 3-at? :icon4: Valahonnan vettem még :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Akkor honnan szereztem meg sz uccsó 3-at? :D Valahonnan vettem még :icon4: Nem kell aggódni, nekem Tiv küldte Veszprémből :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nem kell aggódni, nekem Tiv küldte Veszprémből :icon4: :icon4: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts