Gabibácsi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Asszondta kiviszi majd a Váci útra (asszem, de lehet hogy nem ezt mondta, de a "kiviszem" szó benne volt :D ) jaja, mondta már nekem is nemegyszer :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 C20NE 9,5 mp alatt van százon és 195 km/h a vége. C20XE 8,0 mp alatt van százon és 220 km/h a vége. Ergo érezhetően gyengébb. 4500-as fordulat felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Dúrván bekeményítenek a rendőrök!!! Jobb lesz jobban vigyázni ezekután... ;) ;) És a gyorshajtásért is adnak a mai naptól pontot... ;) minimum 4-et. :D Részletes cikk a bevezetett újításokról! Új pontrendszer! A közúti közlekedést érintő változások és bírságok 2011. július 1-jétől A legdúrvábbnak én is azt tartom, hogy nem veszik el a jogsit ittas vezetésnél, "csak" fizetni kell 150.000-et meg kap pontot... Ez pénzhajhászat egyszerűen!!!! Aki ittasan vezet 1x, az fog azután is ittasan vezetni, így meg lehet megint büntetni! :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Hama-hama, gyorsan-gyorsan. :lol: ;) :D Előkotortuk a papírt (és nem felejtettem el ;) ) A faudin a gombóc kereken 10mm átmérőjű, alatta a nyak 5mm-ig van elvékonyítva. B.sszameg elfelejtettem ;) Itt lötyög nálam Janinak egy marék faudija, hogy majd jó elviszem neked :icon4: (egy hónapja :icon4: ) :lol: ;) Én meg azt hittem meggondolta magát, és elvitte máshoz..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Tudja valaki hogy ki az a "1becenév" nevű felhasználó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Dúrván bekeményítenek a rendőrök!!! Jobb lesz jobban vigyázni ezekután... ;) :icon4: És a gyorshajtásért is adnak a mai naptól pontot... :icon4: minimum 4-et. :D Részletes cikk a bevezetett újításokról! Én inkább ezt olvasnám: http://autopult.hu/index.php/magazin/magaz...sagok-az-utakon ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Én inkább ezt olvasnám: http://autopult.hu/index.php/magazin/magaz...sagok-az-utakon :icon4: :icon4: ;) Jóvannn nah! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Sztem sok autó feneke össze lesz törve... Mert inkább besatuzik az ember a lámpánál, minthogy egy 100000-es büntit hozzávágjanak... Lesz jó sok anyázás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Én meg azt hittem meggondolta magát, és elvitte máshoz..... :icon4: Igen, hozzám, hogy jól odaadjam neked :D De eddig még jó vagyok, mert legalább megvan az összes, egyet sem hagytam el :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Előkotortuk a papírt (és nem felejtettem el :icon4: ) A faudin a gombóc kereken 10mm átmérőjű, alatta a nyak 5mm-ig van elvékonyítva. ... Köszi. :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Dúrván bekeményítenek a rendőrök!!! Jobb lesz jobban vigyázni ezekután... ;) :icon4: És a gyorshajtásért is adnak a mai naptól pontot... :icon4: minimum 4-et. :D ... Na, egy órával előbb kell indulni Blitzre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Én inkább ezt olvasnám: http://autopult.hu/index.php/magazin/magaz...sagok-az-utakon :icon4: :icon4: ;) A legend milyen pontosan leszabályozza a végsebességet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Igen, hozzám, hogy jól odaadjam neked :icon4: De eddig még jó vagyok, mert legalább megvan az összes, egyet sem hagytam el ;) Akkor pattintsd gyorsan át őket, míg megvannak. Nyitom az ablakot, jöhet fénypostán ;) ;) Köszi. :icon4: :D Nincs mit. Azt még elfelejtettem, hogy 8.8-as anyagból van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Akkor pattintsd gyorsan át őket, míg megvannak. Nyitom az ablakot, jöhet fénypostán ;) ;) Szervezés alatt. Már csak azt nem tudom, hogy mifacért van nálam 4... a két alsót úgyis anyával kell megfogni, a 8-as anyát meg már feltalálták. Lehet hogy 2 garnitúra kell neki, és ez mind motorháztetős lesz? :icon4: De ez az összes, akkor most miét van nálam mind? :icon4: Baccameg, elfelejtettem hogy miből kell mennyi, meg hogy minek ;) :D (intézzek még valakinek valamit? Tökéletesen megbízható, és összeszedett vagyok mostanában ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Ezen talán látszik, a felső faudi fej kicsit szögben áll, én kamionos boltban találtam több méretűt is, a váltórudazatba tervezem beépíteni majd, ha lesz kedvem aláfeküdni. :D váltórudazatba minek ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 váltórudazatba minek ?? Gyárilag is van benne, piros nyíl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szervezés alatt. Már csak azt nem tudom, hogy mifacért van nálam 4... a két alsót úgyis anyával kell megfogni, a 8-as anyát meg már feltalálták. Lehet hogy 2 garnitúra kell neki, és ez mind motorháztetős lesz? :icon4: De ez az összes, akkor most miét van nálam mind? :icon4: Baccameg, elfelejtettem hogy miből kell mennyi, meg hogy minek ;) :D (intézzek még valakinek valamit? Tökéletesen megbízható, és összeszedett vagyok mostanában ;) ) a maradékot add nekem úgyis jössz majd a kormánnyal (nem a parlamentivel) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szervezés alatt. Már csak azt nem tudom, hogy mifacért van nálam 4... a két alsót úgyis anyával kell megfogni, a 8-as anyát meg már feltalálták. Lehet hogy 2 garnitúra kell neki, és ez mind motorháztetős lesz? :icon4: De ez az összes, akkor most miét van nálam mind? :icon4: Baccameg, elfelejtettem hogy miből kell mennyi, meg hogy minek ;) :D (intézzek még valakinek valamit? Tökéletesen megbízható, és összeszedett vagyok mostanában ;) ) Négy darab engem is érdekelne! ;) Szépen el tudod osztogatni és akkor nem lesz velük gondod! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 A mai takarítás megvolt: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Egy kis képes infó a mocitető telókhoz. Az alsó a sárvédő felfogatócsavar helyére van betekerve, a képen látszik melyik. Ide bemegy a 8-as menetű is, felesleges faragni. A felső meg a mocitető rögzítő felső csavarja helyére. Ide kell a 6-os menetű faudi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Egy kis képes infó a mocitető telókhoz. Az alsó a sárvédő felfogatócsavar helyére van betekerve, a képen látszik melyik. Ide bemegy a 8-as menetű is, felesleges faragni. A felső meg a mocitető rögzítő felső csavarja helyére. Ide kell a 6-os menetű faudi. :D Ez a kombiból valóval van megoldva? Csak így képen annál nagyobbnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Ez a kombiból valóval van megoldva? Csak így képen annál nagyobbnak tűnik. Igen, sőt, eredetileg "A" omi telói voltak benne, csak mikor fejen nyomott a csomagtérajtó megcseréltem őket. :D Hossza ugyanaz, csak vastagabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 A mai takarítás megvolt: :D http://pics.coldline.hu/pics/270016-20110702-9454Bk.jpg Ez már majdnem Dáwidos. :icon4: A 13sec 0-100-at gyorsulásmérővel mérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Ez már majdnem Dáwidos. :D A 13sec 0-100-at gyorsulásmérővel mérted? Melyik autónál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Szevasztok Gyerekek! Mi a pálya, így szombat este 9 fele? Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi teendő akkor, hogyha nincsen autóhoz értő ismerősöm? Esetleg tudna majd valaki nekem "kölcsönözni", ha kell megfizetném? Vagy esetleg valamelyik őtök? :D :icon4: ...vagy inkább nem vállalnátok be? Előre is köszönöm! Szép estét! Korkki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts