J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A sajátomból kicserélt teleszkópok még a polcon vannak, szóval ha passzol, akkor lehet veszek 4 faudit és becsavarozom. Valami rémlik, hogy nem olyan egyszerű, aszem talán kicsit furi a faudi kialakítása...de nem emléxem már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A sajátomból kicserélt teleszkópok még a polcon vannak, szóval ha passzol, akkor lehet veszek 4 faudit és becsavarozom. Amúgy meg odanézed, és kiderül ám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Valaki tudna egy-két képet küldeni/kirakni hogy hogyan is van neki megoldva ez a mociháztető-telós megoldás? :D plíííííííííZ! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Ilyen faudit én is keresek, ezt hol lehet venni, autósboltban pl van ilyen? Van valami mérete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Valaki tudna egy-két képet küldeni/kirakni hogy hogyan is van neki megoldva ez a mociháztető-telós megoldás? :icon4: plíííííííííZ! :icon4: Ezen talán látszik, a felső faudi fej kicsit szögben áll, én kamionos boltban találtam több méretűt is, a váltórudazatba tervezem beépíteni majd, ha lesz kedvem aláfeküdni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Ezen talán látszik, a felső faudi fej kicsit szögben áll, én kamionos boltban találtam több méretűt is, a váltórudazatba tervezem beépíteni majd, ha lesz kedvem aláfeküdni. :D Köszönöm kolléga!!! :icon4: Van otthon néhány elfáradt gázrugó(caravané és 5 ajtósé is)...gondoltam kettőt fellehetne áldozni... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A sajátomból kicserélt teleszkópok még a polcon vannak, szóval ha passzol, akkor lehet veszek 4 faudit és becsavarozom. Azért szoktuk a karaván telóit ajánlgatni, mert a hossza pont passzol a sárvédő felfogató csavarjával. Nem kell új lyukat fúrni neki. A gyári faudival 1 a probléma.......8-as menete van. A mocitetőnek meg 6-os csavarjai vannak. Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész :icon4: Az esztergályosom méretet vett a faudikról, ha kell elkérhetem, hogy mekkora a gombóc a végén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Azért szoktuk a karaván telóit ajánlgatni, mert a hossza pont passzol a sárvédő felfogató csavarjával. Nem kell új lyukat fúrni neki. A gyári faudival 1 a probléma.......8-as menete van. A mocitetőnek meg 6-os csavarjai vannak. Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész ;) Az esztergályosom méretet vett a faudikról, ha kell elkérhetem, hogy mekkora a gombóc a végén :D Hama-hama, gyorsan-gyorsan. ;) :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Hama-hama, gyorsan-gyorsan. ;) :icon4: :D Holnap.....ha nem felejtem el. :icon4: Csak pillants az aláírásomra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Kicsit szarakodik a fórummotor. Másnál is? Biztos elugrott a vezérlés egy-két fokot. Vagy a gyújtásmodul lesz a hibás ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Biztos elugrott a vezérlés egy-két fokot. Vagy a gyújtásmodul lesz a hibás ... :D Metavépávöbrembót neki és megy majd mint a vihar! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Azért szoktuk a karaván telóit ajánlgatni, mert a hossza pont passzol a sárvédő felfogató csavarjával. Nem kell új lyukat fúrni neki. A gyári faudival 1 a probléma.......8-as menete van. A mocitetőnek meg 6-os csavarjai vannak. Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész :lol: Az esztergályosom méretet vett a faudikról, ha kell elkérhetem, hogy mekkora a gombóc a végén :D B.sszameg elfelejtettem ;) Itt lötyög nálam Janinak egy marék faudija, hogy majd jó elviszem neked :icon4: (egy hónapja ;) ) ;) ;) Metavépávöbrembót neki és megy majd mint a vihar! :lol: dzsihááááád :lol: Jah, és megnéztük, csapott s.ggű A Veki csomagtartó telója is jó, csak pont egy sárvédő csavarral odébb tart. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 "Ugyancsak 100 ezer forint bírság jár azért, ha a sárgán megy át az autós. Azt persze nem mindig lehet egyértelműen megállapítani, hogy az autós ilyen helyzetben meg tudott volna-e állni, de Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának vezetője szerint a rendőrök ehhez megfelelő szakmai iránymutatást kapnak." Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 "Ugyancsak 100 ezer forint bírság jár azért, ha a sárgán megy át az autós. Azt persze nem mindig lehet egyértelműen megállapítani, hogy az autós ilyen helyzetben meg tudott volna-e állni, de Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának vezetője szerint a rendőrök ehhez megfelelő szakmai iránymutatást kapnak." Egy nagy pénzbeszedés a lényege az egésznek. Mostmár ittas vezetésért nem veszik el rögtön a jogositványt, hanem büntető pontot adnak és csekket. Én ittas vezetésért egy életre elvenném a jogosítványt, és ha jogosítvány nélkül vezet valaki, mert ittas vezetésért elvették, akkor viszont letöltendő börtönre ítélném az illetőt. Mert az ittas vezetés az nem olyan, hogy véletlenül elnéztem a lámpát vagy a táblát. Ott nem lehet arra fogni, hogy elfelejtettem, hogy vezetés előtt megittam egy üveg sört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Egy nagy pénzbeszedés a lényege az egésznek. Mostmár ittas vezetésért nem veszik el rögtön a jogositványt, hanem büntető pontot adnak és csekket. Én ittas vezetésért egy életre elvenném a jogosítványt, és ha jogosítvány nélkül vezet valaki, mert ittas vezetésért elvették, akkor viszont letöltendő börtönre ítélném az illetőt. Mert az ittas vezetés az nem olyan, hogy véletlenül elnéztem a lámpát vagy a táblát. Ott nem lehet arra fogni, hogy elfelejtettem, hogy vezetés előtt megittam egy üveg sört. Nah de abból nincs bevétel... :D Már várom hogy az utca végén álló díszpöcs döntse el, hogy annál a sárgánál ő szerinte még meg tudtam volna állni, vagy meg tudtam volna állni. Valami azt súgja ezek közül fog választani... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Nah de abból nincs bevétel... :D Már várom hogy az utca végén álló díszpöcs döntse el, hogy annál a sárgánál ő szerinte még meg tudtam volna állni, vagy meg tudtam volna állni. Valami azt súgja ezek közül fog választani... :icon4: És a kiegészítőlámpáknál mi lesz? Ott nincs sárga, és egy pillanat alatt lekapja a zöldet, és már rögtön piroson szaladsz át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 B.sszameg elfelejtettem ;) Itt lötyög nálam Janinak egy marék faudija, hogy majd jó elviszem neked :icon4: (egy hónapja :icon4: ) ;) ;) dzsihááááád ;) Jah, és megnéztük, csapott s.ggű A Veki csomagtartó telója is jó, csak pont egy sárvédő csavarral odébb tart. :D és nekem nem jutna ? :lol: Ja és Dinivel összefutottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
trnokikoma Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Halihó srácok. Lehet nem idevaló a kérdés de azért felteszem :D Gsi astrával szemezek, és a kérdés hogy a 8v mennyivel gyengébb mint a 16v?8v-hez még nem volt szerencsém Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Halihó srácok. Lehet nem idevaló a kérdés de azért felteszem :D Gsi astrával szemezek, és a kérdés hogy a 8v mennyivel gyengébb mint a 16v?8v-hez még nem volt szerencsém 34 lóerővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trnokikoma Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ez idáig tiszta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 ez idáig tiszta :D C20NE 9,5 mp alatt van százon és 195 km/h a vége. C20XE 8,0 mp alatt van százon és 220 km/h a vége. Ergo érezhetően gyengébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 és nekem nem jutna ? ;) Ja és Dinivel összefutottál? Beszéld meg vele (de ne most, mert Görögben van, és a mocsok képes fölvenni... :D ;) ) Összefutottam, ÉN nem felejtettem el ;) ;) (de ő igen :icon4: :icon4: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Beszéld meg vele (de ne most, mert Görögben van, és a mocsok képes fölvenni... :D ;) ) Összefutottam, ÉN nem felejtettem el ;) ;) (de ő igen :icon4: :icon4: ) Milyen meglepő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Beszéld meg vele (de ne most, mert Görögben van, és a mocsok képes fölvenni... :D ;) ) Összefutottam, ÉN nem felejtettem el :lol: ;) (de ő igen :icon4: :icon4: ) Azért köszi ;) Neked, A Dininek meg a lóférfinemiszerv ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Azért köszi :icon4: Neked, A Dininek meg a lóférfinemiszerv :icon4: Asszondta kiviszi majd a Váci útra (asszem, de lehet hogy nem ezt mondta, de a "kiviszem" szó benne volt :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts