Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Valaki tudna egy-két képet küldeni/kirakni hogy hogyan is van neki megoldva ez a mociháztető-telós megoldás?

:icon4:

plíííííííííZ! :icon4:

Ezen talán látszik, a felső faudi fej kicsit szögben áll, én kamionos boltban találtam több méretűt is, a váltórudazatba tervezem beépíteni majd, ha lesz kedvem aláfeküdni. :D

Megosztás:

Ezen talán látszik, a felső faudi fej kicsit szögben áll, én kamionos boltban találtam több méretűt is, a váltórudazatba tervezem beépíteni majd, ha lesz kedvem aláfeküdni. :D

Köszönöm kolléga!!! :icon4:

Van otthon néhány elfáradt gázrugó(caravané és 5 ajtósé is)...gondoltam kettőt fellehetne áldozni... :icon4:

Megosztás:

A sajátomból kicserélt teleszkópok még a polcon vannak, szóval ha passzol, akkor lehet veszek 4 faudit és becsavarozom.

Azért szoktuk a karaván telóit ajánlgatni, mert a hossza pont passzol a sárvédő felfogató csavarjával. Nem kell új lyukat fúrni neki. A gyári faudival 1 a probléma.......8-as menete van. A mocitetőnek meg 6-os csavarjai vannak.

Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész :icon4:

Az esztergályosom méretet vett a faudikról, ha kell elkérhetem, hogy mekkora a gombóc a végén :D

Megosztás:

Azért szoktuk a karaván telóit ajánlgatni, mert a hossza pont passzol a sárvédő felfogató csavarjával. Nem kell új lyukat fúrni neki. A gyári faudival 1 a probléma.......8-as menete van. A mocitetőnek meg 6-os csavarjai vannak.

Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész ;)

Az esztergályosom méretet vett a faudikról, ha kell elkérhetem, hogy mekkora a gombóc a végén :D

Hama-hama, gyorsan-gyorsan. ;) :icon4: :icon4:

Megosztás:

Én odaadtam esztergályosnak a faudikat, és átalakultak 6-os menetűre. Így csak csavar ki, csavar be, és kész :lol:

B.sszameg elfelejtettem ;) Itt lötyög nálam Janinak egy marék faudija, hogy majd jó elviszem neked :icon4: (egy hónapja ;) )

;) ;)

Metavépávöbrembót neki és megy majd mint a vihar! :lol:

dzsihááááád :lol:

Jah, és megnéztük, csapott s.ggű A Veki csomagtartó telója is jó, csak pont egy sárvédő csavarral odébb tart. :icon4:

Megosztás:

"Ugyancsak 100 ezer forint bírság jár azért, ha a sárgán megy át az autós. Azt persze nem mindig lehet egyértelműen megállapítani, hogy az autós ilyen helyzetben meg tudott volna-e állni, de Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának vezetője szerint a rendőrök ehhez megfelelő szakmai iránymutatást kapnak."

Megosztás:

"Ugyancsak 100 ezer forint bírság jár azért, ha a sárgán megy át az autós. Azt persze nem mindig lehet egyértelműen megállapítani, hogy az autós ilyen helyzetben meg tudott volna-e állni, de Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályának vezetője szerint a rendőrök ehhez megfelelő szakmai iránymutatást kapnak."

Egy nagy pénzbeszedés a lényege az egésznek. Mostmár ittas vezetésért nem veszik el rögtön a jogositványt, hanem büntető pontot adnak és csekket. Én ittas vezetésért egy életre elvenném a jogosítványt, és ha jogosítvány nélkül vezet valaki, mert ittas vezetésért elvették, akkor viszont letöltendő börtönre ítélném az illetőt. Mert az ittas vezetés az nem olyan, hogy véletlenül elnéztem a lámpát vagy a táblát. Ott nem lehet arra fogni, hogy elfelejtettem, hogy vezetés előtt megittam egy üveg sört.

Megosztás:

Egy nagy pénzbeszedés a lényege az egésznek. Mostmár ittas vezetésért nem veszik el rögtön a jogositványt, hanem büntető pontot adnak és csekket. Én ittas vezetésért egy életre elvenném a jogosítványt, és ha jogosítvány nélkül vezet valaki, mert ittas vezetésért elvették, akkor viszont letöltendő börtönre ítélném az illetőt. Mert az ittas vezetés az nem olyan, hogy véletlenül elnéztem a lámpát vagy a táblát. Ott nem lehet arra fogni, hogy elfelejtettem, hogy vezetés előtt megittam egy üveg sört.

Nah de abból nincs bevétel... :D Már várom hogy az utca végén álló díszpöcs döntse el, hogy annál a sárgánál ő szerinte még meg tudtam volna állni, vagy meg tudtam volna állni. Valami azt súgja ezek közül fog választani... :icon4:

Megosztás:

Nah de abból nincs bevétel... :D Már várom hogy az utca végén álló díszpöcs döntse el, hogy annál a sárgánál ő szerinte még meg tudtam volna állni, vagy meg tudtam volna állni. Valami azt súgja ezek közül fog választani... :icon4:

És a kiegészítőlámpáknál mi lesz? Ott nincs sárga, és egy pillanat alatt lekapja a zöldet, és már rögtön piroson szaladsz át.

Megosztás:

B.sszameg elfelejtettem ;) Itt lötyög nálam Janinak egy marék faudija, hogy majd jó elviszem neked :icon4: (egy hónapja :icon4: )

;) ;)

dzsihááááád ;)

Jah, és megnéztük, csapott s.ggű A Veki csomagtartó telója is jó, csak pont egy sárvédő csavarral odébb tart. :D

és nekem nem jutna ? :lol:

Ja és Dinivel összefutottál?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.