atis c14se Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Értelek! De mi a helyzet akkor, hogyha igazából nincsen olyan ismerősöm aki hozzáértő személy lenne? Meg szerinted meddig érdemes elmenni, pl Nyíregyháza, Debrecen? Hiszen mondjuk annyiból jobb lehet, hogy akkor hazaúton elméletileg tesztelni is lehet, de ugyebár mivel nincsen autónk, ezért mindenképpen autóval rendelkező ismerős is kell. Ha jól tudom akkor általában 3 féle benzines motor van, 1.4 - 60LE, 1.4 16V - 90LE, 1.6 16V - 101 LE, ezek közül melyik a jó választás? Nekünk anno volt egy 2000-s 1.4 - 60LE-s astra classic-unk, és ugyan nem volt egy aszfalt szaggató, de elment a-b-be, meg előzni is lehetett vele, pályán is elbírta a 140-150-t. Előre is köszi a választ, persze a többiek is írhatnak véleményt :D Korkki Hozzáértő személy mindenképpen jó lenne, ha te nem értesz hozzá. Ő se fog mindent észre venni, mert ki tudja, hogy milyen hiba hogyan van eltüntetve. Én pl. annak idején miskolctól nyugat felé (gyöngyös, hatvan, budapest,) irányba találtam jó áron autókat. Indulás előtti nap kinéztem, azt hiszem 9 autót, felhívogattam őket, hogy megvannak-e még. És amelyik megvolt azokat felírkáltam. Tatabányáig írkáltam fel az autókat. És reggel indultunk sorba. Igaz, szerencsénk volt, mert a második kereskedésbe (eger) már meg is vettük az autót. Van még az 1.4 8v 82le és van még az 1.6 8v 100le. De azt hiszem, hogy ezeket csak 98-ig gyártották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Mi a dörgés régi arcok? :D Figyejjémááá' Tibibácsi :icon4: Semmi dörgés, olvass vissza ;) :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Figyejjémááá' Tibibácsi :icon4: Semmi dörgés, olvass vissza ;) :icon4: Abba döglenék bele. Titeket 2 napra nem lehet itthagyni nemhogy hónapokra. :D Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Abba döglenék bele. Titeket 2 napra nem lehet itthagyni nemhogy hónapokra. :D Üdv mindenkinek! áá, mióta nem vagy itt offolni, azóta nem halad a szövegelés :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 áá, mióta nem vagy itt offolni, azóta nem halad a szövegelés :icon4: :D Lenne mit meséljek :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Lenne mit meséljek :D manapság úgyis ritkaszámba megy az off :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 manapság úgyis ritkaszámba megy az off :icon4: Az nem baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Kicsit szarakodik a fórummotor. Másnál is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Kicsit szarakodik a fórummotor. Másnál is? A hiba az ön készülékében van :D Régen voltál, és nem ismer meg :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A hiba az ön készülékében van :D Régen voltál, és nem ismer meg :icon4: Ez milyen vendéglátás mondd? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Ez milyen vendéglátás mondd? :D ;) :icon4: sz.r napom van, úgyhogy kötözködök :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :icon4: :icon4: sz.r napom van, úgyhogy kötözködök :D Kivételesen a fórummotorra gondoltam de tetszik ahogy magadra vállaltad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Kivételesen a fórummotorra gondoltam de tetszik ahogy magadra vállaltad ;) :icon4: :icon4: Mondtam hogy sz.r napom van :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 A hiba az ön készülékében van :D Régen voltál, és nem ismer meg :icon4: Ha találkozol azzal a csúnya nepperrel akkor ne feledkezz el rólam, légyszi :icon4: Valamint a kormányról sem majd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Hozzáértő személy mindenképpen jó lenne, ha te nem értesz hozzá. Ő se fog mindent észre venni, mert ki tudja, hogy milyen hiba hogyan van eltüntetve. Én pl. annak idején miskolctól nyugat felé (gyöngyös, hatvan, budapest,) irányba találtam jó áron autókat. Indulás előtti nap kinéztem, azt hiszem 9 autót, felhívogattam őket, hogy megvannak-e még. És amelyik megvolt azokat felírkáltam. Tatabányáig írkáltam fel az autókat. És reggel indultunk sorba. Igaz, szerencsénk volt, mert a második kereskedésbe (eger) már meg is vettük az autót. Van még az 1.4 8v 82le és van még az 1.6 8v 100le. De azt hiszem, hogy ezeket csak 98-ig gyártották. És nálad hogy ment az autóvásárlás menete a megérkezéstől a hazavitelig? Milyen eljárásokon mentetek végig? De mi van akkor, ha tényleg nincsen hozzáértő személy? És mi a helyzet, hogyha viszek valakit, de szervízbe visszük el átnézetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Ha találkozol azzal a csúnya nepperrel akkor ne feledkezz el rólam, légyszi :icon4: Valamint a kormányról sem majd :icon4: Igyekszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 És nálad hogy ment az autóvásárlás menete a megérkezéstől a hazavitelig? Milyen eljárásokon mentetek végig? De mi van akkor, ha tényleg nincsen hozzáértő személy? És mi a helyzet, hogyha viszek valakit, de szervízbe visszük el átnézetni? Én nem nagyon figyeltem, hogy mit néz a szerelő akit vittünk. Ő átnézte az autót, beindította, ki is próbálta, elmondta, hogy mik azok amik biztos cserések. Bár csak az aksit mondta, hogy télen amikor jönnek a hidegek akkor már biztos hogy cserés lesz. És az első teleszkópot mondta. Aztán mentem én is egy kört vele. Mondtuk az eladónak, hogy még ötvenezret engedjen az árából, és akkor írhatjuk is a papírokat. Ők belementek és megírtuk a papírokat és jöttünk haza. Ha nincs hozzáértő személy akit vinnél magaddal? Szerintem az baj, mert ha nem értesz hozzá, akkor eléggé megtudnak vezetni, főleg a nepperek vagy a kereskedők. Régebben néztünk egy négykarikás autót egy kereskedésbe. Az eladó mondta, hogy ez rendbe van nagyon, még a hengerfej tömités is ki van cserélve, és mutatta is hogy látszik, hogy új, nézzük meg. Beindítottuk az autót, járó motornál kihuztuk a nívópálcát, és levettük az olajbeöntő sapkát, és mind a két helyen okádta a füstöt kifele. Ennyit a kereskedőkről (tisztelet a kivételnek). Szervízbe bevinni? Azt nem tudom, hogy hogy működik, bár szerintem, ha annyira rendbe van az autó amennyire mondják, akkor szerintem nem lehet akadálya. De ezt lehet, hogy csak én gondolom így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Igyekszem :D Na most eszembe jutott amit a héten 3x felejtettem el... :icon4: :icon4: Az elmúlt hetekben meg huh.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Na most eszembe jutott amit a héten 3x felejtettem el... :D :icon4: Az elmúlt hetekben meg huh.. :icon4: Milyen jó hogy szóltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Milyen jó hogy szóltam :D Tegnap ilyenkor kellett volna, bár elfelejtettem volna reggelig...szóval délelőtt kellett volna :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Tegnap ilyenkor kellett volna, bár elfelejtettem volna reggelig...szóval délelőtt kellett volna :icon4: Én meg elfelejtettem hogy a Jani görögbe van... Most hogy fölhívtam eszembe jutott ;) :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Motorháztető teleszkópos nyitását csak kombiból származó teleszkóppal lehet megoldani vagy az ötajtósé is jó lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Én nem nagyon figyeltem, hogy mit néz a szerelő akit vittünk. Ő átnézte az autót, beindította, ki is próbálta, elmondta, hogy mik azok amik biztos cserések. Bár csak az aksit mondta, hogy télen amikor jönnek a hidegek akkor már biztos hogy cserés lesz. És az első teleszkópot mondta. Aztán mentem én is egy kört vele. Mondtuk az eladónak, hogy még ötvenezret engedjen az árából, és akkor írhatjuk is a papírokat. Ők belementek és megírtuk a papírokat és jöttünk haza. Ha nincs hozzáértő személy akit vinnél magaddal? Szerintem az baj, mert ha nem értesz hozzá, akkor eléggé megtudnak vezetni, főleg a nepperek vagy a kereskedők. Régebben néztünk egy négykarikás autót egy kereskedésbe. Az eladó mondta, hogy ez rendbe van nagyon, még a hengerfej tömités is ki van cserélve, és mutatta is hogy látszik, hogy új, nézzük meg. Beindítottuk az autót, járó motornál kihuztuk a nívópálcát, és levettük az olajbeöntő sapkát, és mind a két helyen okádta a füstöt kifele. Ennyit a kereskedőkről (tisztelet a kivételnek). Szervízbe bevinni? Azt nem tudom, hogy hogy működik, bár szerintem, ha annyira rendbe van az autó amennyire mondják, akkor szerintem nem lehet akadálya. De ezt lehet, hogy csak én gondolom így. köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Motorháztető teleszkópos nyitását csak kombiból származó teleszkóppal lehet megoldani vagy az ötajtósé is jó lehet? Kadett telók is jók. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Kadett telók is jók. :D A sajátomból kicserélt teleszkópok még a polcon vannak, szóval ha passzol, akkor lehet veszek 4 faudit és becsavarozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts