astrásgyerek Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Ebből se lehet ennyit kiárulni... :D Épp ez az!! :D ...és mi volt az elképzelés, amikor ezt ennyiért feltette? :D :D kaszálni akar.... :P :lol: :lol: Én azon röhögök, hogy beírta a leírásba: "pótkerék" :lol: Mintha ez számítana :D Az az egy dolog maradt épen valószínűleg! ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Épp ez az!! :D kaszálni akar.... :D :D :P Az az egy dolog maradt épen valószínűleg! :D :lol: :lol: Ha már őt is elkaszálták... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Inkább ilyet vettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Inkább ilyet vettem... :D http://pics.coldline.hu/pics/249646-20110608-OxB9Ji.jpg Ferde az ablaktörlője... hogy lehet ilyet venni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Ferde az ablaktörlője... hogy lehet ilyet venni? :D És ráadásul hiányzik az egyik dísztárcsája is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 És ráadásul hiányzik az egyik dísztárcsája is! :D És milyen drágán vette ezt a hulladékot... :lol: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Annyit nem fog fizetni, amennyiért lehúzó nélkül hajlandó vagyok leszedni :D Én meg őrült nem vagyok, hogy megint 3 napig zsibbadjon a kezem :P Üzleti érzékre meg... ha a felrakás egy ezres, akkor a leszedés 10 :D :D milyen szerszám kell a kiszedéshez amúgy, hogy nekilássak? ja és mikor hozod a másikat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Miért nem hallgatsz inkább rádiót? :D Nem mindíg van kedvem az előlapot betenni mikor csak 4-8km re megyek :D Meg idegesít a hang :D Amúgy nemtudom miért most meg azt csinálja, hogy ha áll az autó órákat akkor indításra is bugyog és még utánna egy két percig és utánna nem csinálja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Sziasztok! Egy kis segitség kellene,valamelyik idiota letorte a kihuzhato antennam,igy most csak egy csonk van a helyén. Tudtok tippeket hol tudnam kicserelni,nem akarnek ujat venni,csak azz kéne kicserelnem. kösz Levy Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Sziasztok! Egy kis segitség kellene,valamelyik idiota letorte a kihuzhato antennam,igy most csak egy csonk van a helyén. Tudtok tippeket hol tudnam kicserelni,nem akarnek ujat venni,csak azz kéne kicserelnem. kösz Levy Ha antenna kell, tescoban is megkapható. Nem egy nagy összeg. :D Én annó netről rendeltem, mert sehol nem volt. :D Azóta már felkészültek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Nem mindíg van kedvem az előlapot betenni mikor csak 4-8km re megyek :D Meg idegesít a hang :D Amúgy nemtudom miért most meg azt csinálja, hogy ha áll az autó órákat akkor indításra is bugyog és még utánna egy két percig és utánna nem csinálja.... Az enyém is szokott ilyen hangokat kiadni, megszoktam csinálni minden baját, ha köhint egyet,de van egy szint ami alatt megtanultam ignorálni a jelenségeket. :D Pl. újabban anyós oldali ajtó kinyitása és becsukása után járó motornál valami olyat sípol,mint egy lemerülő vakondriasztó. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Az enyém is szokott ilyen hangokat kiadni, megszoktam csinálni minden baját, ha köhint egyet,de van egy szint ami alatt megtanultam ignorálni a jelenségeket. :D Pl. újabban anyós oldali ajtó kinyitása és becsukása után járó motornál valami olyat sípol,mint egy lemerülő vakondriasztó. :D Az anyóst lehet hogy ki kéne húzni a zsanér környékéről :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Épp ez az!! :D kaszálni akar.... :D :D :P Az az egy dolog maradt épen valószínűleg! :lol: :lol: :lol: Meg a hátsó lökös érdekes módon. Gondolom valami magasabb jármú taszította hátba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Ferde az ablaktörlője... hogy lehet ilyet venni? :D Mert így állították le, mikor közlekedtem vele, akkor normálisan állt, és működött is. :D És ráadásul hiányzik az egyik dísztárcsája is! :D Nemnem, ez az egy van rajta! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 hali! nincs valakinek fölösleges, napellenző patentje(nem tudom mi a neve pontosan, amibe bepattan a napellenző) bontóról bontóra járok de sehol sincs, az egyikben ma azt mondták hogy én vagyok a 3. ma akinek nem tud adni :D köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 hali! nincs valakinek fölösleges, napellenző patentje(nem tudom mi a neve pontosan, amibe bepattan a napellenző) bontóról bontóra járok de sehol sincs, az egyikben ma azt mondták hogy én vagyok a 3. ma akinek nem tud adni :D köszi! Keress rá a vaterán. :D Nekem is onnan van, mert természetesen az enyém is eltört... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 hali! nincs valakinek fölösleges, napellenző patentje(nem tudom mi a neve pontosan, amibe bepattan a napellenző) bontóról bontóra járok de sehol sincs, az egyikben ma azt mondták hogy én vagyok a 3. ma akinek nem tud adni :D köszi! Olyat én se tudtam szerezni sehonnan. Én is végigjártam egy rakat bontót utána. Én úgy csináltam meg, hogy átfúrtam a műanyagot, és kábelkötegelővel fogattam hozzá a napellenzőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 hali! nincs valakinek fölösleges, napellenző patentje(nem tudom mi a neve pontosan, amibe bepattan a napellenző) bontóról bontóra járok de sehol sincs, az egyikben ma azt mondták hogy én vagyok a 3. ma akinek nem tud adni :P köszi! Keress rá a vaterán. :lol: Nekem is onnan van, mert természetesen az enyém is eltört... :D Olyat én se tudtam szerezni sehonnan. Én is végigjártam egy rakat bontót utána. Én úgy csináltam meg, hogy átfúrtam a műanyagot, és kábelkötegelővel fogattam hozzá a napellenzőt Én Daewoo-ból vettem ki, mert a többi autóból már kiszedték. :D (meg csak halkan jegyzem meg, hogy a Wauxhall Astráé is jó bele...) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Én Daewoo-ból vettem ki, mert a többi autóból már kiszedték. :D (meg csak halkan jegyzem meg, hogy a Wauxhall Astráé is jó bele...)ph34r: :D Az milyen márka? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Az milyen márka? :D VVauxhal, és akkor rá lehet fogni hogy duplázott a billentyűzet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 :D Ugyan így csináltam meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Ugyan így csináltam meg Nekem meg még egy sem tört el, pedig ez a második Astrám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Nekem meg még egy sem tört el, pedig ez a második Astrám. :D Tudom hogy beteg vagyok, de nekem ami benne volt törött volt. Vettem egy bontottból, eltört, kaptam egy párat egy dojcs példányból amiből vettem a tetőkárpitot is, ez meg nem tört el :D (aki megpróbálja piszkálni, azt én fogom összetörni :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csipii Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 hali! nincs valakinek fölösleges, napellenző patentje(nem tudom mi a neve pontosan, amibe bepattan a napellenző) bontóról bontóra járok de sehol sincs, az egyikben ma azt mondták hogy én vagyok a 3. ma akinek nem tud adni :D köszi! Ha jól emlékszem, nekem lehet hogy akad 2 db a sok kütyü között . Holnap megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts