guzmi19 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Az a vauxhall kormány de kéne belőle :D Jól néz ki a kocsi. Köszi! De már nem ez a kormány van benne. Ez nem eredeti vauxhall. Ami most van benne az már az. 10k-ért vettem hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Köszi! De már nem ez a kormány van benne. Ez nem eredeti vauxhall. Ami most van benne az már az. 10k-ért vettem hozzá. kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ja van szikra mindegyik gyertyán.Hát a pumpát meg nem tom hogy megy e, de nem is tudom mit kéne hallanom. Ha kerregetsz akkor a kipuff benzinszagú? Bár ha szikra van, és nem indul akkor valszeg az üanyag ellátással van a gond. Immós a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Mennyi benya van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
guzmi19 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Üdv. Fűtőradiáort pucolt már ki valaki a helyén? motortérből slaggal vagy mittudom én? Vagy nagymeló kiszedni? Bugyog 2500ford. felett mint az állat zubog benne a víz.... gondoltam kipróbálnám, hátha csinált már ilyet valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/ Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/ Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D Ahogy látom most is van nekik raktáron pár V maszk, de jó messze vannak innét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Ahogy látom most is van nekik raktáron pár V maszk, de jó messze vannak innét. Küldték postán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Ja és azt vettem észre hogy gyujtás ráadásnál nem jön semmilyen hang a motortérböl. Azelöt szokott valami zizegni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Üdv. Fűtőradiáort pucolt már ki valaki a helyén? motortérből slaggal vagy mittudom én? Vagy nagymeló kiszedni? Bugyog 2500ford. felett mint az állat zubog benne a víz.... gondoltam kipróbálnám, hátha csinált már ilyet valaki? A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. Ja és azt vettem észre hogy gyujtás ráadásnál nem jön semmilyen hang a motortérböl. Azelöt szokott valami zizegni . Segítenénk, de illene a feltett kérdésekre is válaszolni, úgy könnyebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D És jól sikerült a jelmezbál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 És jól sikerült a jelmezbál? :D Jaja, néha festőnek, néha meg mázolónak öltözöm. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. Segítenénk, de illene a feltett kérdésekre is válaszolni, úgy könnyebb. :D Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Hát ez a kocsi elég ronda... :P Bocsi, de nekem az... Meg hogy ennyi mindent átalakított rajta és egy nyomorult alufelnire nem futotta, csak egy teszkós dísztárcsára... :D Remélem nem vetted komolyan hogy nekem tényleg tetszik, mert itt most szétiszom magam :lol: :D kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel Neked nem lufis kormányod van? Jah hülye vagyok már emlékszem :D sima 2ágú astrakormányom van 2 darab ha érdekel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Remélem nem vetted komolyan hogy nekem tényleg tetszik, mert itt most szétiszom magam :D :D Neked nem lufis kormányod van? Jah hülye vagyok már emlékszem :D sima 2ágú astrakormányom van 2 darab ha érdekel :P és nem olyan lukas mint az enyim? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Jaja, néha festőnek, néha meg mázolónak öltözöm. :D :lol: Hogy fért rá a papírcsákó annyi hajra? :D :P Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3 Hmmmm...azt mondod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Hogy fért rá a papírcsákó annyi hajra? :D :D Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 és nem olyan lukas mint az enyim? :P Még recés :D Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D Az más, Te nem értöl' hozzá :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D Rákérdezhetek?: Egyszer sem!!! :D De azért tudsz csinálni? Milyen festő az aki nem tud csinálni??? :D Én az igazi szobafestőt úgy képzelem el, hogy fehér kantáros munkásnadrág, jól összefestékezve, papírcsákó, pemzli, ecset, és kettes létra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nem tudjátok, szgk adás-vételkor, én mint eladó, le kell tépnem a forgalmi alsó részét (amin a nevem van plusz címem), vagy azt is át kell adnom? Látom, hogy perforált, de nem tudom, hogy adni kell-e vagy téphetem :\ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Nem tudjátok, szgk adás-vételkor, én mint eladó, le kell tépnem a forgalmi alsó részét (amin a nevem van plusz címem), vagy azt is át kell adnom? Látom, hogy perforált, de nem tudom, hogy adni kell-e vagy téphetem :\ Így ahogy van tudtommal, így kell átadnod. És az adásvételivel menj be az Ocsányirodába beviszik a rendszerbe hogy eladva(lekerül a nevedről), kapsz egy pöcétet és azzal védheted a jogaidat :D Én így csináltam mikor kb 1 éve eladtam a verdát, és megkaptam a teljeset mikor vettem a jelenlegit senki nem tépte le, amikor az átírás megtörténik érvényteleítik a régit(nem marad a vásárlóál tovább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3 A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. kimostam a radiátort jo erős trisós vízben, aztán, feltöltés, légtelenítés és járatás után pihentetés, majd kb 1 óra mulva próbakör.: Indításnál hallotam a bugyorsgást kb 2mp és elkussolt. Aztán üzemmeleg motorhőmérséklethez érve vissza 2- 70km/h nál se hallottam a bugyogást csak enyhe vízfolyásos hangot ami szerintem lehetett a nagy nyomás miatt(és nagyon oda kellett figyelni hogy halljam). Ha nem is segített rajta szerintem nemártott a mosás mert most a fűtés is érezhetően jobb lett. Remélem javított a helyzeten mostmár csak azon izgulok, hogy ne eresszen a radiátor, és az egyik csőnél kicsit mintha eresztene az remélem megszűnik :D Csak gondoltam megosztom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Help mí! Sziasztok! Nyaral a vas, pár hét a tűző napon és rögtön levált a tetőkárpit, vezetés közben a fejemen pihen :D Ragasztotta már vissza valaki esztétikusan? Mivel? Hogyan? Választkösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts