Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Drága játék.... :D

Milyen rendeletet hoztak mostanában ? A közeg helyszínen is kiszabhat egy talicskányi pénzt helyszíni bírságként? :D

Tud adni csekket is... :D

Rozsdafoltot tegyél rá. :lol:

Kicsit sörözgettem, és azóta valahogy úgy érzem, hogy lesz rajta :lol: :P A motorháztető, meg a jobbos sárvédő úgyis kukás, majd játszom valamit, ha már megvan a másik :lol:

258966-20110623-kz5uC3.jpg

Rajzon má' megcsináltam :D

Megosztás:

Hellótok!

Ha megyek át a vasúti sineken kb 40-50-el lakott területen kívül ahol 90-el is lehetne csak sz*r az út, és előttem 5méterre vált át pirosra akkor megvághatnak már? Ill ma így sikerült átjönnöm se előttem se mögöttem semmi remélem térfigyelő kamera se volt. De ha nyomtam volna egy satut akkor meg tuti belémjönnek ha jönnek mögöttem, vagy nem? :D

Nálunk belvárosba tegnap vettem észre, hogy a zebráknál térfigyelő kamera van mert a gyalogosok ott szaladgálnak át a piroson. ehh

Megosztás:

Hellótok!

Ha megyek át a vasúti sineken kb 40-50-el lakott területen kívül ahol 90-el is lehetne csak sz*r az út, és előttem 5méterre vált át pirosra akkor megvághatnak már? Ill ma így sikerült átjönnöm se előttem se mögöttem semmi remélem térfigyelő kamera se volt. De ha nyomtam volna egy satut akkor meg tuti belémjönnek ha jönnek mögöttem, vagy nem? :D

Nálunk belvárosba tegnap vettem észre, hogy a zebráknál térfigyelő kamera van mert a gyalogosok ott szaladgálnak át a piroson. ehh

ha mérnek meg, mivel ott csak 30al lehett menni :D

Megosztás:

30-al? Nem úgy van nemtudom mióta hogy ha nincs kint tábla akkor lakott területen kívül 90-el is át lehet rajta menni? belül meg ha tábla nincs akkor 50-el? Vagy már megint lett változtatva? :D

én ilyenről még életembe nem hallottam :S de lehet ez csak az én fogyatékosságom

Megosztás:

Hellótok!

Nálunk csak ara használják őket, hogy a sarkon, meg a nem-fizetős részen megállókat fel tudják díszíteni kerékbilinccsel...Van a Külső Szilágyin a lámpára akasztva is egy térfigyelő. Ha 110-el mentem el alatta, akkora annyival mentem, kutyát nem érdekel, hogy mi történik a kamera alatt, amíg meg nem állnak szemben a villamosmegállónál, mert akkor kiugranak büntizni egyet. :P

30-al? Nem úgy van nemtudom mióta hogy ha nincs kint tábla akkor lakott területen kívül 90-el is át lehet rajta menni? belül meg ha tábla nincs akkor 50-el? Vagy már megint lett változtatva? :D

Szhertintem meg mindenhol 30 :D De mondjuk tökmindegy, mert gyorsabban úgysem lehet átmenni rajtuk :lol:

Megosztás:

A módosítás előtt 2009 december 31-ig: (1) A vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad. A közúti jármű vezetője köteles a jármű sebességét a vasúti átjáró előtt elhelyezett - 90., 91., 92. vagy 95. ábra szerint - veszélyt jelző táblánál lakott területen legfeljebb 30 km/órára, lakott területen kívül legfeljebb 40 km/órára csökkenteni, és a vasúti átjáróig ezzel a csökkentett sebességgel kell haladni.

A KRESZ módosítás után, 2010 január 1-től: (1) A vasúti átjárót megközelíteni csak fokozott óvatossággal szabad. A vasúti átjáró megközelítésekor, illetve a vasúti átjárón történő áthaladás során eleget kell tenni a vasúti átjáró biztosítására szolgáló közúti jelzéseknek.

Módosítás magyarázata: A vasúti átjárók előtt kötelezően betartandó, rögzített mértékű legnagyobb sebességet általánosabb megfogalmazás váltja fel. Ahol a választható legnagyobb sebesség meghatározása változatlanul szükséges, ott ez tábla kihelyezésével megvalósítható.

és lőn világosság

Megosztás:

ha mérnek meg, mivel ott csak 30al lehett menni :D

Nemnem... :D

Így van, nincs már 30-as és 40-es kötelező legnagyobb sebesség, most már csak fokozott óvatosság van... :P

Megosztás:

Nahh csak megtaláltam. Személyautóknál

Szóval a kérdésem, hogy még megvághatnak ha pont akkor vált át a lámpa? Bár elvileg valameddig nem világít a fehér mielőtt átvált. De pl ahogy most mentem mint szoktam lassítás vagy 40-50-el lámpa néz még fehér. Kiválaszt a kisebbik kátyú az úton hogy ne csessze szét az autót. Elnéz jobbra balra (ha netán hülyeséget mutat a lámpa) aztán visszanézve már piros volt kb 3-5méterre a lámpától, ill a csíktol ahol meg kell állni. Vagy ha k*csögök simán megbüntethetnek? :D Mert ugye kb 100-200méterről simán úgy néz ki mintha a piroson mentem volna át direkt.

Megosztás:

Szóval a kérdésem, hogy még megvághatnak ha pont akkor vált át a lámpa? Bár elvileg valameddig nem világít a fehér mielőtt átvált. De pl ahogy most mentem mint szoktam lassítás vagy 40-50-el lámpa néz még fehér. Kiválaszt a kisebbik kátyú az úton hogy ne csessze szét az autót. Elnéz jobbra balra (ha netán hülyeséget mutat a lámpa) aztán visszanézve már piros volt kb 3-5méterre a lámpától, ill a csíktol ahol meg kell állni. Vagy ha k*csögök simán megbüntethetnek? :D Mert ugye kb 100-200méterről simán úgy néz ki mintha a piroson mentem volna át direkt.

Mindent úgy kell megközelítened, hogy meg tudj állni. Ha készült kép, akkor azon úgyis csak az látszik, hogy felül villan a lámpa, te pedig bent vagy az átjáróban.

Megosztás:

Szerintem ne parázz. Ha a vidámparknál ragadsz be a pirosba, nah akkor parázz :D :D

Megosztás:

Sziasztok !

Azt szeretném megtudni, hogy szerintetek ez a kocsi kb. mennyit ér:

97-es F Astra (x14xe), klímás(a klíma kompresszor tavaly volt felújítva,klíma ventilátor idén cserélve, úgyszintén volt cserélve a klíma hűtő is) vezetőoldali légzsákkal, riasztóval, központizárral, 2 év műszakival , frissen felújított generátorral, 463ezer km-el (325ezernél volt motor felújítás), 10 hónapos téligumival (kb 25ezret futott). Gázos is volt az autó, most hivatalosan ki van szerelve.

Hibái:

Elöl háromszor volt törve (1 nagyobb kettő kisebb), egyszer a hátsó ajtónál,keréknél (hídcsere volt)

Első ködlámpa nem működik (egyik oldalon cserélni kell)

Rozsda több helyen is

Első ablaktörlő kikapcsolás után nem mindig áll meg az alsó pozícióban (ablaktörlő motor csere kell)

Nagy esőben a hátsó csomagtartó valahol beázik.

Köszönöm előre is.

Megosztás:

Sziasztok !

Azt szeretném megtudni, hogy szerintetek ez a kocsi kb. mennyit ér:

97-es F Astra (x14xe), klímás(a klíma kompresszor tavaly volt felújítva,klíma ventilátor idén cserélve, úgyszintén volt cserélve a klíma hűtő is) vezetőoldali légzsákkal, riasztóval, központizárral, 2 év műszakival , frissen felújított generátorral, 463ezer km-el (325ezernél volt motor felújítás), 10 hónapos téligumival (kb 25ezret futott). Gázos is volt az autó, most hivatalosan ki van szerelve.

Hibái:

Elöl háromszor volt törve (1 nagyobb kettő kisebb), egyszer a hátsó ajtónál,keréknél (hídcsere volt)

Első ködlámpa nem működik (egyik oldalon cserélni kell)

Rozsda több helyen is

Első ablaktörlő kikapcsolás után nem mindig áll meg az alsó pozícióban (ablaktörlő motor csere kell)

Nagy esőben a hátsó csomagtartó valahol beázik.

Köszönöm előre is.

Nem. Programtárcsa-pucolás kell :D

Amúgy ahogy leírtad, szerintem szépen kitakarítva, sok jót mondogatva 3-4száz pénz körül :D

(de azé mondjuk egy bódéváltozat se mindegy, ha valaki autót akar venni :D )

Megosztás:

Mindent úgy kell megközelítened, hogy meg tudj állni. Ha készült kép, akkor azon úgyis csak az látszik, hogy felül villan a lámpa, te pedig bent vagy az átjáróban.

Nahh szép kilátások. :D szóval marad a 30-al átmegyek dolog. Bár akkor meg hátam mögött dudálás levillogás... :D

Megosztás:

Amúgy ahogy leírtad, szerintem szépen kitakarítva, sok jót mondogatva 3-4száz pénz körül :D

A program tárcsa az ablaktörlő motornál vagy abban benne van ?

Megosztás:

A tárcsa a motorban van, és nem segít rajta hosszú távon a pucolás, mivel ilyenkor általában rozsdás már a tárcsa, ami azt jelenti, hogy lekopott róla a krómréteg. Ha letisztítod fémtisztára, pár héten belül (vagy egy eső után) megint rozsdás lesz. Jobb cserélni a motort.

Megosztás:

A tárcsa a motorban van, és nem segít rajta hosszú távon a pucolás, mivel ilyenkor általában rozsdás már a tárcsa, ami azt jelenti, hogy lekopott róla a krómréteg. Ha letisztítod fémtisztára, pár héten belül (vagy egy eső után) megint rozsdás lesz. Jobb cserélni a motort.

Az enyémet még fater takarította el anno, amikor még ő is használta a gépet (régen volt :D ) Azóta is jó :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.