Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Köszi skacok :D kösziköszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Köszönöm szépen! És miért pont a 2. mellett, mik a fő pozitívumok mellette? A második mellett én tudok egy pozitívumot... ismerem a gazdáját, munkatársam. Az autó nincs kicsinosítva eladásra, ez mindig is ilyen volt. Nagyon vigyázott erre az autóra és csak azért adja el mert már megvan a másik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 hbdD! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 hbdD! :D bazzeg, mire megfejtettem, azthittem már a következő lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 bazzeg, mire megfejtettem, azthittem már a következő lesz :D kicsit még átmozgattuk a tekervényeket az agysejtrombolás előtt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Lökhárító ápolásra mondjatok valami okosat. Szilikonba ragad a por, és 1-2 mosás után visszaszürkül mert már kicsit napszítta a cucc. A benzinkutas mondá: hidraulikaolaj . Na azt nem szeretném :D Ja sima fekete, nem színrefújt cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Lökhárító ápolásra mondjatok valami okosat. Szilikonba ragad a por, és 1-2 mosás után visszaszürkül mert már kicsit napszítta a cucc. A benzinkutas mondá: hidraulikaolaj . Na azt nem szeretném :D Ja sima fekete, nem színrefújt cucc. Hőlégfúvó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Hőlégfúvó. :D tudtam én hogy valami pofon egyszerű lesz a dolog :D Ez nagyszerű! ha ez a szilikon leázik, meg is teszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Sok boldogot Dáwid! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 most csak próbálgatok keresgélni, meg nézelődni... de ezek közül melyikről mint mondanátok?? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.6_16v-3415590 egy ilyennel rendelkezem énis. ugyanez a széria nekem tökkéletesen megfelel, gondom nincs vele de a motorra kérdezz rá mert ebben a szériában volt egy időszak mikor olyanokat adtak ki amiknek gyári hibás volt a dugattyú. (nekem 5éve mondták meg mikor szétrobbant két dugattyú a motorban.) én MEGBÍZHATÓ autószerelővel mennék, aki nem azért veteti meg veled hogy legyen munkája hanem mert tényleg jó vétel. písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Köszönöm szépen a hasznos infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 A második mellett én tudok egy pozitívumot... ismerem a gazdáját, munkatársam. Az autó nincs kicsinosítva eladásra, ez mindig is ilyen volt. Nagyon vigyázott erre az autóra és csak azért adja el mert már megvan a másik. :D wooowwww...ezt örömmel hallom. és esetleg majd amikor még meglesz, és vételre kerülne a sor, akkor tudnál is nekem segíteni, hogy ez találkozót összehozhassak vele, és érdeklődhessek nála? előre is köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 tudtam én hogy valami pofon egyszerű lesz a dolog :D Ez nagyszerű! ha ez a szilikon leázik, meg is teszem. Na na... Az nem olyan pofonegyszerű, mint aminek hangzik/látszik! Eldobósra is lehet melegíteni a lököst!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Na na... Az nem olyan pofonegyszerű, mint aminek hangzik/látszik! Eldobósra is lehet melegíteni a lököst!!! nem vagyok fakezű! , és már meg is csináltam. korrekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Aki esetleg Opeles olvasnivalót keres délutánra, estére, ajánlom: Astra Sports Tourer 1.6 teszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 nem vagyok fakezű! , és már meg is csináltam. korrekt :D Migiri :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 hbdD! :D Akarsz vásárolni magánhangnzót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 wooowwww...ezt örömmel hallom. és esetleg majd amikor még meglesz, és vételre kerülne a sor, akkor tudnál is nekem segíteni, hogy ez találkozót összehozhassak vele, és érdeklődhessek nála? előre is köszönöm! :D Persze, hogy tudok segíteni... de az a legegyszerűbb, ha felhívod és beszélsz vele. Gondolom már az is segítség, hogy tudod, hogy nem zsákbamacska az autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Sziasztok! Ha jól tudom, akkor a hátsó fékdob 2 méretben készült, (van keskenyebb is) ezt most hogy tudnám lemérni vagy látni rajta szétszedése nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Sziasztok! Ha jól tudom, akkor a hátsó fékdob 2 méretben készült, (van keskenyebb is) ezt most hogy tudnám lemérni vagy látni rajta szétszedése nélkül? Ha leméred kivülről, az is elég , pölö a láng oldalán vannak méretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Sziasztok! Ha jól tudom, akkor a hátsó fékdob 2 méretben készült, (van keskenyebb is) ezt most hogy tudnám lemérni vagy látni rajta szétszedése nélkül? A szélesebbik fékezőfelülete 53 mm,a keskenyebbik 3x mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Persze, hogy tudok segíteni... de az a legegyszerűbb, ha felhívod és beszélsz vele. Gondolom már az is segítség, hogy tudod, hogy nem zsákbamacska az autó. :D Persze-persze, teljesen igazad van. Csak hát először a zseton kell rá, aztán reméljük még meg lesz az autó is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 A szélesebbik fékezőfelülete 53 mm,a keskenyebbik 3x mm. A neten találtam 53, 49.5 és 37.5 -öst is. Szerintem ami nekem van az 53-as. De ha cserélem a dobot és a betéteket akkor mindegy lenne hogy melyik kerülne fel esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 A neten találtam 53, 49.5 és 37.5 -öst is. Szerintem ami nekem van az 53-as. De ha cserélem a dobot és a betéteket akkor mindegy lenne hogy melyik kerülne fel esetleg? Én tévedésből széleset (53) vettem,a keskeny helyett és nem ment fel. Később egy autósboltban kértem úgy,hogy a két fajtából a keskenyebbik kell és jót hoztak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Migiri :D :D úgy ám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts