Dáwid Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Nem ittam, csak kólát. :D De elég hülyék voltunk... :P Többet nem hagyom senkinek hogy "jöjjek neki egyel" mert tutira akkor kell visszaadni, amikor ilyen van :D :D
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Talált süllyedt! Tiéd a piros pont! 1968 Chevrolet Impala SS 427 :D Miután körbelövöldöztem az amerikai autóipar 99%-át, már meg is lett :D
spzoli Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Többet nem hagyom senkinek hogy "jöjjek neki egyel" mert tutira akkor kell visszaadni, amikor ilyen van :D :D :D :P Megvártuk míg felkel a nap, aztán oszolj. :lol:
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Miután körbelövöldöztem az amerikai autóipar 99%-át, már meg is lett :D Szó szó ügyes volt. Nem egyszerű kitalálni, így kibelezve :D
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 :D :D Megvártuk míg felkel a nap, aztán oszolj. :P fakk... Akkor ma berúgok :D
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Szó szó ügyes volt. Nem egyszerű kitalálni, így kibelezve :D Pedig van egy itt nálunk is, de az egyben van. Más: megyek Zircre két hét múlva a buliba, ha ráérsz, összefuthatunk, aztán kérdeznék még szakmai dolgokat is.
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Elkelt!! :D :D Egyedül maradok ezzel a színnel. Legalább fórumos az illető?
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Pedig van egy itt nálunk is, de az egyben van. Más: megyek Zircre két hét múlva a buliba, ha ráérsz, összefuthatunk, aztán kérdeznék még szakmai dolgokat is. Eddig úgy néz ki hogy igen! Bár egy falunapra is hivatalos vagyok a sógoromhoz, de valahogy csak összehozzuk! :D
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Eddig úgy néz ki hogy igen! Bár egy falunapra is hivatalos vagyok a sógoromhoz, de valahogy csak összehozzuk! :D Én várhatóan már csütörtök délután megyek, és vasárnap délelőtt indulunk vissza.
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Én várhatóan már csütörtök délután megyek, és vasárnap délelőtt indulunk vissza. Akkor pénteken tudunk találkozni :D
CoolAdam Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Zozor - Zoror....ilyen SMS-t küldeni!!! :P Igen meglepődtem tudtam h nem én lehettem az!! :D :D :D
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Teljesen új vagyok itt a fórumon, ne haragudjatok, hogy rögtön egy kérdéssel jövök. ... Én meg voltam győződve, hogy a kocsiban euro 2-es a motor. Műszakinál a környezetvédelmi besorolása piros matricás lett. Azt tanácsolták, hogy az Opel Márkakereskedéstől kérjek egy típusbizonyítványt amiből meghatározható a rendes besorolás. Ők bekérték az alvázszámot, ami alapján közölték, hogy Euro1-es. Mellékesen megjegyzem, hogy le a kalappal előttük. Én anno a neten valahol megtaláltam, hogy a motorkód alapján euro2-es. Esetleg tudna e valaki segíteni vagy meddőn kapálódzok, így jártam, kössem fel magam, hogy esetleg szmogriadó miatt nem tudok bemenni Pestre. :D A vizsgáztató szerint a mért adatok nagyon jók.
zotya975 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Győrújbaráton előttem tankolt valaki, piros B Corsával Opelclubos rendszámkerettel...ki volt az? Mire kijöttem elment. :D
Gabibácsi Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Teljesen új vagyok itt a fórumon, ne haragudjatok, hogy rögtön egy kérdéssel jövök. ... Én meg voltam győződve, hogy a kocsiban euro 2-es a motor. Műszakinál a környezetvédelmi besorolása piros matricás lett. Azt tanácsolták, hogy az Opel Márkakereskedéstől kérjek egy típusbizonyítványt amiből meghatározható a rendes besorolás. Ők bekérték az alvázszámot, ami alapján közölték, hogy Euro1-es. Mellékesen megjegyzem, hogy le a kalappal előttük. Én anno a neten valahol megtaláltam, hogy a motorkód alapján euro2-es. Esetleg tudna e valaki segíteni vagy meddőn kapálódzok, így jártam, kössem fel magam, hogy esetleg szmogriadó miatt nem tudok bemenni Pestre. :D A vizsgáztató szerint a mért adatok nagyon jók. A C-s motorszámű valóban nem Euro2-es, az X-es kezdetű az. (amúgy kb semmi különbség). Nem tudom hogy lehet megoldani, nekem X14NZ van, viszont a forgalmiban szarul volt benne a kategória. Ezért vizsgakor a műhely kiadott egy igazolást, amivel elmentem az okmányirodába, és ott szépen kicserélték a forgalmit, euro2-es kat-ra, és adtak jó matricát is a rendszámra. Szerintem érdeklődj az okmányirodában, tudsz-e valamit tenni.
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 A C-s motorszámű valóban nem Euro2-es, az X-es kezdetű az. (amúgy kb semmi különbség). Nem tudom hogy lehet megoldani, nekem X14NZ van, viszont a forgalmiban szarul volt benne a kategória. Ezért vizsgakor a műhely kiadott egy igazolást, amivel elmentem az okmányirodába, és ott szépen kicserélték a forgalmit, euro2-es kat-ra, és adtak jó matricát is a rendszámra. Szerintem érdeklődj az okmányirodában, tudsz-e valamit tenni. Itt megtaláltam: http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...ertelmezes.html Ha tényleg euro1-es a motor akkor nem nagyon tudok mit kitalálni :D :D Köszönöm a válaszod.
megadave Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Teljesen új vagyok itt a fórumon, ne haragudjatok, hogy rögtön egy kérdéssel jövök. Én meg voltam győződve, hogy a kocsiban euro 2-es a motor. Műszakinál a környezetvédelmi besorolása piros matricás lett. Azt tanácsolták, hogy az Opel Márkakereskedéstől kérjek egy típusbizonyítványt amiből meghatározható a rendes besorolás. Ők bekérték az alvázszámot, ami alapján közölték, hogy Euro1-es. Mellékesen megjegyzem, hogy le a kalappal előttük. Én anno a neten valahol megtaláltam, hogy a motorkód alapján euro2-es. Esetleg tudna e valaki segíteni vagy meddőn kapálódzok, így jártam, kössem fel magam, hogy esetleg szmogriadó miatt nem tudok bemenni Pestre. :D A vizsgáztató szerint a mért adatok nagyon jók. Szerintem felesleges volt az alvázszámtól elkezdve minden adatot beírni ide. :D Rendszám, lakcím, bankszámlaszám, pinkód?? :D :P Na mind1 te tudod... A lényeg az amit már írtak, hogy a C-s motor az bezony Euro1, ha jól tudom 2-es környezetvédelmi kategória a forgalmiban, piros plakett. Az X-es pl. X18XE az Euro2-es, 4-es kategória kék plakett. Sokszor előfordul, hogy euro2-es mocikat is alapból 2-esbe soroltak régen, de ezt gyorsan kijavítják az ocsmányirodában, ha kérik. (Bár ez rajtad nem segít) Jobb lesz ha elfogadod: piros plakettes a gép Mondjuk érdekes, hogy 2003-ban miért raktak C-s motort bele....
Alex0403 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Sziasztok! Teljesen új vagyok itt a fórumon, ne haragudjatok, hogy rögtön egy kérdéssel jövök. ... Én meg voltam győződve, hogy a kocsiban euro 2-es a motor. Műszakinál a környezetvédelmi besorolása piros matricás lett. Azt tanácsolták, hogy az Opel Márkakereskedéstől kérjek egy típusbizonyítványt amiből meghatározható a rendes besorolás. Ők bekérték az alvázszámot, ami alapján közölték, hogy Euro1-es. Mellékesen megjegyzem, hogy le a kalappal előttük. Én anno a neten valahol megtaláltam, hogy a motorkód alapján euro2-es. Esetleg tudna e valaki segíteni vagy meddőn kapálódzok, így jártam, kössem fel magam, hogy esetleg szmogriadó miatt nem tudok bemenni Pestre. :D A vizsgáztató szerint a mért adatok nagyon jók. Nem haragszunk, nem vagyunk olyan haragtartók..... Amúgy ne hallgass rájuk, át akarnak baccni :P :D :D Légy üdvözölve minálunk! :lol:
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Nem haragszunk, nem vagyunk olyan haragtartók..... Amúgy ne hallgass rájuk, át akarnak baccni :D :D :D Légy üdvözölve minálunk! :P Akkor kezdhetek gyűjteni egy másik járgányra, ha melózni akarok..... Még egyszer köszönöm a segítséget.
megadave Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Akkor kezdhetek gyűjteni egy másik járgányra, ha melózni akarok..... Még egyszer köszönöm a segítséget. Miért is? :D A c18xe jó motor, legalábbis teljesítménye OK, bár a megbízhatóságáról megoszlanak a vélemények. Sajna csak euro1. ÉS? :D Szmogriadó? Ugyan már! Hányszor van olyan egy évben??
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Miért is? :D A c18xe jó motor, legalábbis teljesítménye OK, bár a megbízhatóságáról megoszlanak a vélemények. Sajna csak euro1. ÉS? :D Szmogriadó? Ugyan már! Hányszor van olyan egy évben?? Sajnos Pest mellett élek, és a munkámból kifolyólag elég sokat kell mennem a városba. Jó kis autó ez, nem hagyott még cserben. Húz mint a kisdisznó :D
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Miért is? :D A c18xe jó motor, legalábbis teljesítménye OK, bár a megbízhatóságáról megoszlanak a vélemények. Sajna csak euro1. ÉS? :D Szmogriadó? Ugyan már! Hányszor van olyan egy évben?? Hogy tudom töröltetni a fórumról a beírt adatokat a kocsiról? Jó hülye voltam.
pszilaj Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Szerintem felesleges volt az alvázszámtól elkezdve minden adatot beírni ide. :D Rendszám, lakcím, bankszámlaszám, pinkód?? :D :D Na mind1 te tudod... A lényeg az amit már írtak, hogy a C-s motor az bezony Euro1, ha jól tudom 2-es környezetvédelmi kategória a forgalmiban, piros plakett. Az X-es pl. X18XE az Euro2-es, 4-es kategória kék plakett. Sokszor előfordul, hogy euro2-es mocikat is alapból 2-esbe soroltak régen, de ezt gyorsan kijavítják az ocsmányirodában, ha kérik. (Bár ez rajtad nem segít) Jobb lesz ha elfogadod: piros plakettes a gép Mondjuk érdekes, hogy 2003-ban miért raktak C-s motort bele.... Nem akkor rakták bele, hanem 1994-ben... :lol: 2003ban hozták be Mo-ra... :P
megadave Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Hogy tudom töröltetni a fórumról a beírt adatokat a kocsiról? Jó hülye voltam. Rányomsz a saját hozzászólásod alatt levő javít gombra, majd a teljes szerkesztésre. Én is kiszedem az idézetet a saját válaszomból... :D
megadave Elküldve Június20, 2011 Elküldve Június20, 2011 Nem akkor rakták bele, hanem 1994-ben... :P 2003ban hozták be Mo-ra... :D Hoppá! :D Jogos... :D
Recommended Posts