Hjoe Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Mentem párszor egy régebbi Pólóval, kábé 10-éves, ritka szar kocsi. Az öcsém 83-as Golfja jobb nála. Meg az olajkanna is világít néha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Meg az olajkanna is világít néha... Lassan lehet generálozni, úgy csattog mint egy ezeréves diesel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/255146-20110618-ORHAQP.jpg :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) A konszern autók jók. Alkatrészárak ugyanaz a skodától az oooo-ig,de nem kell annyit reszelni,mint a kopelt. Az 1.6 elég jól viszi ezt a bódét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 A konszern autók jók. Alkatrészárak ugyanaz a skodától az oooo-ig,de nem kell annyit reszelni,mint a kopelt. Akkor nem is értem miért nem egy golf-al nyomod... 1.2 abban is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Akkor nem is értem miért nem egy golf-al nyomod... 1.2 abban is van. Ezekkel nyomom még. A polo mellett alszik a corsa természetesen. Amúgy egyik sem olyan királyság mint az x12sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Audi....a főnökömnek van A6-osa, az év 4 hónapjában szerelőnél van, most pölö az autómata váltó halt be a mulkor meg megtolt vele egy betonmixert. :D Amikor meg azt mondtam neki vegyen Suzukit azzal járni is lehet megsértődött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Audi....a főnökömnek van A6-osa, az év 4 hónapjában szerelőnél van, most pölö az autómata váltó halt be a mulkor meg megtolt vele egy betonmixert. :D Amikor meg azt mondtam neki vegyen Suzukit azzal járni is lehet megsértődött. :D Igen az automatában van olaj,amit illik néha cserélni is. Ez sok embert meglep. Ha törik az nem az autó hibája szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Igen az automatában van olaj,amit illik néha cserélni is. Ez sok embert meglep. Ha törik az nem az autó hibája szerintem. Nem baj, azért jó volt röhögni rajta. :D Amit én megúsztam egy 100-asból (Passattal együtt) az neki szerintem benne volt fél misiben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 'Estét! :D Kit előzhettem meg ma 13:00-kor Kisbér után? Szürke 5ajtós F, új, divatos hátsó lámpa búrával, Opelforum felirattal? :D ui.: és még integettem is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 'Estét! :D Kit előzhettem meg ma 13:00-kor Kisbér után? Szürke 5ajtós F, új, divatos hátsó lámpa búrával, Opelforum felirattal? :D Hát a kisbéri cartársat! :D "Cool" volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Hát a kisbéri cartársat! :D "Cool" volt? :D Neki nem fehér? :D Vagy én vagyok tudatlan? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Neki nem fehér? :D Vagy én vagyok tudatlan? :D Nem, neki ezüst :P Meg minden más stimmel. Illetve az opeles matricát nem tudom, de ezekszerint az is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Nem, neki ezüst :D Meg minden más stimmel. Illetve az opeles matricát nem tudom, de ezekszerint az is van :D MOTE matrica volt a két oldalsó kis ablakon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mi haJCSA? Próbáltál már magad mögé beülni? Vagy sötétben látni a lámpájával? :D egyhatfélvényóc. Ültem magam mögött, pontosabban ugyanakkoracsakkicsitszélesebbmintén-haver mögött, és sikerült. A lámpái ennek teljesen jók, monnyuk a fényszóróba épített ködlámpát még sikerült megérteni, de a lényeg hogy nincs lényeg. Viszont most 2 napig jártam vele, és nagyon megtetszett. Bezzeg a transporter :D :D szerencsétlen kapott már az élettől elég rendesen... a vezető oldalról letéptük az ablaktekerőt, mert a jobb oldalt nem volt, úgyhogy középen tartottuk a műszerfalon, nehogy összevesszünk. Stab.rúd leszakadva, igazából arra megy amerre ő akar, az ember csak tanácsokat ad neki, amiket időnként megfogad. A hátsó ablak be lett verve, úgyhogy egy szép nagy (belülről még mindig ződ-hátteres-városjelző tábla van felszegecselve. Álltunk vele a pirosnál, az Árpád-hídnál, és a csövi megállt koldulni az előttünk levőnél, aztán egyből ment a mögöttünk jövőhöz, nálunk meg se állt :P :D Jah, és olyan hangja van, hogy a McDriveban le kellett állítani, mert nem hallottuk egymást az ablakban a csajjal :lol: Hogy hosszú fékezésnél spricceli a fékolajat, az meg már csak bónusz képessége, de napi 1 utántöltéssel tök jó :lol: óóóó meg nincs benne 2-es, csak időnként, és akkor is csak úgy, hogy 1-3-2-2-2-anyád...-2-jéé bentvan :lol: Szóval tuti kis gép :D Mentem párszor egy régebbi Pólóval, kábé 10-éves, ritka szar kocsi. Az öcsém 83-as Golfja jobb nála. Ez se nem polo, se nem c.r :D Nagyon megtetszett a rohadék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 egyhatfélvényóc. Ültem magam mögött, pontosabban ugyanakkoracsakkicsitszélesebbmintén-haver mögött, és sikerült. A lámpái ennek teljesen jók, monnyuk a fényszóróba épített ködlámpát még sikerült megérteni, de a lényeg hogy nincs lényeg. Viszont most 2 napig jártam vele, és nagyon megtetszett. 1.6 16v? netán bcb? :D Ritka lusta egy tohonya motor. Elég sok autót vezetek(vezettem) napi szinten. Gyakran megesik, hogy egyikből ki, másikba be, aztán egy harmadikba is...Nem szokott problémát okozni, hogy mind más és más, de a borát nem lehet érezni. Kuplungja egy hulladék, nyomaték nyaralni van, menni nem megy...a fék az jó. Futómű nem sok visszajelzést ad. Lámpák hitványak, semmit sem látni velük éjjel. Sokszor sikerült már 250km oda, és ennyi vissza utat végigülnöm anyám mögött(aki 165cm magas) és rohadtul kényelmetlen az egész bele. Üléslap a combom közepéig ér. Ha a derekam odanyomom a hátlaphoz, akkor a fejem ér bele oldalt és felül a tetőbe, ha lentebb csúszok, akkor meg a térdem fail.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 MOTE matrica volt a két oldalsó kis ablakon? :D Aztat nem tudom hol látta tesóm, csak előzés közben mondta, hogy ez fórumos autó- én meg nem azt figyeltem, de a manőver után már csak integetni és vészvillogózni tudtam csak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 'Estét! :D Kit előzhettem meg ma 13:00-kor Kisbér után? Szürke 5ajtós F, új, divatos hátsó lámpa búrával, Opelforum felirattal? :D ui.: és még integettem is... :P Rá kellett volna húzni a kormányt akkor most nem kéne találgatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Rá kellett volna húzni a kormányt akkor most nem kéne találgatni. :D Remek ötlet! Legközelebb így csinálom, ha utolérek egy klub/fórum társat :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 1.6 16v? netán bcb? :D Ritka lusta egy tohonya motor. Elég sok autót vezetek(vezettem) napi szinten. Gyakran megesik, hogy egyikből ki, másikba be, aztán egy harmadikba is...Nem szokott problémát okozni, hogy mind más és más, de a borát nem lehet érezni. Kuplungja egy hulladék, nyomaték nyaralni van, menni nem megy...a fék az jó. Futómű nem sok visszajelzést ad. Lámpák hitványak, semmit sem látni velük éjjel. Sokszor sikerült már 250km oda, és ennyi vissza utat végigülnöm anyám mögött(aki 165cm magas) és rohadtul kényelmetlen az egész bele. Üléslap a combom közepéig ér. Ha a derekam odanyomom a hátlaphoz, akkor a fejem ér bele oldalt és felül a tetőbe, ha lentebb csúszok, akkor meg a térdem fail.... Nekem tetszett. Nyugis járkálásra teljesen élhető, bántani nem bántottam, de olyat mozdul mint a zafira, az meg már használható. Ebbe teljesen jók voltak a lámpák, belseje is tetszik. F.szé vagy ilyen nagy :D (jah, nekem elfér a fejem, me' nincs mögötte még egy méter haj :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 1.6 16v? netán bcb? :D Ritka lusta egy tohonya motor. Elég sok autót vezetek(vezettem) napi szinten. Gyakran megesik, hogy egyikből ki, másikba be, aztán egy harmadikba is...Nem szokott problémát okozni, hogy mind más és más, de a borát nem lehet érezni. Kuplungja egy hulladék, nyomaték nyaralni van, menni nem megy...a fék az jó. Futómű nem sok visszajelzést ad. Lámpák hitványak, semmit sem látni velük éjjel. Sokszor sikerült már 250km oda, és ennyi vissza utat végigülnöm anyám mögött(aki 165cm magas) és rohadtul kényelmetlen az egész bele. Üléslap a combom közepéig ér. Ha a derekam odanyomom a hátlaphoz, akkor a fejem ér bele oldalt és felül a tetőbe, ha lentebb csúszok, akkor meg a térdem fail.... Nekem tetszett. Nyugis járkálásra teljesen élhető, bántani nem bántottam, de olyat mozdul mint a zafira, az meg már használható. Ebbe teljesen jók voltak a lámpák, belseje is tetszik. F.szé vagy ilyen nagy :D (jah, nekem elfér a fejem, me' nincs mögötte még egy méter haj :lol: :D ) Mert ugye a hátsó ülésen ülve, előrefelé lejt a tető...? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Rá kellett volna húzni a kormányt akkor most nem kéne találgatni. :D Ja, vagy satufék előtte, és akkor amíg szedik ki a csomagtartódból, meg tudod kérdezni tőle kihez van szerencséd :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mert ugye a hátsó ülésen ülve, előrefelé lejt a tető...? :D Mondjuk ebben van valami, de te biztos sokat ittál tegnap (hogy rohaggyá' meg :D ) én meg egy remek, minőségi tehergépjárművel küzdöttem Budán 2-esben (ebben ment föl, úgyhogy miután nagy nehezen meglett nem is volt szabad elváltani, mert utána nem lehet visszatenni :D ) szóval én megszenvedtem az igazamért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nem :D Eleje? Még alváza sincs.... :P Pontiac GTO lehetne, de ahhoz meg a hátsó szélvédő nem jó. Ilyen autó nincs is :lol: :D Impala lesz a rohadék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Pontiac GTO lehetne, de ahhoz meg a hátsó szélvédő nem jó. Ilyen autó nincs is :D :D Impala lesz a rohadék :D Talált süllyedt! Tiéd a piros pont! 1968 Chevrolet Impala SS 427 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Mondjuk ebben van valami, de te biztos sokat ittál tegnap (hogy rohaggyá' meg :D ) én meg egy remek, minőségi tehergépjárművel küzdöttem Budán 2-esben (ebben ment föl, úgyhogy miután nagy nehezen meglett nem is volt szabad elváltani, mert utána nem lehet visszatenni :D ) szóval én megszenvedtem az igazamért :lol: Nem ittam, csak kólát. :D De elég hülyék voltunk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts