spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D Mittomén :D biztos akad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D Egy 15 perce még azt irtad, hogy Phiiiitsa-dolgod van... erre meg haza érek és azt latom hogy Sp-vel üzletelsz.... Hogy is van ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Egy 15 perce még azt irtad, hogy Phiiiitsa-dolgod van... erre meg haza érek és azt latom hogy Sp-vel üzletelsz.... Hogy is van ez? :D Úgy hogy nem b.sztam, hanem ráb.sztam.... :D :D :P Ahhoz nem tudok eleget inni, hogy az ő hosszú haját cibáljam :lol: :lol: (különben is, legalább egy fél órája volt, mert már haza is értem azóta :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Úgy hogy nem b.sztam, hanem ráb.sztam.... :D :D :D Ahhoz nem tudok eleget inni, hogy az ő hosszú haját cibáljam :P :lol: (különben is, legalább egy fél órája volt, mert már haza is értem azóta :lol: ) Talán egy talán volt a csaj mondatában? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Talán egy talán volt a csaj mondatában? :D Mondtam neki, hogy jöjjön át, megmutatom az opel alkatrész gyűjteményemet. Aztán ha nem tetszik, még mindig felöltözhet és hazamehet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 ..és te ismét csak a kifogásokat keresed... :D Szerintem közhely, nem kifogás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Jááájszegéény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Jááájszegéény :D cép piri, vedd megggg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 cép piri, vedd megggg :D Igen, nyomokban... :D Ennyiért autót is lehet kapni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Igen, nyomokban... :D Ennyiért autót is lehet kapni... :D Te hülye, hát nekem mondod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Te hülye, hát nekem mondod? :D Tényleg... Most hogy mondod, veled nem is beszélek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Tényleg... Most hogy mondod, veled nem is beszélek :D :D Inkább mönnyé aludni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 SPZoli! Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :D Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva. De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét. Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 SPZoli! Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :P Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva. De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét. Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni... Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni... Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :D Nincs azoknak semmi bajuk... :P Csak a szerelő azt látta, amit a másik okozott...a sok csavarlazító meg az előző csillapítók olaja, valamint a por... :D Mert elég megmozgatni és rögtön érezhető, hogy jól fogják a kocsit... Csak mint érdekes történetet meséltem el! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Kedves Napgyilkos! Nincs véletlenül képed a motortérről? vagy valakinek akinek X16SZR-je van és klímás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Kedves Napgyilkos! Nincs véletlenül képed a motortérről? vagy valakinek akinek X16SZR-je van és klímás? :D Van egy pár. Klímás részről kéne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 :D Van egy pár. Klímás részről kéne? :D Igen. Csak az utólagos klímásítás témája miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Igen. Csak az utólagos klímásítás témája miatt. Mivel klímásítasz? Full gyárival? Már csak azért mert és is SZR-es vónék, és szintén klímaszerelés előkészületei zajlanak. Bár én nem-gyárival küzdök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Mivel klímásítasz? Full gyárival? Már csak azért mert és is SZR-es vónék, és szintén klímaszerelés előkészületei zajlanak. Bár én nem-gyárival küzdök. Gyári bontottra szeretnék beruházni. Csak még nem vettem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 El se merem mondani, milyen autóba szerettem bele az elmúlt 2 napban, mert többet nem engednek ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 El se merem mondani, milyen autóba szerettem bele az elmúlt 2 napban, mert többet nem engednek ide :D Hetekig egy literes Wagonnal jártam, mond nyugodtan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Hetekig egy literes Wagonnal jártam, mond nyugodtan... :P :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) Mi haJCSA? Próbáltál már magad mögé beülni? Vagy sötétben látni a lámpájával? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/255146-20110618-ORHAQP.jpg :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) Mentem párszor egy régebbi Pólóval, kábé 10-éves, ritka szar kocsi. Az öcsém 83-as Golfja jobb nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts