Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egy 15 perce még azt irtad, hogy Phiiiitsa-dolgod van... erre meg haza érek és azt latom hogy Sp-vel üzletelsz....

Hogy is van ez? :D

Úgy hogy nem b.sztam, hanem ráb.sztam.... :D :D :P Ahhoz nem tudok eleget inni, hogy az ő hosszú haját cibáljam :lol: :lol: (különben is, legalább egy fél órája volt, mert már haza is értem azóta :lol: )

Megosztás:

SPZoli!

Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D

Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :D

Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva.

De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét.

Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D

Megosztás:

SPZoli!

Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D

Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :P

Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva.

De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét.

Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D

Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni...

Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :lol:

Megosztás:

Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni...

Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :D

Nincs azoknak semmi bajuk... :P

Csak a szerelő azt látta, amit a másik okozott...a sok csavarlazító meg az előző csillapítók olaja, valamint a por... :D

Mert elég megmozgatni és rögtön érezhető, hogy jól fogják a kocsit...

Csak mint érdekes történetet meséltem el! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.