spzoli Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D Mittomén :D biztos akad... :D
Dark_Errant Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D Egy 15 perce még azt irtad, hogy Phiiiitsa-dolgod van... erre meg haza érek és azt latom hogy Sp-vel üzletelsz.... Hogy is van ez? :D
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Egy 15 perce még azt irtad, hogy Phiiiitsa-dolgod van... erre meg haza érek és azt latom hogy Sp-vel üzletelsz.... Hogy is van ez? :D Úgy hogy nem b.sztam, hanem ráb.sztam.... :D :D :P Ahhoz nem tudok eleget inni, hogy az ő hosszú haját cibáljam :lol: :lol: (különben is, legalább egy fél órája volt, mert már haza is értem azóta :lol: )
spzoli Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Úgy hogy nem b.sztam, hanem ráb.sztam.... :D :D :D Ahhoz nem tudok eleget inni, hogy az ő hosszú haját cibáljam :P :lol: (különben is, legalább egy fél órája volt, mert már haza is értem azóta :lol: ) Talán egy talán volt a csaj mondatában? :lol:
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Talán egy talán volt a csaj mondatában? :D Mondtam neki, hogy jöjjön át, megmutatom az opel alkatrész gyűjteményemet. Aztán ha nem tetszik, még mindig felöltözhet és hazamehet :D :D
daykiller Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 ..és te ismét csak a kifogásokat keresed... :D Szerintem közhely, nem kifogás. :D
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 cép piri, vedd megggg :D Igen, nyomokban... :D Ennyiért autót is lehet kapni... :D
spzoli Elküldve Június15, 2011 Elküldve Június15, 2011 Igen, nyomokban... :D Ennyiért autót is lehet kapni... :D Te hülye, hát nekem mondod? :D
Dáwid Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Te hülye, hát nekem mondod? :D Tényleg... Most hogy mondod, veled nem is beszélek :D :D
spzoli Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Tényleg... Most hogy mondod, veled nem is beszélek :D :D Inkább mönnyé aludni.... :D
pszilaj Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 SPZoli! Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :D Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva. De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét. Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D
spzoli Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 SPZoli! Tegnap kicseréltettem az egyik szilentet a kocsim elejében és mikor érte mentem, azt mondta a szerelő, hogy sürgősen cseréltessem ki a két első lengéscsillapítót. :D Indok:"Mert kivan belőlük folyva az összes olaj, ráadásul a bal oldali szinte felrobbant, úgy szét spriccelte az olajat!" :P Mondom neki, mikor hoztam nem éreztem hogy libegett volna. Egyébként is nem rég lettek belerakva. De csak kötötte az ebet a karóhoz. Erre kihívtam a kocsihoz és mondtam, hogy lökdösse már meg az elejét. Hát csak értetlenül hümmögöt, hogy nem tudta meglibegtetni... :D Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni... Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :lol:
pszilaj Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Hmm. Nem emlékszem, hogy folyt volna mikor becsomagoltam... :D :S de ettől függetlenül lehetséges, hogy kezd fáradni... Mikor még nálam voltak, akkor elég nehezen lehetett összenyomni őket..ha szar lett volna, akkor nyilván nem adtam volna oda..legalábbis pénzért. :D Nincs azoknak semmi bajuk... :P Csak a szerelő azt látta, amit a másik okozott...a sok csavarlazító meg az előző csillapítók olaja, valamint a por... :D Mert elég megmozgatni és rögtön érezhető, hogy jól fogják a kocsit... Csak mint érdekes történetet meséltem el! :lol:
Hjoe Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Kedves Napgyilkos! Nincs véletlenül képed a motortérről? vagy valakinek akinek X16SZR-je van és klímás?
daykiller Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Kedves Napgyilkos! Nincs véletlenül képed a motortérről? vagy valakinek akinek X16SZR-je van és klímás? :D Van egy pár. Klímás részről kéne? :D
Hjoe Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 :D Van egy pár. Klímás részről kéne? :D Igen. Csak az utólagos klímásítás témája miatt.
megadave Elküldve Június16, 2011 Elküldve Június16, 2011 Igen. Csak az utólagos klímásítás témája miatt. Mivel klímásítasz? Full gyárival? Már csak azért mert és is SZR-es vónék, és szintén klímaszerelés előkészületei zajlanak. Bár én nem-gyárival küzdök.
Hjoe Elküldve Június17, 2011 Elküldve Június17, 2011 Mivel klímásítasz? Full gyárival? Már csak azért mert és is SZR-es vónék, és szintén klímaszerelés előkészületei zajlanak. Bár én nem-gyárival küzdök. Gyári bontottra szeretnék beruházni. Csak még nem vettem meg.
Dáwid Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 El se merem mondani, milyen autóba szerettem bele az elmúlt 2 napban, mert többet nem engednek ide :D
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 El se merem mondani, milyen autóba szerettem bele az elmúlt 2 napban, mert többet nem engednek ide :D Hetekig egy literes Wagonnal jártam, mond nyugodtan... :D
Dáwid Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 Hetekig egy literes Wagonnal jártam, mond nyugodtan... :P :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D )
spzoli Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) Mi haJCSA? Próbáltál már magad mögé beülni? Vagy sötétben látni a lámpájával? :P
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Elküldve Június18, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/255146-20110618-ORHAQP.jpg :D És ma is ezt viszem. (meg egy nagykorú transportert :D :D ) Mentem párszor egy régebbi Pólóval, kábé 10-éves, ritka szar kocsi. Az öcsém 83-as Golfja jobb nála.
Recommended Posts