pszilaj Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nekem mindig hatezer fölött dadog... :D De nem szeretem azt hallani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Nekem mindig hatezer fölött dadog... :D De nem szeretem azt hallani... Enyém meg nem szokott odáig forogni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Enyém meg nem szokott odáig forogni. :D Nálam is ritka... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nekem mindig hatezer fölött dadog... :D De nem szeretem azt hallani... Én sem, de valahogy elviselem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Fúúú, nagyon durva ez a fék. :D Nagyon tetszik... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Fúúú, nagyon durva ez a fék. :D Nagyon tetszik... :D :D Az éjbíesz működik? Vagy cserélted azt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Az éjbíesz működik? Vagy cserélted azt is? Akkorát még nem mertem fékezni. :D Még eldurranna az övfeszítő :D De amúgy meg működnie kell, mert azt nem bántottuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Akkorát még nem mertem fékezni. :D Még eldurranna az övfeszítő :D De amúgy meg működnie kell, mert azt nem bántottuk. :D Egy salakos földúton csak kipróbálnám. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Egy salakos földúton csak kipróbálnám. :D Tanyarájder mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Akkorát még nem mertem fékezni. :D Még eldurranna az övfeszítő :D De amúgy meg működnie kell, mert azt nem bántottuk. :D Próbáld bal lábbal, óvatosan. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Próbáld bal lábbal, óvatosan. :D Ha jobb lábbal sikerülhet eldurrantani, akkor miért ne menne ballal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Ha jobb lábbal sikerülhet eldurrantani, akkor miért ne menne ballal? :D Mert a bal lábad érzéketlen a kuplung miatt, és ha finoman ráteszed a fékpedálre, azonnal megáll a kocsi. Ezért ha kétségeid vannak a jobbal kapcsolatban, csak úgy poénból sűrrű forgalomban helyezd rá a balt a pedálra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Mert a bal lábad érzéketlen a kuplung miatt, és ha finoman ráteszed a fékpedálre, azonnal megáll a kocsi. Ezért ha kétségeid vannak a jobbal kapcsolatban, csak úgy poénból sűrrű forgalomban helyezd rá a balt a pedálra. :D Olvasd már el mit írtam az előző hszben, meg abban amire először reagáltál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Olvasd már el mit írtam az előző hszben, meg abban amire először reagáltál. :D Á a faxom olvas vissza, fáradt vagyok, igazad van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Á a faxom olvas vissza, fáradt vagyok, igazad van! :D Mint mindig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Mint mindig. :D Ha nem lennék most agyilag hulla, erre írnák valami frappánsat , de most csak azt mondom , ámen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Ha nem lennék most agyilag hulla, erre írnák valami frappánsat , de most csak azt mondom , ámen. :D ..és te ismét csak a kifogásokat keresed... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 ..és te ismét csak a kifogásokat keresed... :D Volt egy olyan sejtésem, hogy nem úszom meg simán, és jobban tettem volna ha nem írok semmit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Volt egy olyan sejtésem, hogy nem úszom meg simán, és jobban tettem volna ha nem írok semmit. :lol: :D :D Látod, használd a fejed... :D Dávid, holnap viszek neked egy kereket, amit majd ügyesen elviszel magaddal haza, és Gabibácsi user majd elmegy érte. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 :D :D Látod, használd a fejed... :D Dávid, holnap viszek neked egy kereket, amit majd ügyesen elviszel magaddal haza, és Gabibácsi user majd elmegy érte. :P Igen, már tudok róla. (nem is néztem hülyén hogy mitökvan, de már értvevan) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Igen, már tudok róla. (nem is néztem hülyén hogy mitökvan, de már értvevan) :D Akkor jó... :D Már csak nem kéne elfelejtenem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Akkor jó... :D Már csak nem kéne elfelejtenem... :D "csak" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Van valakinek felesleges gumicsöve, amelyik a fűtésbox be / kimenetére csatlakozik? Némi készpénzért kölcsön venném 15-20 évre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 "csak" :D Lurdy előtt benézek a raktárba, ha még a telómra is ránézek, akkor sikerülhet a projekt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Lurdy előtt benézek a raktárba, ha még a telómra is ránézek, akkor sikerülhet a projekt :D 2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts