Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az egynyócon is olyan hosszú váltó van, hogy jááááj. Sztem valahol 120nál tilthat a kettő. :D

Janiét eltapostam a múltkor, abban se volt még vége a 2-nek 110-nél :D

Najó igazatok lehet hülyeséget írtam. Akkor meg nem ment két henger. Vagy trélert húzott. :D Vagy csak ráért, van úgy hogy én is eltötyörgök 70-el egy másik autó után.

Megosztás:

Én 5000ig forgattam, megnéztem, hogy tilt-e 4500nál. Némely ekotök betilt ha jeladó baja van, de ez nem tiltott. :D

Há' mer' végig "márszervizbeszervizeltelsőtulajosrendbentartottdrágaisvót"

Jah, amúgy eladó az x18xe. :D

Ez így nem jó. Ár nélkül senki nem fogja megvenni :D :lol: (és különben is, eladó topikba :P )

Megosztás:

Najó igazatok lehet hülyeséget írtam. Akkor meg nem ment két henger. Vagy trélert húzott. :D Vagy csak ráért, van úgy hogy én is eltötyörgök 70-el egy másik autó után.

Mindig hibás autókkal futok össze ha corsával vagyok. :D

Ma pl. egy gyárilag 71lovas 1.4 orionra vertem 150m alatt egy fél autó hosszat lámpánál. (és igen tolta neki,majd be**art :D )

Megosztás:

Nekem pl 6000nél tiltott le. Előzőleg meg 4500nál. Változó. :D

Mikor leálltam vele a trélerről akkor világított a check, de elaludt pár km múlva. Sokat állt, lehet ez volt a baja. Holnap majd kivillogom. x18xe/x20xev veztengely, főtengely jeladó szokott elhalni. Azt meg cserélték már..legalábbis számla van róla. :D

Megosztás:

Mindig hibás autókkal futok össze ha corsával vagyok. :D

Ma pl. egy gyárilag 71lovas 1.4 orionra vertem 150m alatt egy fél autó hosszat lámpánál. (és igen tolta neki,majd be**art :P )

Sohasem versenyzek. :lol: Na jó ez így nem igaz, egyszer Opelosfatert megkergettem. :lol: De nem vett észre. :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.