FPepe Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ezt láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ha sík úton 11mp alatt gyorsul az 1.4nz-d 0-100-ra,(véletlenül sem 19-ről 100-ra,ugye? :D ) akkor a 20xe gsi astra nagy csalódás lesz,mert az csak 2mp-el gyorsabb ennél. :D Plussz a hidegen huzatást naaagyon meghálálja moci. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ezt láttátok már? Nem de most megnéztem nagyon jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 :D :D A zotya kedvence benne van! :P DÁDÁDÁDÁDÁDÁ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 A zotya kedvence benne van! :D DÁDÁDÁDÁDÁDÁ :D Mostanában nem is pörgetem. Na jó ma volt egy gyorsítósávos padlózás, de 5000-nél elváltottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Hello mindenkinek! :D Új tag lennék :D Első felvonásba: -Jelenleg egy Astra F 1.4 8V (60Le) tulajdonosa vagyok,már 4 éve :D Egy kis ízelítő: ...... Légy üdvözölve a fórumon! Mielőtt eladod ezt, majd versenyezzünk egyet (enyimé is 1.4-es), hogy legyen már egy kis sikerélményem nekem is :P Na jó, csak vicceltem. A nyöszörgést kuplung engedésnél (YouTube-on hsz. ) a kipufogó tűzkarika adja...pár száz forint és már is nem esik kétségbe a következő tulaj. A kipufogót cseréld, vagy ilyenre: Klikk ide :lol: :lol: vagy ilyenre: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem tudom hova írjam a kérdésemet.... Szerintetek a tűzkarikát és a helyét ki lehetne váltani valami hajlékony kipuff. csővel? Azzal a szőttes akármivel... Mert annyira el van már korrodálva a katalizátor felőli rész, hogy csak na... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Légy üdvözölve a fórumon! Mielőtt eladod ezt, majd versenyezzünk egyet (enyimé is 1.4-es), hogy legyen már egy kis sikerélményem nekem is :D Na jó, csak vicceltem. A nyöszörgést kuplung engedésnél (YouTube-on hsz. ) a kipufogó tűzkarika adja...pár száz forint és már is nem esik kétségbe a következő tulaj. A kipufogót cseréld, vagy ilyenre: Klikk ide :D :P vagy ilyenre: :lol: :lol: Vagy akár gyárira. Ezt meg megtarthattad volna hurkatöltésre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem tudom hova írjam a kérdésemet.... Szerintetek a tűzkarikát és a helyét ki lehetne váltani valami hajlékony kipuff. csővel? Azzal a szőttes akármivel... Mert annyira el van már korrodálva a katalizátor felőli rész, hogy csak na... :D Nem tudod cserélni benne a tűzkarikát, annyira kész? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem tudod cserélni benne a tűzkarikát, annyira kész? :D Nem a tűzkarikával van a baj...hanem a a végekkel, amiben van a két csavar meg a rugó... Már nem egyenesek, hanem egymásfelé hajlik a két vasdarab, valamint porlik elfelé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem tudom hova írjam a kérdésemet.... Szerintetek a tűzkarikát és a helyét ki lehetne váltani valami hajlékony kipuff. csővel? Azzal a szőttes akármivel... Mert annyira el van már korrodálva a katalizátor felőli rész, hogy csak na... :lol: Fent írtam barátom!! Pár forintos tétel...na jó nem pár forint, mert ha jól emlékszem úgy 1500 körül mozog....de hát ez em sok érte!! Nem érdemes küzdeni vele! Vagy akár gyárira. Ezt meg megtarthattad volna hurkatöltésre :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem a tűzkarikával van a baj...hanem a a végekkel, amiben van a két csavar meg a rugó... Már nem egyenesek, hanem egymásfelé hajlik a két vasdarab, valamint porlik elfelé... :D Ja oké oké....nem szóltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Az miért van, hogy az Op-com nem látja a motort? Mármint nem tudja olvasni a szenzorok jeleit. Maga a cucc, valszeg működik, mert a légzsákot olvasta. Igaz ott meg azt mondta, hogy csak vezetőoldali van, pedig van utas is... Más szoftverekkel is próbáltam, de azok meg csak soros porton keresik az op-comot, az enyém meg usb-s... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Nem a tűzkarikával van a baj...hanem a a végekkel, amiben van a két csavar meg a rugó... Már nem egyenesek, hanem egymásfelé hajlik a két vasdarab, valamint porlik elfelé... :D Szétakasztva üsd vissza őket az eredeti állapot környékére, hogy a fülek jobban álljanak, aztán átmenő csavar-platni alátét kombóval össze tudod húzni, hogy fogjon. De ha már porlad az egész, akkor ez is csak időhúzás, cserélni kéne ott sok mindent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 http://i286.photobucket.com/albums/ll117/w.../22-5-10003.jpg :D Dupla lájk. :D Ha egyszer sok pénzem lesz, meg másik autóm, akkor a Ribit befizetem Gyummához egy flexelésre :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 http://i286.photobucket.com/albums/ll117/w.../22-5-10003.jpg[ :D Ez lehet, hogy nálad is öregebb kép Jááános.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ez lehet, hogy nálad is öregebb kép Jááános.. :D :D Ne menjünk ebbe bele, ki mit nem ismer... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Ne menjünk ebbe bele, ki mit nem ismer... :D +10év az +10év :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Dáwid tudod ki a koromkirály? Hát a kéményseprők főnöke! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Dáwid tudod ki a koromkirály? Hát a kéményseprők főnöke! :D Egyszer régen én vótam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 No. Egy hétig vendégeskedik nálam egy Astra J Sports Tourer. Lehet utálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 No. Egy hétig vendégeskedik nálam egy Astra J Sports Tourer. Lehet utálni. :D Tehát csütörtökön megint látjuk a pofádat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Tehát csütörtökön megint látjuk a pofádat? :D Hát nem biztos, sőt, nagyon kis esélyt látok rá, de ha tudok, megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 No. Egy hétig vendégeskedik nálam egy Astra J Sports Tourer. Lehet utálni. :D utállak. töröllek is fb-ről. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts