zotya975 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok! A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná) http://pics.coldline.hu/pics/250570-20110609-UKIK3x.jpg Szerintem a legmegfelelőbb benzincső lehet, esetleg szűkítővel, ha nincs passzoló átmérőjű. Ideiglenesen jó lehet akvárium levegőztető csöve, nekem azzal van toldva már évek óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok! A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná) nekem is :D én hőálló szalaggal betekertem ideiglenesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Szerintem a legmegfelelőbb benzincső lehet, esetleg szűkítővel, ha nincs passzoló átmérőjű. Ideiglenesen jó lehet akvárium levegőztető csöve, nekem azzal van toldva már évek óta. Sima ablakmosós cső az passzol, de levágtam belőle egy kis darabot és megöngyújtóztam,......hát hamar olvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sima ablakmosós cső az passzol, de levágtam belőle egy kis darabot és megöngyújtóztam,......hát hamar olvad. Oké, de a pillangószelepház-fedél is műanyag mégsem olvad meg. Azért olyan hatalmas hő nincs ott. De ha jól tudom ez a cső simán csak a légszűrőnél található hideg/meleg szelepet mozgatja, ha ledugózod nyárra, akkor sem lesz semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Oké, de a pillangószelepház-fedél is műanyag mégsem olvad meg. Azért olyan hatalmas hő nincs ott. De ha jól tudom ez a cső simán csak a légszűrőnél található hideg/meleg szelepet mozgatja, ha ledugózod nyárra, akkor sem lesz semmi baja. Ez nem az. Ez a fojtószelepet és a szívócsövet köti össze, ahogy be is rajzoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Oké, de a pillangószelepház-fedél is műanyag mégsem olvad meg. Azért olyan hatalmas hő nincs ott. De ha jól tudom ez a cső simán csak a légszűrőnél található hideg/meleg szelepet mozgatja, ha ledugózod nyárra, akkor sem lesz semmi baja. Azért műanyag és műanyag között is elég nagy különbség tud lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Ez nem az. Ez a fojtószelepet és a szívócsövet köti össze, ahogy be is rajzoltam. Hát az enyémen ez bemegy oda ahova rajzoltad, és onnan tovább a légszűrőhöz. Mi más szerepe lehet? :D De akkor mondok mást. Szedd le a légszűrőhöz menő csövet, dugózd le annak a helyét, és tedd ide amíg nem találsz valamit. Azért műanyag és műanyag között is elég nagy különbség tud lenni... Ez igaz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok! A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná) Megsem fordul a fejedben, hogy Sp-től kérjél...vagonszám áll nála az ilyen sok bisz basz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Megsem fordul a fejedben, hogy Sp-től kérjél...vagonszám áll nála az ilyen sok bisz basz! :D De megfordult, de csak hétfőn megyek bp-re, addig kell valami ideiglenes megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 De megfordult, de csak hétfőn megyek bp-re, addig kell valami ideiglenes megoldás. Merev falú benzincső. Olyan legyen, ami átmérőben kb azonos a régivel és nehezen tudod összenyomni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Megsem fordul a fejedben, hogy Sp-től kérjél...vagonszám áll nála az ilyen sok bisz basz! :D "apróságok 5000" :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 szerk,: baccus hovalett amit irtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sziasztok! A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná) Résolajcső D=3.2mm nekem másfél éve birja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Sima ablakmosós cső az passzol, de levágtam belőle egy kis darabot és megöngyújtóztam,......hát hamar olvad. Résolajcső D=3.2mm nekem másfél éve birja. Ezt akartam írni én is, résolajcső mindenre jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 a két hátsó lengéscsillapítót ha eladom 5000-ért, akkor jól járok? :D (2500/db) Jó állapotban vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Ezt akartam írni én is, résolajcső mindenre jó :D Köszi a tanácsot, vettem fél méter 140-ért és azzal oldottam meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Még nem kaptam csekket, május 5.-én volt. Már nem is kell rá számítanom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Még nem kaptam csekket, május 5.-én volt. Már nem is kell rá számítanom? T-com? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Még nem kaptam csekket, május 5.-én volt. Már nem is kell rá számítanom? nekem volt h 2,5 hónappal később küldték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 T-com? :D T-sün :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 T-sün :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Még nem kaptam csekket, május 5.-én volt. Már nem is kell rá számítanom? Levelet kaptál ahol tájékoztattak hogy mennyivel hol, és mikor? Ha igen, akkor sajna jönni fog az a csekk!! Nekem is több mint két hónap után jött :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Levelet kaptál ahol tájékoztattak hogy mennyivel hol, és mikor? Ha igen, akkor sajna jönni fog az a csekk!! Nekem is több mint két hónap után jött :D Mr. aranyfokozatú támogató! Melyik? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bicsi Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok na meg van a kocsi zsír állapotban és még parkolópénzt is hagytak :D viszont jobb hátsó gumin van egy kitüremkedés úgyhogy kerékcsere lesz valószínüleg Arról fogalmam nincs hogy kell használni a riasztót és az autórádiót (blau car 300)a motorja nagyon szép állapotban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok na meg van a kocsi zsír állapotban és még parkolópénzt is hagytak :D viszont jobb hátsó gumin van egy kitüremkedés úgyhogy kerékcsere lesz valószínüleg Arról fogalmam nincs hogy kell használni a riasztót és az autórádiót (blau car 300)a motorja nagyon szép állapotban van... Képet! Képet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts