Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná)

http://pics.coldline.hu/pics/250570-20110609-UKIK3x.jpg

Szerintem a legmegfelelőbb benzincső lehet, esetleg szűkítővel, ha nincs passzoló átmérőjű. Ideiglenesen jó lehet akvárium levegőztető csöve, nekem azzal van toldva már évek óta.

Megosztás:

Sziasztok!

A képen jelölt vákuumcsövem 2 vége megadta magát és szétrepedtek, az egyik már annyira, hogy alig marad a helyén. Nem tudom gyári cuccot lehet-e kapni. Pótolni mivel lehet? (azért kérdem, mert elég meleg van azon a környéken, ezért sima gumicső nem tudom mennyire bírná)

nekem is :D én hőálló szalaggal betekertem ideiglenesen

Megosztás:

Szerintem a legmegfelelőbb benzincső lehet, esetleg szűkítővel, ha nincs passzoló átmérőjű. Ideiglenesen jó lehet akvárium levegőztető csöve, nekem azzal van toldva már évek óta.

Sima ablakmosós cső az passzol, de levágtam belőle egy kis darabot és megöngyújtóztam,......hát hamar olvad.

Megosztás:

Sima ablakmosós cső az passzol, de levágtam belőle egy kis darabot és megöngyújtóztam,......hát hamar olvad.

Oké, de a pillangószelepház-fedél is műanyag mégsem olvad meg. Azért olyan hatalmas hő nincs ott. De ha jól tudom ez a cső simán csak a légszűrőnél található hideg/meleg szelepet mozgatja, ha ledugózod nyárra, akkor sem lesz semmi baja.

Megosztás:

Oké, de a pillangószelepház-fedél is műanyag mégsem olvad meg. Azért olyan hatalmas hő nincs ott. De ha jól tudom ez a cső simán csak a légszűrőnél található hideg/meleg szelepet mozgatja, ha ledugózod nyárra, akkor sem lesz semmi baja.

Ez nem az. Ez a fojtószelepet és a szívócsövet köti össze, ahogy be is rajzoltam.

Megosztás:

Azért műanyag és műanyag között is elég nagy különbség tud lenni...

Megosztás:

Ez nem az. Ez a fojtószelepet és a szívócsövet köti össze, ahogy be is rajzoltam.

Hát az enyémen ez bemegy oda ahova rajzoltad, és onnan tovább a légszűrőhöz. Mi más szerepe lehet? :D De akkor mondok mást. Szedd le a légszűrőhöz menő csövet, dugózd le annak a helyét, és tedd ide amíg nem találsz valamit.

Azért műanyag és műanyag között is elég nagy különbség tud lenni...

Ez igaz... :D

Megosztás:

Sziasztok!

Megsem fordul a fejedben, hogy Sp-től kérjél...vagonszám áll nála az ilyen sok bisz basz! :D

Megosztás:

Sziasztok!

Résolajcső D=3.2mm nekem másfél éve birja.

Megosztás:

Sziasztok na meg van a kocsi

zsír állapotban és még parkolópénzt is hagytak :D

viszont jobb hátsó gumin van egy kitüremkedés úgyhogy kerékcsere lesz valószínüleg

Arról fogalmam nincs hogy kell használni a riasztót és az autórádiót (blau car 3

00)a motorja nagyon szép állapotban van...
Megosztás:

Sziasztok na meg van a kocsi

zsír állapotban és még parkolópénzt is hagytak :D

viszont jobb hátsó gumin van egy kitüremkedés úgyhogy kerékcsere lesz valószínüleg

Arról fogalmam nincs hogy kell használni a riasztót és az autórádiót (blau car 3

00)a motorja nagyon szép állapotban van...

Képet! Képet! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.