Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Szia! Nekem van... :lol: A fényező leszedte és nem raktam vissza... kompletten megvan a Opel Astra_1.4 16V... :D Érdekelne helyette egy ugyanilyen stílusú és anyagú E85 felirat... :D De ez erősen off hozzászólás! :P De alacsony fordulaton eszik kevesebbet a verda...cél a 2000-ért tankolás...:D Hogyé' adnád a feliratot? E85-öt még csak összeollózni sem lehet az astra_2.0 -ból:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Értemén, de a hátsó ülésre dobott lójerő magazintól miért megy jobban? :lol: :D ezdeg.ci :D :D :D Most mér mondod? :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Budaörsön van egy barátom, neki is xev van benne. A bontott ajtó amit rátett színhelyes, de azon is astra_1.4 felirat van. :D Ja meg szarpofozót is rakott fel télre... :D Én is budaörsi vagyok, hogy hívják a barátod? Lehet ismerem...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én is budaörsi vagyok, hogy hívják a barátod? Lehet ismerem...? Márk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Márk. Hm, Márkot nem ismerek. Ő is fórumozik itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hm, Márkot nem ismerek. Ő is fórumozik itt? Nem nagyon fórumozik sehol sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nem nagyon fórumozik sehol sem. :D Értem. Köszi azért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tudnátok segíteni? Mennyit ér használtan 2db (azaz 1 pár) jó állapotú hátsó teleszkóp ferdehátú F-be? Eladnám itt egy személynek, csak vakon vagyok az árat illetően... (Ő szerinte max 2500 ft az 1pár) Köszi előre is!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tudnátok segíteni? Mennyit ér használtan 2db (azaz 1 pár) jó állapotú hátsó teleszkóp ferdehátú F-be? Eladnám itt egy személynek, csak vakon vagyok az árat illetően... (Ő szerinte max 2500 ft az 1pár) Köszi előre is!! :D Újat kapni 3-4-5/darab körül U.GY.-ban Használt dzsárit vettem már egy ezresért/pár, de azok csak motorháztetőnek jók, a csomiajtót 5 fok alatt már tartotta meg. Szerintem kérjél 4-et a párért, amit lealkudhat 3-ra , és akkor kapja be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tudnátok segíteni? Mennyit ér használtan 2db (azaz 1 pár) jó állapotú hátsó teleszkóp ferdehátú F-be? Eladnám itt egy személynek, csak vakon vagyok az árat illetően... (Ő szerinte max 2500 ft az 1pár) Köszi előre is!! :D Már olyan 2700-2800 /db-ért lehet venni újat. Használtan egyesek (pl. vaterán) 4e/pár körül árulják. Azt nem tudom,hogy el is adják-e,mert szerintem nevetségesen sok. :D szerk. Már,ha csomagtérajtó telóról beszélünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ennyit a generálról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ennyit a generálról. :D :D ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Már olyan 2700-2800 /db-ért lehet venni újat. Használtan egyesek (pl. vaterán) 4e/pár körül árulják. Azt nem tudom,hogy el is adják-e,mert szerintem nevetségesen sok. :D szerk. Már,ha csomagtérajtó telóról beszélünk. :D Bocsi! Nem arról van szó! Hátsó teló (lengéscsillapító) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Bocsánat! Lehet félreérthető voltam! Hátsó futómű teleszkópról beszélek... (igaz ez magyarul: lengéscsillapító :D ) Akkor nemtom, azt nem vettem még használtan, de ha párban van, akkor 5ezer. (nagyon profin tudok árazni :P :D ) ((csak 2x ne kérj árat ugyan arra, mert lehet hogy nem találom el mégegyszer :lol: :D :lol: )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ennyit a generálról. :D :D Ugye nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 :P ?? :D:lol: Ugye nem? De. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 De. :D :D Mennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 De. :D :D Mennyire? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Mennyire?Mennyire? :D Ostorral csapják a lovakat. (csattog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Egyelőre gondolom a pontos oka nincs meg, vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Egyelőre gondolom a pontos oka nincs meg, vagy tévedek? Ma figyeltem fel rá, miután a második indulása is olyan volt, mintha nem lenne alapjárat szabályozás. Azaz beindítás után azonnal 1000-n pörgött a motor, semmi felpörgés 2000-re és ilyesmik. Autó mellé állva hallottam, hogy alapjáraton csattog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ma figyeltem fel rá, miután a második indulása is olyan volt, mintha nem lenne alapjárat szabályozás. Azaz beindítás után azonnal 1000-n pörgött a motor, semmi felpörgés 2000-re és ilyesmik. Autó mellé állva hallottam, hogy alapjáraton csattog. Hm, mondjuk 2000-re nekem sem szokott... És most mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Hm, mondjuk 2000-re nekem sem szokott... És most mi lesz? Nekem szokott. Egész eddig. Hidegen mindig felpörgött majdnem kétezerig, mint anno régen. Ma utazik el az autószerelőm 10 napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nekem szokott. Egész eddig. Hidegen mindig felpörgött majdnem kétezerig, mint anno régen. Ma utazik el az autószerelőm 10 napra. Nekem 1100 körül van hidegindításnál, aztán beáll 900 körülre. Aznapi későbbi indításoknál már egyből 900 körül van. Remek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nekem 1100 körül van hidegindításnál, aztán beáll 900 körülre. Aznapi későbbi indításoknál már egyből 900 körül van. Remek... Nekem reggel hidegen felpörög először majdnem 2000-re, aztán esik 1200 körülre. Most néztem olajszintet és egy deka nem hiányzik. Szép sötétbarna az olaj. Ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts