astrabandi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Azért van már ilyen is. :D Mondjuk nem a legfölső, de az oldalon lejjebb van az eredeti helyére tehető. Az ára, más kérdés. :D Láttam már a neten de nem ismerem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Van persze, teljesen jó, csak még mindig nem értem, hogy mi a cél a kollégánál azzal az egynéggyel :D Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette . Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette . Meg van az offautó ronda civik ahol az egynégyből gyárilag jó sokat hoztak ki...:D Szal egynégyből is lehet vadállatot csinálni...csak pííííz kérdése...:D Meg amúgy is. egy egkettesből is csinált már itt valaki vadállatot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Én meg elautózom nyomatékból.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Én meg elautózom nyomatékból.... :D Én is úgy szoktam... :P 40-nél már ötödikben van ... :D minek siessek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Tehát nem elegendő az a hideg levegő mennyiség ami be áramlik az általad említett helyen .Mert nekem a gyárinak a helyére van el kanyarintva . És miben nyilvánul meg az hogy így rontok a helyzeten kifejtenéd ezt bővebben ? :D A gyári helyen van még egy toldat,ami a homlokfalra megy, onnan gyakorlatilag külső hőmérsékletű levegőt szív. A melegebb levegő oxigéntartalma kevesebb, ez nagyjából annyit jelent,hogy 15fokos levegő helyett 30fok külső hőmérsékleten olyan 5%-kal lesz kevesebb a teljesítmény. A motortér meg az általad említett helyen mindig melegebb,mint a külső hőmérséklet. Légszűrő nélkül 0-hoz közelít a szívási veszteség, kikapott szűrővel lehet hozni olyan +1 lóerőt is akár 100-150 lovas motornál. Gyári motor tuningját érdemes nem a szívó, fújó oldalon kezdeni. 86lovas cordoba sportszűrővel meg remus közép,végdobbal tudott 91-et. Értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nekem meg ilyen van. De csak azért mert 10000 pénz volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nekem meg ilyen van. De csak azért mert 10000 pénz volt... Úristen ez egy ágyú! :D Tudom persze van ennél sokkal nagyobb is, de most nem ez a lényeg. Gondolom a rádiót már be se kell kapcsolni mert úgyse hallod... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Én is úgy szoktam... :P 40-nél már ötödikben van ... :D minek siessek... :D Szegény motor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Úristen ez egy ágyú! :D Tudom persze van ennél sokkal nagyobb is, de most nem ez a lényeg. Gondolom a rádiót már be se kell kapcsolni mert úgyse hallod... :D :D Nincs olyan vad hangja mint gondolnád. Csak a dobot cseréltem le, minden más maradt a régi. És van hozzá tompító is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Nincs olyan vad hangja mint gondolnád. Csak a dobot cseréltem le, minden más maradt a régi. És van hozzá tompító is. Enyémen is csak a hátsó dob lett cserélve, mégis megdöglik benne az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Enyémen is csak a hátsó dob lett cserélve, mégis megdöglik benne az ember :D A hátul ülők szokták szeretni, igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 A hátul ülők szokták szeretni, igen. :D Nem nagyon szoktak hátul ülni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szegény motor... :D kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D 40 még 1es vazze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D majd jól hazavágódnak a hajtókarok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ötvennél 4 az remélem mindenkinek megfelel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Ötvennél 4 az remélem mindenkinek megfelel :D Háááááátt... Az még dízelben is 3 :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Háááááátt... Az még dízelben is 3 :D :D :D Az egynégy tizenhatvébe' van lójjerő így is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Csak hogy ide is írjak valamit :D : tegnap délután egy 3-as Golfban 3 hülyegyerek vagánykodott! :D 2x2 sávos út, kékfény, sziréna, az előttem lévő kolléga ahogy elhaladt mellette, berántotta a kocsit a belső sávba, tolta neki mint állat, nem foglalkozva vele, hogy jövök ám szembe... Jó, én mentem a az ő sávjába, de mindenki megállt a kereszetződésben(!), de azok meg csak vigyorogva előzték a kocsikat, majd amikor már nekem is fékeznem kellet az idióta miatt, egy hirtelen rántással visszament a külsőbe- És nem is érdekelte, hogy van-e autó a külsőben, mert végig minket néztek, csak röhögtek :D . Kérdem én, mi a f@szt akart ezzel elérni, amikor az én vasam 16tonna, az övé meg 1? Volt meglepetés, de néha megérzi az ember, hogy nem lesz egyszerű a haladás. Vannak még ökrök... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Éés a jó kis céges nettel 2x küldtem el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :D Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. Szia! Nekem van... :lol: A fényező leszedte és nem raktam vissza... kompletten megvan a Opel Astra_1.4 16V... :D Érdekelne helyette egy ugyanilyen stílusú és anyagú E85 felirat... :D De ez erősen off hozzászólás! :P De alacsony fordulaton eszik kevesebbet a verda...cél a 2000-ért tankolás...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Az egynégy tizenhatvébe' van lójjerő így is... :lol: Értemén, de a hátsó ülésre dobott lójerő magazintól miért megy jobban? :P :lol: Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. ezdeg.ci :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. Budaörsön van egy barátom, neki is xev van benne. A bontott ajtó amit rátett színhelyes, de azon is astra_1.4 felirat van. :D Ja meg szarpofozót is rakott fel télre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts