Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Van persze, teljesen jó, csak még mindig nem értem, hogy mi a cél a kollégánál azzal az egynéggyel :D

Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette .

Megosztás:

Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette .

Meg van az offautó ronda civik ahol az egynégyből gyárilag jó sokat hoztak ki...:D

Szal egynégyből is lehet vadállatot csinálni...csak pííííz kérdése...:D

Meg amúgy is. egy egkettesből is csinált már itt valaki vadállatot! :D

Megosztás:

Tehát nem elegendő az a hideg levegő mennyiség ami be áramlik az általad említett helyen .Mert nekem a gyárinak a helyére van el kanyarintva . És miben nyilvánul meg az hogy így rontok a helyzeten kifejtenéd ezt bővebben ? :D

A gyári helyen van még egy toldat,ami a homlokfalra megy, onnan gyakorlatilag külső hőmérsékletű levegőt szív. A melegebb levegő oxigéntartalma kevesebb, ez nagyjából annyit jelent,hogy 15fokos levegő helyett 30fok külső hőmérsékleten olyan 5%-kal lesz kevesebb a teljesítmény. A motortér meg az általad említett helyen mindig melegebb,mint a külső hőmérséklet.

Légszűrő nélkül 0-hoz közelít a szívási veszteség, kikapott szűrővel lehet hozni olyan +1 lóerőt is akár 100-150 lovas motornál.

Gyári motor tuningját érdemes nem a szívó, fújó oldalon kezdeni. 86lovas cordoba sportszűrővel meg remus közép,végdobbal tudott 91-et. Értelme?

Megosztás:

Úristen ez egy ágyú! :D Tudom persze van ennél sokkal nagyobb is, de most nem ez a lényeg.

Gondolom a rádiót már be se kell kapcsolni mert úgyse hallod... :D :D

Nincs olyan vad hangja mint gondolnád. Csak a dobot cseréltem le, minden más maradt a régi. És van hozzá tompító is.

Megosztás:

Csak hogy ide is írjak valamit :D : tegnap délután egy 3-as Golfban 3 hülyegyerek vagánykodott! :D 2x2 sávos út, kékfény, sziréna, az előttem lévő kolléga ahogy elhaladt mellette, berántotta a kocsit a belső sávba, tolta neki mint állat, nem foglalkozva vele, hogy jövök ám szembe... Jó, én mentem a az ő sávjába, de mindenki megállt a kereszetződésben(!), de azok meg csak vigyorogva előzték a kocsikat, majd amikor már nekem is fékeznem kellet az idióta miatt, egy hirtelen rántással visszament a külsőbe- És nem is érdekelte, hogy van-e autó a külsőben, mert végig minket néztek, csak röhögtek :D . Kérdem én, mi a f@szt akart ezzel elérni, amikor az én vasam 16tonna, az övé meg 1? Volt meglepetés, de néha megérzi az ember, hogy nem lesz egyszerű a haladás.

Vannak még ökrök... :P

Megosztás:

Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :D

Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is.

Megosztás:

Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is.

Szia!

Nekem van... :lol:

A fényező leszedte és nem raktam vissza... kompletten megvan a Opel Astra_1.4 16V... :D

Érdekelne helyette egy ugyanilyen stílusú és anyagú E85 felirat... :D

De ez erősen off hozzászólás! :P

De alacsony fordulaton eszik kevesebbet a verda...cél a 2000-ért tankolás...:D

Megosztás:

Az egynégy tizenhatvébe' van lójjerő így is... :lol:

Értemén, de a hátsó ülésre dobott lójerő magazintól miért megy jobban? :P :lol:

ezdeg.ci :D :D :D

Megosztás:

Budaörsön van egy barátom, neki is xev van benne. A bontott ajtó amit rátett színhelyes, de azon is astra_1.4 felirat van. :D Ja meg szarpofozót is rakott fel télre... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.