astrabandi Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Azért van már ilyen is. :D Mondjuk nem a legfölső, de az oldalon lejjebb van az eredeti helyére tehető. Az ára, más kérdés. :D Láttam már a neten de nem ismerem .
astrabandi Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Van persze, teljesen jó, csak még mindig nem értem, hogy mi a cél a kollégánál azzal az egynéggyel :D Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette .
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Nem tudom kire gondolsz . Ha rám akkor nekem azért van mert tettszik a hangja ,ha a legelső kérdező re akkor lehet neki is.De az 1.4 et is fel lehet húzni elég rendesen van cartársunk aki meg tette . Meg van az offautó ronda civik ahol az egynégyből gyárilag jó sokat hoztak ki...:D Szal egynégyből is lehet vadállatot csinálni...csak pííííz kérdése...:D Meg amúgy is. egy egkettesből is csinált már itt valaki vadállatot! :D
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Én meg elautózom nyomatékból.... :D Én is úgy szoktam... :P 40-nél már ötödikben van ... :D minek siessek... :D
hakapeszimaki Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Tehát nem elegendő az a hideg levegő mennyiség ami be áramlik az általad említett helyen .Mert nekem a gyárinak a helyére van el kanyarintva . És miben nyilvánul meg az hogy így rontok a helyzeten kifejtenéd ezt bővebben ? :D A gyári helyen van még egy toldat,ami a homlokfalra megy, onnan gyakorlatilag külső hőmérsékletű levegőt szív. A melegebb levegő oxigéntartalma kevesebb, ez nagyjából annyit jelent,hogy 15fokos levegő helyett 30fok külső hőmérsékleten olyan 5%-kal lesz kevesebb a teljesítmény. A motortér meg az általad említett helyen mindig melegebb,mint a külső hőmérséklet. Légszűrő nélkül 0-hoz közelít a szívási veszteség, kikapott szűrővel lehet hozni olyan +1 lóerőt is akár 100-150 lovas motornál. Gyári motor tuningját érdemes nem a szívó, fújó oldalon kezdeni. 86lovas cordoba sportszűrővel meg remus közép,végdobbal tudott 91-et. Értelme?
Hjoe Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Nekem meg ilyen van. De csak azért mert 10000 pénz volt...
megadave Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Nekem meg ilyen van. De csak azért mert 10000 pénz volt... Úristen ez egy ágyú! :D Tudom persze van ennél sokkal nagyobb is, de most nem ez a lényeg. Gondolom a rádiót már be se kell kapcsolni mert úgyse hallod... :D :D
spzoli Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Én is úgy szoktam... :P 40-nél már ötödikben van ... :D minek siessek... :D Szegény motor... :D
Hjoe Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Úristen ez egy ágyú! :D Tudom persze van ennél sokkal nagyobb is, de most nem ez a lényeg. Gondolom a rádiót már be se kell kapcsolni mert úgyse hallod... :D :D Nincs olyan vad hangja mint gondolnád. Csak a dobot cseréltem le, minden más maradt a régi. És van hozzá tompító is.
spzoli Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Nincs olyan vad hangja mint gondolnád. Csak a dobot cseréltem le, minden más maradt a régi. És van hozzá tompító is. Enyémen is csak a hátsó dob lett cserélve, mégis megdöglik benne az ember :D
megadave Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Enyémen is csak a hátsó dob lett cserélve, mégis megdöglik benne az ember :D A hátul ülők szokták szeretni, igen. :D
spzoli Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 A hátul ülők szokták szeretni, igen. :D Nem nagyon szoktak hátul ülni... :D
pszilaj Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Szegény motor... :D kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D
spzoli Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D 40 még 1es vazze :D
daykiller Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 kopp-kopp-kopp... még jól bírja... igaz, akkor nem rúg, mint a csikó... :D majd jól hazavágódnak a hajtókarok. :D
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Ötvennél 4 az remélem mindenkinek megfelel :D Háááááátt... Az még dízelben is 3 :D :P :D
Jürgen Elküldve Június7, 2011 Elküldve Június7, 2011 Háááááátt... Az még dízelben is 3 :D :D :D Az egynégy tizenhatvébe' van lójjerő így is... :P
zozor Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Csak hogy ide is írjak valamit :D : tegnap délután egy 3-as Golfban 3 hülyegyerek vagánykodott! :D 2x2 sávos út, kékfény, sziréna, az előttem lévő kolléga ahogy elhaladt mellette, berántotta a kocsit a belső sávba, tolta neki mint állat, nem foglalkozva vele, hogy jövök ám szembe... Jó, én mentem a az ő sávjába, de mindenki megállt a kereszetződésben(!), de azok meg csak vigyorogva előzték a kocsikat, majd amikor már nekem is fékeznem kellet az idióta miatt, egy hirtelen rántással visszament a külsőbe- És nem is érdekelte, hogy van-e autó a külsőben, mert végig minket néztek, csak röhögtek :D . Kérdem én, mi a f@szt akart ezzel elérni, amikor az én vasam 16tonna, az övé meg 1? Volt meglepetés, de néha megérzi az ember, hogy nem lesz egyszerű a haladás. Vannak még ökrök... :P
Sanya82 Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :D Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is.
pszilaj Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. Szia! Nekem van... :lol: A fényező leszedte és nem raktam vissza... kompletten megvan a Opel Astra_1.4 16V... :D Érdekelne helyette egy ugyanilyen stílusú és anyagú E85 felirat... :D De ez erősen off hozzászólás! :P De alacsony fordulaton eszik kevesebbet a verda...cél a 2000-ért tankolás...:D
Dáwid Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Az egynégy tizenhatvébe' van lójjerő így is... :lol: Értemén, de a hátsó ülésre dobott lójerő magazintól miért megy jobban? :P :lol: Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. ezdeg.ci :D :D :D
spzoli Elküldve Június8, 2011 Elküldve Június8, 2011 Én pont ezt szeretném amióta megvettem a verdát, mondjuk motor tuning nélkül, nincs valakinek astra_1.4 felirata? Adnék érte astra_2.0-át és a díszlécre akár még cdx feliratot is. Budaörsön van egy barátom, neki is xev van benne. A bontott ajtó amit rátett színhelyes, de azon is astra_1.4 felirat van. :D Ja meg szarpofozót is rakott fel télre... :D
Recommended Posts