Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ennek a definícióját nem találtam meg sehol :D :D

Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :D

Megosztás:

Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :lol:

Havernak van ilyen golfja... 1.8 T motorral, 1.3 felírattal :D :D Nincs ember aki megfogja. :D

Jó, esetleg egy 12szr :P :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

van egy 1.6 16v ecotec-es astrám szeretnék rá sport dobot de a neten ehhez a motor típushoz nem ajálanak semilyet

aki tudja hogy miért az légyszi írjon! (egyáltalán lehet rá tenni nem lesz baja?) MI TÉVŐ LEGYEK? :D

Minden autóra föl lehet tenni a sport dobot az a lényeg neked milyen tetszik és menyi pénzedvanrá teljesítmény növekedést nem lehet elvárni önmagában a hátsó dobtól ehhez komplett rendszer kell de ez más dolog a lényeg ha tetszik akkor teddföl .Nekem is van és még nem mondták , hogy nem faca . :DVisit My Website

Megosztás:

Ez az a hang ami az szeretni hallgatni aki sportdobot rak a kocsira. Bár szerintem ez 2-liter alatt inkább gáz mint menő. Ez az a "úgy szól mint a nagyok, csak qrvára nem megy."Ha sok pízem lesz veszek egy 2-literes, +motortuning, optika semmi, meg egy 1.4-es felirat a seggére. :D

Sajnos általában ez sem igaz. :D A nagyoknál nem a minél hangosabban búgó, rotyogó kipuff a lényeg, ott motorhang is van.

Megosztás:

Havernak van ilyen golfja... 1.8 T motorral, 1.3 felírattal :D :D Nincs ember aki megfogja. :D

Attól függ kivezeti. :lol:

Sajnos általában ez sem igaz. :lol: A nagyoknál nem a minél hangosabban búgó, rotyogó kipuff a lényeg, ott motorhang is van.

Tipikusan a kis köbcenti-sportdobos városi Sumáherek, főleg ha amegelőzi öket mondjuk egy bömös alapgázon, na ere bepipulnak, vissza kettő padlógáz dádádádádádá, visszaelőzlek genya mégha szítszakad a bódé akkor is! Megmutatom, hogy a 20-éves kocsim ér annyit mint egy X5-ős!!!! Aztán majd a kútnál tankolok háromezerér!

Megosztás:

Azé mert 1.4-es ne legyen szép hangja meg ne nézenki jól meg minek a nagy kerék meg minek is egyáltalán csinálni rajta valamit hiszen 1.4 -es .zotya te nem ilyen vagy te is mindig csinálgatod . :D Ez olyan dolog ,hogy kinek mi tettszik .

Megosztás:

Attól függ kivezeti. :lol:

Tipikusan a kis köbcenti-sportdobos városi Sumáherek, főleg ha amegelőzi öket mondjuk egy bömös alapgázon, na ere bepipulnak, vissza kettő padlógáz dádádádádádá, visszaelőzlek genya mégha szítszakad a bódé akkor is! Megmutatom, hogy a 20-éves kocsim ér annyit mint egy X5-ős!!!! Aztán majd a kútnál tankolok háromezerér!

:D :D :D

Aztán meg csodálkoznak, ha az X5 meg az R8 nem áll ki velük keménykedni! :P

Megosztás:

Attól függ kivezeti. :D

Ez igaz ilyennel már én is találkoztam .

Megosztás:

Azé mert 1.4-es ne legyen szép hangja meg ne nézenki jól meg minek a nagy kerék meg minek is egyáltalán csinálni rajta valamit hiszen 1.4 -es .zotya te nem ilyen vagy te is mindig csinálgatod . :D Ez olyan dolog ,hogy kinek mi tettszik .

Csinálgatom persze, se a motort nem tuningolom, se a bódét. Egyszerűen nem osztom azt az elvet, hogy jól néz ki ugyan, de nem megy. Meg aztán előbb legyen rendben minden rozsda-olajfolyás, majd utánna jöhetnek a plussz dolgok. Inkább a kényelmi funkciókkal foglalkozom, elektromosablak-tükör-tetőablak-klíma(nem ezzel a motorral)-szervó-ködös.

Megosztás:

Csinálgatom persze, se a motort nem tuningolom, se a bódét. Egyszerűen nem osztom azt az elvet, hogy jól néz ki ugyan, de nem megy. Meg aztán előbb legyen rendben minden rozsda-olajfolyás, majd utánna jöhetnek a plussz dolgok. Inkább a kényelmi funkciókkal foglalkozom, elektromosablak-tükör-tetőablak-klíma(nem ezzel a motorral)-szervó-ködös.

Ja persze ez így van feltételeztem ,hogy a cartársnak minden tuti és neki ez tetszik .

Megosztás:

Max akkor nem rontasz a helyzeten ha kiszeded a jobbos fényszórót.

Mert gyárilag a homlokfal tetejénél szív üzem hőfokon.

Tehát nem elegendő az a hideg levegő mennyiség ami be áramlik az általad említett helyen .Mert nekem a gyárinak a helyére van el kanyarintva . És miben nyilvánul meg az hogy így rontok a helyzeten kifejtenéd ezt bővebben ? :D

Megosztás:

Azé vannak beteg gépek 2 liter alatt is :lol:

Nem "egy" hanem "AZ"

:lol:

Megosztás:

Tehát nem elegendő az a hideg levegő mennyiség ami be áramlik az általad említett helyen .Mert nekem a gyárinak a helyére van el kanyarintva . És miben nyilvánul meg az hogy így rontok a helyzeten kifejtenéd ezt bővebben ? :D

Pont azt mondta hogy akkor nem rontasz a helyzeten, ha direkt szűrő elől kikapod a lápmpát, és akkor nem a motortér melegét szíja.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.