zotya975 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok! :D Lenne egy pár kérdésem remélem jó topicba irok. Mostanában vettem egy Opel Astra-t "F" 1996 évjáratot 1.6 8v szelepes motorral. Ezzal kapcsolatban lenne egy pár kérdésem. Beszéltem ismerősőmel akinek Opelja van azt mondta,hogy 1.6 8v motor a legjobb megbízható és ahogy Ő fogalmazott "Igénytelen motor". A másik ami érdekes,hogy nekem az Opelem Németből behozott valaki azt mondja,hogy azok a legjobbak mert teljesen más anyagokból építették mint amit a magyarpiacra szántak.Ez igaz vagy nem kell mindet el hínní? Igazából igényzelen motor nincs, csak igénytelen gazdik, akaik nem fogllakoznak a kocsival, csak hajtják. Én az olajon szűrőszetten meg vezérműszillíat kellet vennem mást nem :D :P Gondolom ez alap dolog. Viszont a külső hőfokmérőm nem működik meg a hűtű fűtő kapcsolok mögött a világítás :lol: Opel betegség Nem tudom mennyi ennek a javítási költsége durván mert nekem 20 ezret mondtak valaki meg azt mondta,hogy ez marha sok érte :D Nem opel betegség, az izzók néha kiégnek még a spájzban is. :lol: Kilóméterhuszár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Kilométerhuszár :D Helyesíró bajnok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nem opel betegség, az izzók néha kiégnek még a spájzban is. :D http://kepfeltoltes.hu/110606/PA070022_www...ltoltes.hu_.jpg Még mindig kevés.. :D Helyesíró bajnok! :D Jó, majd küldöm a nem nyert kupakot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Még mindig kevés.. :D Nemsokára készül a negyedmilliós kép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nemsokára készül a negyedmilliós kép. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 :D :D Most mi van 250000-az nem annyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szevasztok! lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni benn! 1.4 16v astrám van, és ha megyek kb 5-6 km 130-140es tempoval akkor mindig kivillan a motorhibát jelző lámpa, máskor nem! nem folyamatos, 5-10mpig világit, majd elmegy ugyan ennyire és újra kigyullad! de pl 110nél nincs semmi! valaki valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szevasztok! lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni benn! 1.4 16v astrám van, és ha megyek kb 5-6 km 130-140es tempoval akkor mindig kivillan a motorhibát jelző lámpa, máskor nem! nem folyamatos, 5-10mpig világit, majd elmegy ugyan ennyire és újra kigyullad! de pl 110nél nincs semmi! valaki valamit? Ki kellene villogtatni a hibakódot! A nagyjából behatárolja a hiba forrását! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Ki kellene villogtatni a hibakódot! A nagyjából behatárolja a hiba forrását! :D az hogyan müködik? csak szalonba lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 az hogyan müködik? csak szalonba lehet? http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szevasztok! lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni benn! 1.4 16v astrám van, és ha megyek kb 5-6 km 130-140es tempoval akkor mindig kivillan a motorhibát jelző lámpa, máskor nem! nem folyamatos, 5-10mpig világit, majd elmegy ugyan ennyire és újra kigyullad! de pl 110nél nincs semmi! valaki valamit? Lambda-szonda szokott ilyenkor lenni. (most még 130-140-nél, később már 110-nél is fog) De ahogy írták is a kivillogtatás sokat elárul, és nem kerül semmibe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Azért szegedre foltozd be a rohambilit :D Fény post küld, ablak nyit: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Vagy majd rtomiét kölcsönkérem műszakira. :D Szójjá majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Szerintetek mit takar a hírdetésben az "amerikai modell" megjelölés? :D Olyan is volt? jobban felszerelt? vagy mi? :D Ja, és ha az én turbós kormányvédőm rosszul mutat, akkor ez milyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! Van egy világos szürke kalaptartóm. Mielőtt szétfaragnám megkérdem kell-e valakinek? Nekem sötétszürke kellene helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csikszu01 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! van egy 1.6 16v ecotec-es astrám szeretnék rá sport dobot de a neten ehhez a motor típushoz nem ajálanak semilyet aki tudja hogy miért az légyszi írjon! (egyáltalán lehet rá tenni nem lesz baja?) MI TÉVŐ LEGYEK? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! van egy 1.6 16v ecotec-es astrám szeretnék rá sport dobot de a neten ehhez a motor típushoz nem ajálanak semilyet aki tudja hogy miért az légyszi írjon! (egyáltalán lehet rá tenni nem lesz baja?) MI TÉVŐ LEGYEK? :D felesleges rá. erősebb nem lesz csak nagyobb hang de azt ingyen is megoldhatod ha lerántod a hátsó dobot. Inkább költs egy kicsit értelmesebb dolgokra. Persze ez csak az én véleményem. Apropó ma szereztem használt 1-2 éves hátsó dobot astrára gyári teknő alakű vastag csővel. 40 ezerért odadom ha érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Apropó ma szereztem használt 1-2 éves hátsó dobot astrára gyári teknő alakű vastag csővel. 40 ezerért odadom ha érdekel 40? Nem 4? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 40? Nem 4? :D Ne rontsd el a bótot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 felesleges rá. erősebb nem lesz csak nagyobb hang de azt ingyen is megoldhatod ha lerántod a hátsó dobot. Inkább költs egy kicsit értelmesebb dolgokra. Persze ez csak az én véleményem. Apropó ma szereztem használt 1-2 éves hátsó dobot astrára gyári teknő alakű vastag csővel. 40 ezerért odadom ha érdekel Dob nélkül alig észrevehetően nő csak meg a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 40? Nem 4? :D 40 ezer ft. új ár a gyárinak 72 ezer huf :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Dob nélkül alig észrevehetően nő csak meg a hangja. ... mondjuk egy tankhoz képest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 ... mondjuk egy tankhoz képest. :D Lyukas dobbal hangosabb volt mint dob nélkül, enynén volt brummogósabb a hangja a sportdob ad neki "sport hangot". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Lyukas dobbal hangosabb volt mint dob nélkül, enynén volt brummogósabb a hangja a sportdob ad neki "sport hangot". Ennek a definícióját nem találtam meg sehol :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Dob nélkül alig észrevehetően nő csak meg a hangja. A dízelnek meg éppen nem! :D Nincs rajta hátsó dob (az Isuzun, és mégis ugyanolyan a hangja, mint a DTL-nek, azon meg persze minden okés kipuff téren) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts