Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok! :D

Lenne egy pár kérdésem remélem jó topicba irok.

Mostanában vettem egy Opel Astra-t "F" 1996 évjáratot 1.6 8v szelepes motorral.

Ezzal kapcsolatban lenne egy pár kérdésem.

Beszéltem ismerősőmel akinek Opelja van azt mondta,hogy 1.6 8v motor a legjobb megbízható és ahogy Ő fogalmazott "Igénytelen motor".

A másik ami érdekes,hogy nekem az Opelem Németből behozott valaki azt mondja,hogy azok a legjobbak mert teljesen más anyagokból építették mint amit a magyarpiacra szántak.Ez igaz vagy nem kell mindet el hínní?

Igazából igényzelen motor nincs, csak igénytelen gazdik, akaik nem fogllakoznak a kocsival, csak hajtják.

Én az olajon szűrőszetten meg vezérműszillíat kellet vennem mást nem :D :P

Gondolom ez alap dolog.

Viszont a külső hőfokmérőm nem működik meg a hűtű fűtő kapcsolok mögött a világítás :lol: Opel betegség Nem tudom mennyi ennek a javítási költsége durván mert nekem 20 ezret mondtak valaki meg azt mondta,hogy ez marha sok érte :D

Nem opel betegség, az izzók néha kiégnek még a spájzban is. :lol:

Kilóméterhuszár :lol:

PA070022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Szevasztok! lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni benn! 1.4 16v astrám van, és ha megyek kb 5-6 km 130-140es tempoval akkor mindig kivillan a motorhibát jelző lámpa, máskor nem! nem folyamatos, 5-10mpig világit, majd elmegy ugyan ennyire és újra kigyullad! de pl 110nél nincs semmi! valaki valamit?

Megosztás:

Szevasztok! lenne 1 kérdésem hátha tud valaki segíteni benn! 1.4 16v astrám van, és ha megyek kb 5-6 km 130-140es tempoval akkor mindig kivillan a motorhibát jelző lámpa, máskor nem! nem folyamatos, 5-10mpig világit, majd elmegy ugyan ennyire és újra kigyullad! de pl 110nél nincs semmi! valaki valamit?

Ki kellene villogtatni a hibakódot! A nagyjából behatárolja a hiba forrását! :D

Megosztás:

Lambda-szonda szokott ilyenkor lenni. (most még 130-140-nél, később már 110-nél is fog)

De ahogy írták is a kivillogtatás sokat elárul, és nem kerül semmibe. :D

Megosztás:

Sziasztok!

van egy 1.6 16v ecotec-es astrám szeretnék rá sport dobot de a neten ehhez a motor típushoz nem ajálanak semilyet

aki tudja hogy miért az légyszi írjon! (egyáltalán lehet rá tenni nem lesz baja?) MI TÉVŐ LEGYEK? :D

felesleges rá. erősebb nem lesz csak nagyobb hang de azt ingyen is megoldhatod ha lerántod a hátsó dobot.

Inkább költs egy kicsit értelmesebb dolgokra. Persze ez csak az én véleményem.

Apropó ma szereztem használt 1-2 éves hátsó dobot astrára gyári teknő alakű vastag csővel.

40 ezerért odadom ha érdekel

Megosztás:

felesleges rá. erősebb nem lesz csak nagyobb hang de azt ingyen is megoldhatod ha lerántod a hátsó dobot.

Inkább költs egy kicsit értelmesebb dolgokra. Persze ez csak az én véleményem.

Apropó ma szereztem használt 1-2 éves hátsó dobot astrára gyári teknő alakű vastag csővel.

40 ezerért odadom ha érdekel

Dob nélkül alig észrevehetően nő csak meg a hangja.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.