spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Magas basszameg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Magas basszameg :D :D http://pics.coldline.hu/pics/248101-20110605-HWoqLB.jpg Micsoda magas? A kereket teteje van magasan? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Micsoda magas? A kereket teteje van magasan? :D :D Bekerült a bilstein rugó, meg a kyb ultra sr gátló...magasabb lett 1cmvel, és valamiért nagyon komfortos a történet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Bekerült a bilstein rugó, meg a kyb ultra sr gátló...magasabb lett 1cmvel, és valamiért nagyon komfortos a történet... Fújjál a gumikba + fél Bar-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Fújjál a gumikba + fél Bar-t. hogy 3.0 legyen? biztos jobban menne tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Magas basszameg :D :D http://pics.coldline.hu/pics/248101-20110605-HWoqLB.jpg Nekem csak az eleje tűnik magasnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Bekerült a bilstein rugó, meg a kyb ultra sr gátló...magasabb lett 1cmvel, és valamiért nagyon komfortos a történet... Oh, ihistenem, de azért még nem leszel öngyi ugye? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Nekem csak az eleje tűnik magasnak. Mivel az elejét csináltuk Edeeeeem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Oh, ihistenem, de azért még nem leszel öngyi ugye? :D :D Gyöngyi leszek miatta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Gyöngyi leszek miatta :D Blitzen miért nem mondta, hogy ezirányú hajlamaid vanank, átoperáltunk volna. :D Na majd most. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Gyöngyi leszek miatta :D A hajad legalább meg van hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ......Müszakilag rendben van, nagyon jó isuzu motorral egy pöcre indul.......... :D :D :P Nyilván a jó isuzut csak adja hozzá, mert ami benne van az az isuzutól is és a jótól is messze van :lol: Magas basszameg :lol: :D http://pics.coldline.hu/pics/248101-20110605-HWoqLB.jpg Tekerd le a fénycórót, mert vakítasz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Ha klubtag vagy, kapsz galériát, meg pár topicot, amiről jelenleg még nem tudod hogy létezik. Ha nem a topic nevére, hanem az utolsó számra kattintasz ami mellette van, akkor az utolsó oldalra ugrik. Ha pedig a kis kék kockára, ami a topic neve, és az oldalszámok között van, akkor az első, általad még nem olvasott hozzászóláshoz ugrik. :D Értem köszi! De a fórumnál arra gondoltam hogy nincsen e olyan beállítás ( más fórumoknál van) hogy milyen sorrendben legyenek a hozzászólások. Időrendben növekvő vagy csökkenő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 A hajad legalább meg van hozzá! :D "F@sszal a pofámon kussolnék" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Az Isuzuk nem turbósak? :P Mert nem vagyok hozzáértő az olajkályhák terén, de mintha ebből hiányozna némi csövezés... :lol: Nyilván a jó isuzut csak adja hozzá, mert ami benne van az az isuzutól is és a jótól is messze van :D Épp ez az! :lol: Bírom az ilyen hírdetéseket. :D Van akit be is lehet ám csapni vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Épp ez az! :P Bírom az ilyen hírdetéseket. :D Van akit be is lehet ám csapni vele. :D Olyan ember szerintem nincs, aki a jó állapotáért vesz 80-ért egy olyan autót, aminek a műszakilag kifogástalan motorja fél méteres olajsár alatt van. Vagy ez csak korrózióvédelem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Olyan ember szerintem nincs, aki a jó állapotáért vesz 80-ért egy olyan autót, aminek a műszakilag kifogástalan motorja fél méteres olajsár alatt van. Vagy ez csak korrózióvédelem? :D Hidd el, lesz aki megveszi... még isuzunak is... :D :D :P ja, és: Előbb utóbb csak le-szekáljuk róla. :lol: (a szárnyat is sikerült :D :lol: :D ) Nem hagyom magam befolyásolni... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Hidd el, lesz aki megveszi... még isuzunak is... :D :D :D ja, és: Nem hagyom magam befolyásolni... :D :P :lol: Az már meg is érdemli :lol: :lol: Dehogynem :D Tedd a képernyőre a kezed, és mond utánam: egy-kedó-hááom-távozzturbokormányvédőőő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Gyöngyi leszek miatta :D A haj már majdnem megvan hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Na ezért állítják vissza a határellenőrzést. :D Vagy nem. http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20110604_ni...norzes_bucsunal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Magas basszameg :lol: :D http://pics.coldline.hu/pics/248101-20110605-HWoqLB.jpg Tényleg nagyon magas. Már szinte terepjáró. :D vigyázz a kanyarokban, mert billegni fog. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ez a fajta kijelző: http://href.hu/x/fex8 ha a két gombot egyszerre sokáig nyomom, 50-ig kiírja a pillanatnyi sebességet. Van még más is amit ki lehet vele írni ? Ha én összezárom azt a két pontot a biztitáblában lévő csatlakozóban akkor ezen a kijelzőn megjelenik a hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 ez a fajta kijelző: http://href.hu/x/fex8 ha a két gombot egyszerre sokáig nyomom, 50-ig kiírja a pillanatnyi sebességet. Van még más is amit ki lehet vele írni ? Ha én összezárom azt a két pontot a biztitáblában lévő csatlakozóban akkor ezen a kijelzőn megjelenik a hibakód? A kijelző csak a vele kapcsolatos hibakódokat dobja, pölö a külső hőmérséklet jeadó hibáját. A két diagcsati zárásakor, és gyujtás ráadásakor a motorkontrol lámpa fog villogni, pölö egy villanás szünet két villanás :12....stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 A kijelző csak a vele kapcsolatos hibakódokat dobja, pölö a külső hőmérséklet jeadó hibáját. A két diagcsati zárásakor, és gyujtás ráadásakor a motorkontrol lámpa fog villogni, pölö egy villanás szünet két villanás :12....stb. Értem, köszi! És a villanásokból meg lehet tudni mi micsoda? hol lehet ezeknek utánanézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Értem, köszi! És a villanásokból meg lehet tudni mi micsoda? hol lehet ezeknek utánanézni? Pölö itt klikk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts