spzoli Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 GOOGLE POWAAA: Ausztriában a Világgazdasági Fórum Bécsben tartandó rendezvénye miatt 2011. június 4-én 00:00 órától június 9-én 24:00 óráig valamennyi határszakaszon visszaállítják a határforgalom ellenőrzést. még google. schengeni övezet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Koni :D Ezt a szót ne emlegesd, csak ha segítesz levakarni a ragasztót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Ezt a szót ne emlegesd, csak ha segítesz levakarni a ragasztót... :D Szerintem nem maradna ragasztó az autón...de festék se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Ezt a szót ne emlegesd, csak ha segítesz levakarni a ragasztót... :D Nekem is van 1 Koni matricám. Felrakjuk, aztán segítek levakarni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Szerintem nem maradna ragasztó az autón...de festék se :D Miért? A matrica már lejött, "csak" a körvonala van meg ragasztóból :D De ezt már MHT-vel együtt veszem le.., Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nekem is van 1 Koni matricám. Felrakjuk, aztán segítek levakarni. :D Lehet hogy teljesen körbe kéne ragasztani az autót, aztán lehúzni róla, mert ott ahol a matrica volt, fényesebb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nekem Románia rémlett még. ........ Románia nem kéri! Simán személyivel mehetsz! (ma voltam 2x is :D, 1ik alkalommal még a személyiket sem kérték :D Jó ha van az embernek 5-6 osztálytársa, aki vámos! :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Románia nem kéri! Simán személyivel mehetsz! (ma voltam 2x is :D, 1ik alkalommal még a személyiket sem kérték :D Jó ha van az embernek 5-6 osztálytársa, aki vámos! :P :lol: ) És még jobb, ha nem sz.patta az ember 4-8 éven keresztül azt az 5-6 osztálytársat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 És még jobb, ha nem sz.patta az ember 4-8 éven keresztül azt az 5-6 osztálytársat :D :lol: :D :D Legjobb haverok voltunk !!! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Elvileg szomszédos országok közül már csak Ukrajna, Horvátország és Szerbia kér útlevelet. Horvátországba is elég a személyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Köszönöm az utazási tippeket, a kipufogóra meg aludtam egyet. Így nem merek nekiindulni egy hosszabb útnak nagy terheléssel, inkább kicserélem még itthon, és pár évig le van róla a gond. Találtam Unix-ban 3 félét, Unix, Asso, és Bosal (10-12 ezer Ft között). Az kéne nekem, hogy teljesen méretpontos legyen, és bírja pár évig. Lángautóban találtam Marix márkát, kicsit drágábban, de oda lehet tudok szerezni kedvezményt, így még akár ezeknél olcsóbb is lehet. Viszont ahhoz azt írják, hogy 1996 évtől, C14SE automata váltóval. :D Volt olyan? Vagy jó lenne az én szekeremhez is? Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Köszönöm az utazási tippeket, a kipufogóra meg aludtam egyet. Így nem merek nekiindulni egy hosszabb útnak nagy terheléssel, inkább kicserélem még itthon, és pár évig le van róla a gond. Találtam Unix-ban 3 félét, Unix, Asso, és Bosal (10-12 ezer Ft között). Az kéne nekem, hogy teljesen méretpontos legyen, és bírja pár évig. Lángautóban találtam Marix márkát, kicsit drágábban, de oda lehet tudok szerezni kedvezményt, így még akár ezeknél olcsóbb is lehet. Viszont ahhoz azt írják, hogy 1996 évtől, C14SE automata váltóval. :D Volt olyan? Vagy jó lenne az én szekeremhez is? Gábor Bosal teljesen jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Köszönöm az utazási tippeket, a kipufogóra meg aludtam egyet. Így nem merek nekiindulni egy hosszabb útnak nagy terheléssel, inkább kicserélem még itthon, és pár évig le van róla a gond. Találtam Unix-ban 3 félét, Unix, Asso, és Bosal (10-12 ezer Ft között). Az kéne nekem, hogy teljesen méretpontos legyen, és bírja pár évig. Lángautóban találtam Marix márkát, kicsit drágábban, de oda lehet tudok szerezni kedvezményt, így még akár ezeknél olcsóbb is lehet. Viszont ahhoz azt írják, hogy 1996 évtől, C14SE automata váltóval. :D Volt olyan? Vagy jó lenne az én szekeremhez is? Gábor Én Bosalt vettem méretpontos volt, csak éppen felfogató kampó nem volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Bosal teljesen jó. :D És kell még valami tömítést / csavart / bilincset / akármit vennem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Én Bosalt vettem méretpontos volt, csak éppen felfogató kampó nem volt rajta. Mert ez is a faceliftnél változott, Te '95 utániakhoz valót vettél. Nekem asszem az az Asso márkájú van, azon megvolt minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 És kell még valami tömítést / csavart / bilincset / akármit vennem? Nem, de előfordul, hogy a régi csövet tovább kell flexelned, mert rá van gyógyulva. A bilincs is letört amikor le akartam tekerni a csavart. Én meghegesztettem, de ha gondolod vegyél újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 És kell még valami tömítést / csavart / bilincset / akármit vennem? Vegyél jó sok csavarlazítót, meg jó minőségű szerszámokkal csináld, nekem úgy belerohadtak az összefogató csavarok a katalizátorba, hogy beletörtek, aztán fúrhattam ki őket. Azóta átmenőcsavaros az a rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vegyél jó sok csavarlazítót, meg jó minőségű szerszámokkal csináld, nekem úgy belerohadtak az összefogató csavarok a katalizátorba, hogy beletörtek, aztán fúrhattam ki őket. Azóta átmenőcsavaros az a rész. Nekem nem kellett a katiig bontani, vagy a középdobról beszélünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Vegyél jó sok csavarlazítót, meg jó minőségű szerszámokkal csináld, nekem úgy belerohadtak az összefogató csavarok a katalizátorba, hogy beletörtek, aztán fúrhattam ki őket. Azóta átmenőcsavaros az a rész. Akkor nem csak én csináltam így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Köszönöm az utazási tippeket, a kipufogóra meg aludtam egyet. Így nem merek nekiindulni egy hosszabb útnak nagy terheléssel, inkább kicserélem még itthon, és pár évig le van róla a gond. Találtam Unix-ban 3 félét, Unix, Asso, és Bosal (10-12 ezer Ft között). Az kéne nekem, hogy teljesen méretpontos legyen, és bírja pár évig. Lángautóban találtam Marix márkát, kicsit drágábban, de oda lehet tudok szerezni kedvezményt, így még akár ezeknél olcsóbb is lehet. Viszont ahhoz azt írják, hogy 1996 évtől, C14SE automata váltóval. :D Volt olyan? Vagy jó lenne az én szekeremhez is? Gábor Szia nekem automata váltós az astrám 1,8-as és arra nekem egy hátsó dob (gyári 60-80 ezer ft között mozog) lehozattam már ezerfélét az unixal,bárdival stb. de egyik se volt jó. Nagy nehezen találtak egyet nekem a bárdisok pesten, nagy teknő alakú dob nem hengeres, a csatlakozója nem bilincses hanem olyan mint a középső dobé csavaros. szóval az is számít a dobnál hogy kézi vagy automataváltós Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ahoj Day! Boldogot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Sokboldogat Daykiller! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ahoj Day! Boldogot! :D Sokboldogat Daykiller! :D Kösziköszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Szia nekem automata váltós az astrám 1,8-as és arra nekem egy hátsó dob (gyári 60-80 ezer ft között mozog) lehozattam már ezerfélét az unixal,bárdival stb. de egyik se volt jó. Nagy nehezen találtak egyet nekem a bárdisok pesten, nagy teknő alakú dob nem hengeres, a csatlakozója nem bilincses hanem olyan mint a középső dobé csavaros. szóval az is számít a dobnál hogy kézi vagy automataváltós Ezt nem gondoltam volna... :D A hátsó dobhoz mi köze az automata váltónak amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Június4, 2011 Megoszt Elküldve Június4, 2011 Ezt nem gondoltam volna... :D A hátsó dobhoz mi köze az automata váltónak amúgy? ezt én se tudom. de a gyári könyvébe is az van írva hogy csak automata váltóhoz való kipufogódob szerelhető fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts