zotya975 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Én is az újra tippelnék inkább, az a biztos (ha hosszabb távra tervez vele) :) Hogy lehet kipróbálni a hűtőt? (nem autóban) az 1.6-osból még megvan a hűtő, ki kéne próbáljam, kéne egy haveromnak (de nem akarom úgy odaadni, hogy nem próbáljuk ki előtte!). Az autóban nem volt semmi baja, a víz sem fogyott egyáltalán. :D Ötletek? Köszi előre is! B) mennyi nyomást bír ki egy hűtő? ( tippem: rákötném a vízhálózatra - csapra - az 3 - 3,5 bar-t tud nálunk. (vagy ez hülye ötlet? :D ) A víz is jó, de én felnyomatnám levegővel , és betenném egy kád vízbe. Az a baj, hogy nem csak a nyomást kell bírnia, hanem a hőingadozást is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 A víz is jó, de én felnyomatnám levegővel , és betenném egy kád vízbe. Az a baj, hogy nem csak a nyomást kell bírnia, hanem a hőingadozást is. Erre a levegős megoldásra nincs lehetőségem sajna! Ha eszetlen hajtás után sem fogyott a víz belőle (tiltásokkal), fél napi járogatással... Tudom hogy jó, csak meg akarnék bizonyosodni valahogy róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Erre a levegős megoldásra nincs lehetőségem sajna! Ha eszetlen hajtás után sem fogyott a víz belőle (tiltásokkal), fél napi járogatással... Tudom hogy jó, csak meg akarnék bizonyosodni valahogy róla. :D Akkor hálózati nyomást neki lehetőleg forró vízzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Akkor hálózati nyomást neki lehetőleg forró vízzel. Nah ez megoldható, eszembe sem jutott volna! :D Köszi! :D Holnap megy a bojler végére! :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 ... mennyi nyomást bír ki egy hűtő? ( tippem: rákötném a vízhálózatra - csapra - az 3 - 3,5 bar-t tud nálunk. (vagy ez hülye ötlet? :D ) A hűtősapkában lévő szelep 1-1,5 bar között már nyitni szokott a hűtőrendszer védelmében. Ettől nyílván többet bír ki a radiátor, de 3,5 bar nyomástól szerintem már szétmegy, de legalább is nem kockáztatnám. Én is inkább a levegős-vízbemártós próbát mondanám, akárcsak Zotya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Ez mi akar lenni??? Mit állít vele az ember, és mit kapcsol?? :D Helló! A telefónt tudod vele vezérelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Helló! A telefónt tudod vele vezérelni. Köszönöm :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 A hűtősapkában lévő szelep 1-1,5 bar között már nyitni szokott a hűtőrendszer védelmében. Ettől nyílván többet bír ki a radiátor, de 3,5 bar nyomástól szerintem már szétmegy, de legalább is nem kockáztatnám. Én is inkább a levegős-vízbemártós próbát mondanám, akárcsak Zotya. Házilag azt hogy tudnám megoldani? Nincs kompresszorom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Házilag azt hogy tudnám megoldani? Nincs kompresszorom.. :D Lábpumpa? Szerintem legegyszerűbb egy szelepet beragasztani egy műanyag dugóba-kupakba, amit bele tudsz szorítani csőbilincsel egy vízcsőbe, azt meg rá a hűtőre. Lezárod a másik két felét is, a jeladót betekered, és felpumpálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 Hát ezt meg kell veletek osztani... Ilyen pihent agyú embert hogy hord a hátán a föld???? :D :D LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Hát ezt meg kell veletek osztani... Ilyen pihent agyú embert hogy hord a hátán a föld???? B) :D LINK Jól készen van akárkinek is kipattant az agyából, de legalább egy jót röhögtem :D :) ....elvégre ez a célja!! De én azt mondom, kell ilyen hirdetés is a komoly, rohanó, stresszes világunkba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 váltóolaj csere, meg vmi kis fém biszbasz csere a váltóba PIPA Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 váltóolaj csere, meg vmi kis fém biszbasz csere a váltóba PIPA Könnyebb váltani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Unatkoztunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/246395-20110601-27lUGG.jpg http://pics.coldline.hu/pics/246394-20110601-zJYfHU.jpg Unatkoztunk :D :D Jöhetnél hozzám is......enyémre is ráférne már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 :D Jöhetnél hozzám is......enyémre is ráférne már :D A fekete műanyagot nem fogom tudni úgy lepucolni, hogy így nézzen ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A fekete műanyagot nem fogom tudni úgy lepucolni, hogy így nézzen ki :D Egye fene maradhat fekete....de csillogjon ám :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Egye fene maradhat fekete....de csillogjon ám :D :D + :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 http://viz-gaz-kisgep.bolt.hu/shop_ordered...unas_718257.jpg + http://www.csillamtetovalas.hu/images/uplo..._csillampor.jpg :D Jájjjjjjjjjjj.........így nem jó :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 http://pics.coldline.hu/pics/246395-20110601-27lUGG.jpg http://pics.coldline.hu/pics/246394-20110601-zJYfHU.jpg Unatkoztunk :D Húúú... nagyon ismerős a második kép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Húúú... nagyon ismerős a második kép... :D Persze hogy az. Fészbúkon láttad az előbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Persze hogy az. Fészbúkon láttad az előbb. :D Valahonnan máshonnan... Csak nem ugrik be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Valahonnan máshonnan... Csak nem ugrik be... őőő... Keszin egy benzinkúton diszkózott valami hasonló. Biztos elszikrázott az útig, és akkor láttad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Könnyebb váltani? :D olyan mint amikor bevazelinozod a ######od :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 olyan mint amikor bevazelinozod a ######od :D A valódi nőknél, van egy beépített funkció, ennek a kiváltására. :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts