Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 esetleg bajuszt rajzolt neked filctollal, vagy az emelőt feldugja és kinyitva huzva ki vérmérséklettől függően :twisted: :twisted: Pontosan!!!! :) :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 esetleg bajuszt rajzolt neked filctollal, vagy az emelőt feldugja és kinyitva huzva ki vérmérséklettől függően :twisted: :twisted: Redline nem akarok kötekedni, de moderátor létedre idézz rendesen, mert én nem szoktam verekedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 javítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Aztec egy-2 kepet mutass mar majd azokrol az ov megoldasokrol...csao vaz eltuntek az ekezetes betuim >D mindenfele hulyeseget ir helyette a klaviaturha >D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Hali.Kess ma vitte el a szoknyákat-tutti jók lettek.-nála jelentkezetek. SZOMORU VAGYOKmert tegnapelőtt egy nyuszi átfutott előttem és gajjjjjra vágta a lőköst és az olajradit És a semmi közepén álltam egy mozgásképtelen gsi-vel mivel rögtön elment az olaj.Az egész géptető is olaj lett. :x (még a nyúl is-aki rögtön kinyult :) ) Ugyhogy az elmult 2 napom azzal telt, hogy szaladgáltam össze -vissza. Az olajradiátort sikerült egy ezredesért meghegeszteni-a lököst pedig elvittem egy szakihoz és azt mondta nem gond rá se fogsz ismerni. Visszamentem a tett helyszinére és összeszedtük a kis lego nagyságu darabokat is--most már csak össze kell legózni. Kess ma látta a lököst --szerintem siralmas. :x :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Oh vazz ezt akkor beszoptad picit....de ha ien tarifákkal csináltatod meg akkor no pánik!Amugy én legalább annyira sajnálam a nyuszit is !!! Sajna de nyúl párti vagyok ... :) Csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 FehérGsi!!! Köszi a váltószoknyát meg a kézifékét!!! Gratula a nagymaminak, iszonyat jók lettek!!! Ja és persze köszi neked is, hogy közzétetted itt a fórumon!!! :lol: Köszi még Kess-nek is , aki elhozta a cuccost!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Fehérgsi! Ha mégis kell majd, tudok olajhűtőt (c20xe), igaz, itt pesten. Holnap ha minden jól megy, én is meglátom a szoknyákat! Már esz a fene meg a kíváncsiság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 me2!!!én is holnap megyek Kesshez a cuccért....már én is kiba***** kiváncsi vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 me2!!!én is holnap megyek Kesshez a cuccért....már én is kiba***** kiváncsi vagyok :lol: Bebebeeeee!!!! Én voltam a leggyorsabb!!!!! :) :lol: :D Nekem már a kezemben van a kész áru!!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 FehérGSi! Ebben az esetben jobb hogy nem Playboy nyuszi került az utadba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 FehérGSi! Ebben az esetben jobb hogy nem Playboy nyuszi került az utadba! :) Miért??? Lehet hogy a nyuszi egy Playboy-nyuszié volt, és akkor....... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Elkészült a 2004-es dekor az autóra! :lol: http://www.opel16v.hu/kepek/2004/dekor/elol.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2004/dekor/hatul.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2004/dekor/oldal1.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2004/dekor/oldal2.jpg http://www.opel16v.hu/kepek/2004/dekor/oldal3.jpg Csini, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Elkészült a 2004-es dekor az autóra! :lol: Csini, mi? :) Hát ez bazzzzz, nagyon állat lett!!! Gratula hozzá!!!! Látom ám a hátsó kilincsek milyen mókásan vannak "eltüntetve"! Nem lett volna 1szerűbb lefalazni?? (vagy használod a hátsó ajtókat is??? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Opel16v! Szép! Szvsz egy internetszolgáltató autóján nincs ennyi ".hu" felirat!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Csini, mi? :) Jól van látom alakulnak a dolgok :wink: Köff, hogy toltál fel képeket a kocsiról :lol: Motor bejáratása hogy áll ? Holnap mikor tudnálak felhívni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 Ja, és az hogy van, hogy a népi szájhagyomány alapján az 1.6 ecotec motorok az opel legrosszabjai, te meg azzal versenyzel? /Ez nem rosszindulatú kéréds volt, pusztán kíváncsi vagyok, hogy igaz-e az a sok szörnyűség amit erről hallottam, mielőtt félreérti valaki/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 ....1.6 ecotec motorok az opel legrosszabjai, te meg azzal versenyzel?.... Nincs mit tenni, mazoista alkat a lelkem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 üdv még sokan nem jelentkeztek a szoknyákra :!: :!: nem akarok bunkónak tűnni, de ha már elhoztam legalább aki rendelt annyi fáradságot vegyen hogy jelentkezik nálam és eljön a cuccért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 aki hamarabb jelentkezik az viheti itt a számom:30/9306646 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március31, 2004 Megoszt Elküldve Március31, 2004 IQBéla! Az 1.6 ecotec nagyon jól tükrözi a gazdáját, vagyis ha a karbantartása igényesen folyik, akkor csodákra képes, ha viszont elhanyagolják, akkor jön a siránkozás. :D Mellékesen megjegyzem, hogy az utóbbi két évben ilyen motorral versenyeztem, csak a tavalyi évben 15 versenyen indultam ezzel az autóval, és soha egy rossz nyikkanása nem volt a motornak. 180000km-el is vígan zenélt. .hu azért van több is az autón, mivel nem kizárólagos szponzoraim vannak. Sok kicsi sokra megy. :) Mélykék! Bármikor reggel 8 után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Hát ez bazzzzz, nagyon állat lett!!! Gratula hozzá!!!! Látom ám a hátsó kilincsek milyen mókásan vannak "eltüntetve"! Nem lett volna 1szerűbb lefalazni?? (vagy használod a hátsó ajtókat is??? :?: Nem is lett volna baj, ha megmaradnak a kilincsek, de az elsőket is le lehetett volna akkor már fényezni, ezen nem kellett volna spórolni :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 üdv még sokan nem jelentkeztek a szoknyákra :!: :!: nem akarok bunkónak tűnni, de ha már elhoztam legalább aki rendelt annyi fáradságot vegyen hogy jelentkezik nálam és eljön a cuccért.... De bunkónak tűnsz :) Egyébként, ha nem jelentkeznek akkor én egy 1000-ért átveszek egyet, hogy nem bukj nagyot csak a felét :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 IQBéla! Az 1.6 ecotec nagyon jól tükrözi a gazdáját, Motorcsere után ilyet mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április1, 2004 Megoszt Elküldve Április1, 2004 Nem is lett volna baj, ha megmaradnak a kilincsek, de az elsőket is le lehetett volna akkor már fényezni, ezen nem kellett volna spórolni :twisted: ezzel 1etértek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts