astrabandi Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 [quote name='zotya975' Ja ezt is lehetne de nincs értelme . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 [quote name='zotya975' Ja ezt is lehetne de nincs értelme . :D Pont ugyanannyi értelme van .Adott két használati tárgy a kifejlesztésök között eltelt pár évtized, ugyanarra lehet mindkettőt használni, de az árkategória sem azonos. Van egy fafűrészed, elfűrészelsz vele évente 3 lecet, én meg odamegyek a láncfűrészemmel, és elmondom a kézifürészed milyen szar, elavult, rozsdás, szar a fogása meg életlen. Bezzeg a Still milyen király! Valami hasonló az összehasonlítás egy 20 éves Astra, és egy vadi új BMW-között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 nyugi-nyugi-nyugi, írtam már mailt délelőtt :D Érdeklődéssel várjuk a fejleményeket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 nyugi-nyugi-nyugi, írtam már mailt délelőtt :D Szóljál már légyszi a q7es barátodnak, hogy jöjjön beszélgetni megint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 A cső az egyetlen közös dolog a kettőben. :D Miért? Mind a kettő villanyal megy. Az már 2 :D :D Érdeklődéssel várjuk a fejleményeket! :D Szóljál már légyszi a q7es barátodnak, hogy jöjjön beszélgetni megint :D Betegek... :) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Nem úgy van, hogy minden neoncső fénycső, de nem minden fénycső neoncső? :D A fénycső nem neoncső, a neoncső nem fénycső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 A fénycső nem neoncső, a neoncső nem fénycső. Itt hülyeségeket beszélnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Itt hülyeségeket beszélnek? Ennek a neonhoz már semmi köze nincs, csak a hibás elnevezés maradt meg az elődtől. :D Ja meg a hétköznapi fénycsövek nem nagy fesszel üzemelnek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Attól még a neoncső is egyfajta fénycső, nem? Függetlenül attól, hogy hétköznapi, vagy sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Attól még a neoncső is egyfajta fénycső, nem? Függetlenül attól, hogy hétköznapi, vagy sem. :D De a neoncsövet neoncsőnek nevezzük és a fénycsövet NEM neoncsőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Üdv! volna egy kérdésem műszeregység cserével kapcsolatban, a gyikban elolvastam a leírást, de egyvalami nem világos számomra.(lehet csak nekem:D) adott a gyári óra a c14nz-mben w=1111, és lenne egy valami teljesen más w számú (talán w=1068) ,de vdo gyártmányú óra, az én km órám akkor átpakolható a másik óracsoportba? vagy csak abban az esetben ha az enyém is vdo-s lenne, vagy az enyém is az csak nem tudok róla:D kicsit cifrább lett mint gondoltam, de remélem tud majd segíteni valaki, köszi előre is! Egy az egyben nem megy átt, kicsit más az óra kialakítása. Egy kicsi reszelésl befaragható. Amúgy ránézésre meg lehet állípítani, hogy az adott óra delco, vagy vdo: Mi a túró van? Nem fogadja el a fórum a Coldline linkjét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Egy az egyben nem megy átt, kicsit más az óra kialakítása. Egy kicsi reszelésl befaragható. Amúgy ránézésre meg lehet állípítani, hogy az adott óra delco, vagy vdo: Mi a túró van? Nem fogadja el a fórum a Coldline linkjét... :D Szerintem ha kiveszed a "jpg" után az entert, menni fog... Előre is elnézést a képpel idézésért, de az eredetiben nem is volt kirakva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Szerintem ha kiveszed a "jpg" után az entert, menni fog... Előre is elnézést a képpel idézésért, de az eredetiben nem is volt kirakva! :D Nem tudom mi lelte, eddíg mindíg erről az oldalról linkeltem a képeket, most meg valami dinamikus oldalra hivatkozik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Szerintem ha kiveszed a "jpg" után az entert, menni fog... Előre is elnézést a képpel idézésért, de az eredetiben nem is volt kirakva! B) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Nem tudom mi lelte, eddíg mindíg erről az oldalról linkeltem a képeket, most meg valami dinamikus oldalra hivatkozik... :D Nem az oldallal van a baj. Hanem, hogy véletlenül bekerült egy "ENTER" a link és a tag közé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Nem az oldallal van a baj. Hanem, hogy véletlenül bekerült egy "ENTER" a link és a tag közé... :D Hmmm....lehetséges... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! Mi történt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Mi történt? :D Valami futball meccs lesz, vagy mifene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Valami futball meccs lesz, vagy mifene... Eh már megint? Ezek sosem unják meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! Van rá külön topik...ott veresd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Egy az egyben nem megy átt, kicsit más az óra kialakítása. Egy kicsi reszelésl befaragható. Amúgy ránézésre meg lehet állípítani, hogy az adott óra delco, vagy vdo: Mi a túró van? Nem fogadja el a fórum a Coldline linkjét... :D én nem tudom kivenni a különbséget a két óra között, vagyis csak annyit veszek észre hogy a vdo-nál a mutató 20ról indul, a delco-nál meg kicsit alatta van. az enyém ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 én nem tudom kivenni a különbséget a két óra között, vagyis csak annyit veszek észre hogy a vdo-nál a mutató 20ról indul, a delco-nál meg kicsit alatta van. az enyém ilyen: http://i.imgur.com/IKjsy.jpg ez Delco. de nem volt egyértelmű a piros bekarikázás, hogy ott van a különbség a képen. ugye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 én nem tudom kivenni a különbséget a két óra között, vagyis csak annyit veszek észre hogy a vdo-nál a mutató 20ról indul, a delco-nál meg kicsit alatta van. az enyém ilyen: http://i.imgur.com/IKjsy.jpg heló! A különbséget a w betű és a kmh felirat elhelyezkedésében keresd. A tiéd Delco lesz, tippem szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 ez Delco. de nem volt egyértelmű a piros bekarikázás, hogy ott van a különbség a képen. ugye. a piros karikában szerepel az a különbség is amit én észrevettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts