spzoli Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ilyet érdemes venni? Van tapasztalata vkinek? Mennyit bír? Mennyire véd? Nem ér le, ha le van ültetve a gép? :D Ez arra jó, hogy mindenhol leér, még gyári magasságú autóval is. :D Nekem a bölcső meg az olajteknő szokott leérni. :) Te merre jársz? B) Mert nekem nem szokott leérni csak a középdobom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ez arra jó, hogy mindenhol leér, még gyári magasságú autóval is. :D Te merre jársz? :) Mert nekem nem szokott leérni csak a középdobom... B) Akkor nagyon lóg a középdobod, nekem is a teknő, meg a bölcső van szálcsiszolva :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Akkor nagyon lóg a középdobod, nekem is a teknő, meg a bölcső van szálcsiszolva :D :D :) Mondjuk tegnap is úgy gondolta szembe a rezsóbokszer hogy majd felmászok a padkára, hogy ő el tudjon menni... B) Aztán visszatolatott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 B) Mondjuk tegnap is úgy gondolta szembe a rezsóbokszer hogy majd felmászok a padkára, hogy ő el tudjon menni... :D Aztán visszatolatott :D Én egy Matizt toltam ki az egyirányúból (volt 50% esélye, hogy jó oldalról próbálja meg, de nem sikerült...) Jött szembe, én megálltam, és kérdeztem tőle hogy na most akkor mi legyen... nem értette... elkezdtem rámászni szemből, a hölgyike nagyon érezte a hatalmas gépezetet, mert volt még vagy 30 centi, amikor ez már kapaszkodott a kormányba csukott szemmel :D :D :) Aztán megtalálta a rükit nagy nehezen, de nehogy valamit félreértsen kikísértem az utcából vonatozva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Ez arra jó, hogy mindenhol leér, még gyári magasságú autóval is. :D Te merre jársz? :D Mert nekem nem szokott leérni csak a középdobom... :) Ki kellett menni az útról a kukoricaföldre, mert féltem hogy az úton elakadok. :D Később fater elismerte, hogy valóban járnak arra, de jobbára csak zetorral. B) Mondjuk tegnap is úgy gondolta szembe a rezsóbokszer hogy majd felmászok a padkára, hogy ő el tudjon menni... :D Aztán visszatolatott :D De csak azért mert nem ült a boxerban 6 db 95kilós köműves. Én még soha nem tolattam vele más elől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Szerencse, vagy pech. Még jó kérdés, de lehet lesz lehetőségem céges benzinnel, autópályán megjáratni a verdát. Majd kiderül, de valószínű irány Sopron! Csak trafival ne találkozzak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 Ezeket olcsónak mondanám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tudom, mindig jövök a hülye kérdéseimmel, de az E12GV motorkódban az első betű mit jelöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tudom, mindig jövök a hülye kérdéseimmel, de az E12GV motorkódban az első betű mit jelöl? Azt hogy "E"z nem F astra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tudom, mindig jövök a hülye kérdéseimmel, de az E12GV motorkódban az első betű mit jelöl? Gondolom A corsa Az F Astra könyv szerint E = Euronorm 12 = lökettérfogat G = Sűrítési viszony 8,5-ig V = porlasztó De,hogy az euronorm mit jelent,azt passzolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Na tessék, már megint fogyatékos emberke írt cikket... http://automotor.hu/aktualis/a-vilag-legjo...b-autoja-379816 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Na tessék, már megint fogyatékos emberke írt cikket... http://automotor.hu/aktualis/a-vilag-legjo...b-autoja-379816 Ismerem a srácot, vagyis kollégát, szegény elég inkompetens a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ismerem a srácot, vagyis kollégát, szegény elég inkompetens a témában. Erre én csak azt tudom mondani, hogy aki nem ismeri az F Astrát, az inkább ne menjen autós újságírónak. Nem olyan ritka tipus, hogy ilyen, hallomásból származó baromságokat kellene írnia. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Erre én csak azt tudom mondani, hogy aki nem ismeri az F Astrát, az inkább ne menjen autós újságírónak. Nem olyan ritka tipus, hogy ilyen, hallomásból származó baromságokat kellene írnia. :D Igazából ez olyan, hogy részben kényszer is van, mert a friss anyagoknak jönniük kell, és most elég nagy pangás van hírek tekintetében, ezért ilyen népszerű címmel írnak használhatatlan, értelmes írásokat. De egyszerű a megoldás, olvass inkább Autó Pultot, ma pl. Astra teszt érkezik a nap folyamán, amit a szintén 180 lovas Ford Focus-szal engedtünk össze. A végeredményt nem árulom el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Igazából ez olyan, hogy részben kényszer is van, mert a friss anyagoknak jönniük kell, és most elég nagy pangás van hírek tekintetében, ezért ilyen népszerű címmel írnak használhatatlan, értelmes írásokat. De egyszerű a megoldás, olvass inkább Autó Pultot, ma pl. Astra teszt érkezik a nap folyamán, amit a szintén 180 lovas Ford Focus-szal engedtünk össze. A végeredményt nem árulom el. :D Ránéztem már többször is az oldalra, egész szimpatikus. Az AM- nál lényegesen jobb oldal. Igazán a régi 80-90-es évekbeli Autó Motor hangulatát keresem minden autós médiában, de valahogy nem tudják azt a színvonalat hozni. Azok az újságok miatt tanultam meg olvasni, még bőven iskola előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ránéztem már többször is az oldalra, egész szimpatikus. Az AM- nál lényegesen jobb oldal. Igazán a régi 80-90-es évekbeli Autó Motor hangulatát keresem minden autós médiában, de valahogy nem tudják azt a színvonalat hozni. Azok az újságok miatt tanultam meg olvasni, még bőven iskola előtt. :D De fölbactad magad, még írtál is nekik :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 De fölbactad magad, még írtál is nekik :D :D Tudod, néha osztani kell az észt, ha már maguktól nem álltak sorba, amikor kellett volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Tudod, néha osztani kell az észt, ha már maguktól nem álltak sorba, amikor kellett volna... :) Én is fölidegeltem magam, csak én a Winkler Robit küldtem el a p.csába :D címlapon voltam 2 napig :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én is fölidegeltem magam, csak én a Winkler Robit küldtem el a p.csába :D címlapon voltam 2 napig :D :) Nincs egy linked róla? B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én is fölidegeltem magam, csak én a Winkler Robit küldtem el a p.csába :D címlapon voltam 2 napig :) :D Na aztán ő is dillettáns a javából. :D Nem szeretem az ilyen emberkéket, hall valami hülyeséget, aztán leírja és marha okosnak hiszi magát. Próbálna meg átlagfizetésből fenntartani egy 520 d BMW-t, azt hiszem vakarná még ott is, ahol nem viszket... :D Ja, amúgy olvastam még akkoriban a kirohanásodat... teccött. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Na tessék, már megint fogyatékos emberke írt cikket... http://automotor.hu/aktualis/a-vilag-legjo...b-autoja-379816 pff. már maga az összehasonlítás gondolata is szánalom, de mellé a szöveg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én is fölidegeltem magam, csak én a Winkler Robit küldtem el a p.csába :D címlapon voltam 2 napig :D :) erről vagy lemaradtam, vagy megint hazudok mint haverod kocsijával kapcs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Én is fölidegeltem magam, csak én a Winkler Robit küldtem el a p.csába :D címlapon voltam 2 napig :D :) Röviden leírnád hogy mi is volt? (na jó egy kicsit hosszabban ne 1 mondat legyen. B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 erről vagy lemaradtam, vagy megint hazudok mint haverod kocsijával kapcs :) A grill unokatesómé, nem haveromé, és olvassatok vissza 2-3 évet, valahol ott van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 A grill unokatesómé, nem haveromé, és olvassatok vissza 2-3 évet, valahol ott van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts