Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Te nem jársz arra,amerre én. :D

Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól...

Szoktam néha Szegeden tölteni pár napot, szeretem azt a várost. :D Amúgy őszintén szólva nincs semmi bajom veled, de néha azért szerintem te is tudod, hogy... hogy is mondjam, ha mindenki szembejön az autópályán, akkor valószínűleg nem velük van a baj. Ha érted, mire gondolok. Szóval néha lehet, hogy gyakorolhatnál önkritikát te is. Persze igen, kicsit szemét dolog, hogy folyton ugyanazokon a dolgokon rugózunk veled kapcsolatban, de ez benne van a pakliban minden társaságban.

Megosztás:

ÉS melyik vagy te a képen? :D

Én hátul vagyok Leilával az alkatrészraktárban. :D

a fénykard sem termel hőt...különben elhajítanák ...:)

Amatőr..... :D hát bakelitből van a markolata , az szigetel!!! B)

Te nem jársz arra,amerre én. :D

Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól...

Kíváncsi lennék mi a problémája velem.

Azt hittem ezt a számot küldöd:

Amúgy nem érdemes ilyenen felhúzni magad, én már rájöttem csak neten keresztül bátrak. :D
Megosztás:

a Kis-Pál Pistikének küldöm!

Pusz!

Jaj de jó, köszi :D Neharagudj, nem akarlak megbántani ezzel, csak tényleg sokszor nagyon kihangsúlyozod ezeket a dolgokat és kicsit úgy tekintesz rá, mint valami világmegváltásram, hát néha vissza is kapod :D Sok dologban nem értünk egyet (pl nem is áll minden hsz-m a te fikázásodból, csomó megy a vonatra :) ), ez pedig csak amolyan piszkálás, mint amilyet Zotya is kap rendesen (általában nem sértődik meg érte, főként poénnak veszi). De ha gondolod, ezentúl szót se ejtek a vépáverezett corsákról B)

Megosztás:

De azért örülsz, hogy nem nálad lőttek rá lukat mi?

Én csak eső ellen vettem fel. B)

És féltengelyeket válogattok? :D

Ha bakelit, akkor jó a fényezőjük, mert elég fémes színűre sikerált nekik! :D

Valami zörgött allul azt néztük meg. A markolatot meg lefújták cink-sprével. :)

Megosztás:

Jaj de jó, köszi :D Neharagudj, nem akarlak megbántani ezzel, csak tényleg sokszor nagyon kihangsúlyozod ezeket a dolgokat és kicsit úgy tekintesz rá, mint valami világmegváltásram, hát néha vissza is kapod :) Sok dologban nem értünk egyet (pl nem is áll minden hsz-m a te fikázásodból, csomó megy a vonatra B) ), ez pedig csak amolyan piszkálás, mint amilyet Zotya is kap rendesen (általában nem sértődik meg érte, főként poénnak veszi). De ha gondolod, ezentúl szót se ejtek a vépáverezett corsákról :D

De ha egyszer besokallsz, akkor vigyázz, mert van egy tarcsi féltengelye, aztán lehet hogy nevelési célzattal fogja használni :D

Köszönöm,gyorsan utána is nézek,már napok óta ugy járok vele,hogy szét van kapva,az elektronika,a zárbetéttől.

Képet vedd ki az idézésből! :D

Megosztás:

Ja, végül is azért kellene. De kicsit drága. :D

Csak azt nem értem, hova való ez? Gondolom a bölcső két vasa közé. De akkor laposnak kellene lennie, nem? Hova megy a két felhajlított oldala? :)

Ha megnézed, látni rajta 3-3 furatot, ott lehet a nyúlványokhoz fogatni. A felhajlított részek az első dobbetétek mellé jönnek föl, így a kerék felől is többet véd. Drága-drága, de a használt is 8 ropi körül van, ahhoz képest nem vész :D

Megosztás:

Ha megnézed, látni rajta 3-3 furatot, ott lehet a nyúlványokhoz fogatni. A felhajlított részek az első dobbetétek mellé jönnek föl, így a kerék felől is többet véd. Drága-drága, de a használt is 8 ropi körül van, ahhoz képest nem vész :D

Nekem gyárilag van takaróelem a jobb oldalon, ezek szerint ez helyettesíti azt is?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.