Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Miért? Láttad már, hogy önmaguktól csak úgy elhajítanák sziszegve? :D Teflonból van a nyele. Vagy hővédős a kesztyű rajtuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Te nem jársz arra,amerre én. :D Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól... Szoktam néha Szegeden tölteni pár napot, szeretem azt a várost. :D Amúgy őszintén szólva nincs semmi bajom veled, de néha azért szerintem te is tudod, hogy... hogy is mondjam, ha mindenki szembejön az autópályán, akkor valószínűleg nem velük van a baj. Ha érted, mire gondolok. Szóval néha lehet, hogy gyakorolhatnál önkritikát te is. Persze igen, kicsit szemét dolog, hogy folyton ugyanazokon a dolgokon rugózunk veled kapcsolatban, de ez benne van a pakliban minden társaságban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Te nem jársz arra,amerre én. :D Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól... Kíváncsi lennék mi a problémája velem. vépówer, vépówer. Nekem mit küldesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Sziasztok! Tudja valaki,hogy a gyujtáskapcsoló zárbetétjét ,miként lehet kiszedni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Computer!! :D :D :) Vegye meg valaki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 ÉS melyik vagy te a képen? :D Én hátul vagyok Leilával az alkatrészraktárban. :D a fénykard sem termel hőt...különben elhajítanák ...:) Amatőr..... :D hát bakelitből van a markolata , az szigetel!!! B) Te nem jársz arra,amerre én. :D Meg azért mást is szoktál írni, nem 10/10 hsz-ed az én fikázásomról szól... Kíváncsi lennék mi a problémája velem. Azt hittem ezt a számot küldöd: Amúgy nem érdemes ilyenen felhúzni magad, én már rájöttem csak neten keresztül bátrak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Computer!! :D :) B) Vegye meg valaki! :D Lacika eladja a SID-et? :D :D :D ...én már rájöttem csak neten keresztül bátrak. :D De azért biztos ami tuti, csak rohambilivel mertél kimenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Sziasztok! Tudja valaki,hogy a gyujtáskapcsoló zárbetétjét ,miként lehet kiszedni?? Mintha lenne róla Gyik-es leírás, amúgy van egy lyuk allul az alu házon oda kell bebökni csavarhúzóval. De csak egy bizonyos kulcs-állásban jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 a Kis-Pál Pistikének küldöm! Pusz! Jaj de jó, köszi :D Neharagudj, nem akarlak megbántani ezzel, csak tényleg sokszor nagyon kihangsúlyozod ezeket a dolgokat és kicsit úgy tekintesz rá, mint valami világmegváltásram, hát néha vissza is kapod :D Sok dologban nem értünk egyet (pl nem is áll minden hsz-m a te fikázásodból, csomó megy a vonatra :) ), ez pedig csak amolyan piszkálás, mint amilyet Zotya is kap rendesen (általában nem sértődik meg érte, főként poénnak veszi). De ha gondolod, ezentúl szót se ejtek a vépáverezett corsákról B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 De azért biztos ami tuti, csak rohambilivel mertél kimenni :D Nem védett semmit, lyukas volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nem védett semmit, lyukas volt. :D De azért örülsz, hogy nem nálad lőttek rá lukat mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Mintha lenne róla Gyik-es leírás, amúgy van egy lyuk allul az alu házon oda kell bebökni csavarhúzóval. De csak egy bizonyos kulcs-állásban jön ki. http://pics.coldline.hu/pics/242178-20110525-F6I9Gm.jpg Köszönöm,gyorsan utána is nézek,már napok óta ugy járok vele,hogy szét van kapva,az elektronika,a zárbetéttől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Én hátul vagyok Leilával az alkatrészraktárban. :D Amatőr..... :D hát bakelitből van a markolata , az szigetel!!! :D És féltengelyeket válogattok? :) Ha bakelit, akkor jó a fényezőjük, mert elég fémes színűre sikerált nekik! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 De azért örülsz, hogy nem nálad lőttek rá lukat mi? Én csak eső ellen vettem fel. B) És féltengelyeket válogattok? :D Ha bakelit, akkor jó a fényezőjük, mert elég fémes színűre sikerált nekik! :D Valami zörgött allul azt néztük meg. A markolatot meg lefújták cink-sprével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Jaj de jó, köszi :D Neharagudj, nem akarlak megbántani ezzel, csak tényleg sokszor nagyon kihangsúlyozod ezeket a dolgokat és kicsit úgy tekintesz rá, mint valami világmegváltásram, hát néha vissza is kapod :) Sok dologban nem értünk egyet (pl nem is áll minden hsz-m a te fikázásodból, csomó megy a vonatra B) ), ez pedig csak amolyan piszkálás, mint amilyet Zotya is kap rendesen (általában nem sértődik meg érte, főként poénnak veszi). De ha gondolod, ezentúl szót se ejtek a vépáverezett corsákról :D De ha egyszer besokallsz, akkor vigyázz, mert van egy tarcsi féltengelye, aztán lehet hogy nevelési célzattal fogja használni :D Köszönöm,gyorsan utána is nézek,már napok óta ugy járok vele,hogy szét van kapva,az elektronika,a zárbetéttől. Képet vedd ki az idézésből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ilyet érdemes venni? Van tapasztalata vkinek? Mennyit bír? Mennyire véd? Nem ér le, ha le van ültetve a gép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ilyet érdemes venni? Van tapasztalata vkinek? Mennyit bír? Mennyire véd? Nem ér le, ha le van ültetve a gép? :D Nekem a bölcső meg az olajteknő szokott leérni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ilyet érdemes venni? Van tapasztalata vkinek? Mennyit bír? Mennyire véd? Nem ér le, ha le van ültetve a gép? :D Anyagát nézve víz ellen biztos véd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ilyet érdemes venni? Van tapasztalata vkinek? Mennyit bír? Mennyire véd? Nem ér le, ha le van ültetve a gép? :D A felcsapódó retek ellen elég sokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 A felcsapódó retek ellen elég sokat. :) Ja, végül is azért kellene. De kicsit drága. :D Csak azt nem értem, hova való ez? Gondolom a bölcső két vasa közé. De akkor laposnak kellene lennie, nem? Hova megy a két felhajlított oldala? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ja, végül is azért kellene. De kicsit drága. :D Csak azt nem értem, hova való ez? Gondolom a bölcső két vasa közé. De akkor laposnak kellene lennie, nem? Hova megy a két felhajlított oldala? :) Ha megnézed, látni rajta 3-3 furatot, ott lehet a nyúlványokhoz fogatni. A felhajlított részek az első dobbetétek mellé jönnek föl, így a kerék felől is többet véd. Drága-drága, de a használt is 8 ropi körül van, ahhoz képest nem vész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Ha megnézed, látni rajta 3-3 furatot, ott lehet a nyúlványokhoz fogatni. A felhajlított részek az első dobbetétek mellé jönnek föl, így a kerék felől is többet véd. Drága-drága, de a használt is 8 ropi körül van, ahhoz képest nem vész :D Nekem gyárilag van takaróelem a jobb oldalon, ezek szerint ez helyettesíti azt is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem gyárilag van takaróelem a jobb oldalon, ezek szerint ez helyettesíti azt is? Szerintem addíg nem ér fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem gyárilag van takaróelem a jobb oldalon, ezek szerint ez helyettesíti azt is? Szerintem mellé megy, és a kettőt össze lehet fogatni egymással, de nekem sajna még egyik sincs, úgyhogy nem tudom, csak gondolom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Nekem gyárilag van takaróelem a jobb oldalon, ezek szerint ez helyettesíti azt is? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts